GRATTIS ANNA!

Idag fyller min härligaste vän Anna 16 år! Grattis, du är underbar! <3


WALKINGWALKINGWALKING

Ska ut på promenix med min fina vän Karin nu! CYA!


YOU'RE THE CLOSEST TO HEAVEN

Klippte precis håret, själv! Hehe, fast bara liten bit. Impuls grej antar jag! Annars har jag väl spenderat dagen sovandes, ätandes och lyssnades på fin musik. Hade det hur trevligt som helst igår hos christine med fint sällskap! Ska göra om i mitt rum så jag funderar på om jag ska börja skissa på det, träna eller plugga. Eller bara sitta kvar framför datorn... aja, hoppas ni hare bra! Puss!


SICKNESS

Hade min sista nollning igår, känns lite tråkigt men men sån't är livet. Har blivit sjuk eller, ja förkyld kanske jag ska säga så dagen kommer spenderas i sängen tillsammans med frukost och one tree hill. Ikväll ska jag iväg för att fira en fin vän vars namn ärChristine com fyllde år igår. Puss !

MATEMATICAS!

Hejsan sötnowsar! hade bara två lektioner idag och slutade vid 11, hur bra är inte det?! Åt på buffé med några från klassen på stan sen följde xuanloi dang med hem hit ett tag, trevligt må jag säga! Nu pluggar jag lite matte. Kan väl inte säga att det är min specialité direkt... Det är bara andra veckan och det känns redan som att det seriösa i skolan har börjat. är lite arg på att min  spotify inte funkar heller,  men men !

Back to buisness!ett år gamal bild på mig och amandisen!

HOTHOTHOT

jag tror jag är hittat min dröm kille...på youtube! hans röst, guitarr, frilla, leende ögon skägg/stubb, gaaaash allt!

MELTNING HERE!

Han får själv förklara sig sin hethet i detta klipp!
Tycker ni att det här är bra, kolla in hans andra klipp!!!

NVNOLLEBild från nollning i fredags. Hade en sjukt kul kväll/natt med en massa sånger om stadens diamant Katedral skolan såklart mm. GOT 2 GO!

NOLLA


bild snodd av våra faddrar

Nv1e

Hallå! Började gymnasiett i måndags, förväntansfull som bara den. Inte så konstigt när allt omkring en är nytt. Klassen verkar bra och skolan med för den delen. Hade första nollningen av fyra igår. Hade kul men hoppas på ännu mer. Spelade squash med några i klassen idag, lite hemuppgift från skolan sådär. Har aldrig spelat förrut, men det var kul och jag kan defenetivt tänka mig att göra om det. Nu väntar pajen i ungnen sen ska jag med pappa och köpa dator(sen present) hihi, äntligen! Puss på er!


KEEP IT LOUD!

ny duschad och pigg opch fräsch, nepp skulle inte tro det va?! Känner mig skapligt trött efter en både sen och lyckad går dag/kväll/natt/dygn tillsammans med dem bästa, keep it loud och oskar linnros var helt awesome!! I dag åker mina älskade vänner jacob och hanna hem till sina egna hus, sorgligt men sant! Puss på den!


IM BAAACK!

Hejsan! Efter ett antal veckors semester ska jag börja blogga igen, lite smått i alla fall. Får se hur länge jag orkar , he-he! Ska till station nu och hämta upp en saknad brutta och lite senare en saknad grabb. Puss!

Typ de här två sakerna


RSS 2.0