LAST OF 2010

Kan man börja nyårsafton på ett härligare sätt? Nae, skulle inte tro det va.


A







I'LL BE THE LINE TO GUIDE YOU

Lovisa upptäckt på espressohouse efter mycket te och en massa bakelser igår;

Mudcake, gott.
Brownie, blä.


BONAQUA SILVER

tjena! har haft en toppendaaaaaag! Ska kolla på oth och sova nu, nice. Har hur mycket som helst att göra i morgon, får se hur det kommer gå... Godnatt


I love my new jeans!

LOLLO SOFFE DAG

Började dagen med att grundligt städa hela övervåninger, duktigt tycker jag.
Dagen fortsätter och kommer spenderas med soffe, sen ska jag fika med Amandisen som fyllt år nyligen också. Time to go, bye!





28 DEC - MINA DRÖMMAR

Drömmen just nu är att jag ska få in alla USA papper i tid, att en härlig, avslappnad, rolig och intressant värd familj ska välja mig och att jag kommer få ett roligt nästa år. 2011/12, har höga förhoppningar på er!

En annan dröm jag har just nu är väl att få tag i ett extra jobb, det skulle ju inte sitta helt fel för en fattig flicka som ska ut och resa ett år?

Jag vill att allt i mitt rum ska fixa iordning sig av sig självt, jag orkar inte göra något just nu..

Jag har förstås en massa framtida drömmar, men de är alldeles för många för att rabbla upp. Sen är det väl inte meningen att man ska tala högt om sina drömmar och önskningar, right?


(Ibland tror jag att jag är stark och muskulös som bara den) 

TRE DAGARNS JULEN SUMMERAD I BILDER


Brorsan och jag


Stora kusenerna ;)


Morfar


Mormor


Berit och jag


Självaste tomten kom också på besök.


Satt med den här nästan hela paketleken, men tillslut bytte jag till mig en lotion i stället. Tur det, haha!


Isak fick till pepparkakshuset tillslut i alla fall, gilla!


Farfar tog sig an kalkonen


Farfar, Mamma och Ludvig


Berit och Ludde


Maria, Lena och Björn


Elvira, jag och Filippa


Digga farmors bröd


Linda och Elvira


Alexander och farmor

Sista dagen med paket under granen och ändå fanns det en massa kvar




Paketsugen kille


Broren igen


Gulliga Elvira igen

Jo men det blev väl en hel del bilder det där va. Haha. Jag hade en super bra jul i alla fall, dock kunde jag varit lite juligare, när det gäller att kolla på kalle anka osv. Missa det, i år igen... eller stora delar av det i alla fall.
Jag fick en massa fina presenter och gav bort en del också. Jag fick agera jultomte så som jag gjort i flera år. Nu står det bara ett fint paket kvar här hemma. Till annisen såklart! Men henne ska jag nog träffa snart, om inte på nyår. Time for dinner, bye! :*

COUNT ON ME

Hejsan! Kakan sov här inatt. Blir så varenda gång vi ses på kvällen, tar en promenad eller vilket som så slutar det alltid i min säng, hehe.
Allt känns bra med Usa nu, tror jag hinner få in alla ansökningar i tid, awesome!
Började lyssna på den här låten igår. Tycker den är riktigt bra faktiskt, texten passar ju bra när kakan är här också. Puss! 


FIRAR JUL MED FARMOR OCH SMÅKUSINERNA NU


Charmiga bilder på mig, brorsan och kusinerna. Dags att öppna lite jilklappar och köra årets tredje paketlek!








MERRY CHRISTMAS

GOD JUL! :D

Sitter här och lyssnar på julmusik och gosar i mitt nya duntäcke jag fått i morgonjulklapp/ m&p samt brüno filmen/bror. Är lite ledsen över att min bror försökte ta sig in i min mobil, chansade till sig pinkoden. Det funkade tyvärr inte och jag hittar inte puk koden. Suck! jul utan mobil :(

Puss!


LATE UPDATE: 21 DEC - EN NYTAGEN BILD + 10 FAKTA PUNKTER OM MIG


Bild från i tisdags.

1. jag heter hanna och maria i mellan namn, lite roligt att vi gransnäs tjejer som brukar hålla ihop alla heter maria i mellan namn.
2. jag tycker det är ganska kul att spela pacman ibland, just för att jag jämt vinner. Spelar på min psp.
3. jag har ett födelsemärke på min högra arm. syns på bilden.
4. jag små äter en del ibland.
5. jag brukar räkna de vita sträcken på övergångsställena, typ tvångstanke. Den börjar att ge sig som tur är.
6. Jag hatar äckliga duvor på stan. Träffade på en inne på espresso house en gång, inte alls kul.
7. Jag hatar ormar, tänk er att ha en sån slingrande på er blää. känslan av att ta på de är vidrig!
8. Jag hatar bananer. Pappa säger att det bara är nått jag har fått för mig, men jag undrar då varför jag inte har ätit en banan på cirkus 12 år?
9. Hatar när folk ber mig hålla deras bananskal.
10. Jag tog två sprutor idag, en i varje arm. USA som vill att man ska ta en massa innan man åker dit ett år. Den ena gjorde väldigt ont, och jag kommer förmodligen inte få bada på ett par månader..

God Jul!

PEPPAR + KAKA = PEPPARKAKA?


Isak


Gör bara en massa hjärtan, som varje år


Tidsfördriv i väntan på bakplåtspapper


Kussarna

Hello! Bakade peppar kakor med kusinen igår. Vi försöker hålla på traditionerna, eller det är väl jag som försöker. Släpar med mig isak på vägen liksom. Tror jag bakade 90 små hjärtan, hehe. Vi gav oss på att göra ett pepparkakshus också. När alla delar var färdigagräddade orkade ingen av oss sätta ihop det dock.

Nu ska jag städa lite åt mamma, försöker jobba tillbaka mina skulder, hehe great! Karin kommer väl förbi om ett tag för att byta julklappar sen ska jag spela bingolotto ikväll, f1 kul! :D

adios amigos

NU JÄVLAR

NU JÄVLAR SKA MUSKLERAN KÄMPA OCH FETTET BRÄNNA!


20 DEC - MÅNADENS BOTTEN- OCH TOPPENNAPP

Månadens bottennapp måste ändå vara mitt halvtstressade/förvirrade/ej 100% närvarnade huvud. Mycket plugg och lite tid är tyvärr ingen riktigt bra kombination.. Ett annat bottennapp måste nog vara min utväxt, retar ihjäl mig på den...

Månadens toppennapp Är för tillfället nöjd med i stort sätt allt. Känns som att jag i alla fall har hunnit umgås med mina nära och kära den här månaden. Och mer lär det bli (lov, yes). Det är väl dem som har varit så toppen, alla kära och nära. Den här månaden har jag varit väldigt fixerad vid lukter. Parfymer, doftljus och bara egendoften hos olika människor. Haha, knäppis jag är.

Ska fixa mig lite nu, sen bär det av till tomte fest. Känns gött att börja veckan då ;)


A DIFFERENT CITY EVERY NIGHT

Godermorgon! Går kvällen slutade med att kaka sov här, ovanligt? Nae, skulle säga att i stort sätt varje gång hon bryter sigin i mitt hus sover hon här också. But I like it!  Känns ändå som att det var rätt natt hon sov här, ska ta spruta och skintest idag, help us?!? USA är lite smått jobbiga när man ska behöva ta en massa sprutor och tester heela tiden. Nu gör Kaka frukost till mig, mihi. Ganska skönt att ha en liten tjänare sådär. Nae, bäst jag hjälper till nu, ska träna vid tolv så snabba puckar blire! Btw. I l o v e b r e a k f a s t !

Hehe, vi kollade igenom våra videos sen vi var i österrike förra påsken, haha! Tror aldrig jag har skrattat så mycket till ett egetgjort klipp. "It will break!"


DINNER TIME

Tänkte åka och träna, hade bytt om och allt så kommer mamma och säger att det blir finmiddag ikväll. Yes! Ska tvinga iväg Karin på en jävligt lång prommenad ikväll, måste göra av med lite energi. Har inte satt en fot utanför huset på hela helgen. Förrätten serveras NU! Framför tv:n såklrt. Kan ju inte missa em-finalen! Bye!


DON´T STOP ME NOW

God kväll! Har haft en välbehövligt lugn dag. Har inte änns varit utanför huset. Har skrivit en del på min student application til the US men jag lär väl fortsätta lite i morgon också. Nu på kvällen har jag faktiskt nissat lite. Blev klar med en halvpresent. Haha, sakta men framåt går det. Jag är nöjd med resultaten i alla fall, är väl det som räcknis ikväll, sen kan man ju hoppas att den lyckligt lottade som får julklappen också blir nöjd. Smart där.
Ska kolla lite oth nu, godnatt!


THE MORE PEOPLE I LOVE


18 DEC - FAVORITFÖDELSEDAG

Jag har nog gillat alla mina födelsedagar. Jag fyller år på sommaren, vilket gjort att jag alltid har firat min födelsedag på landet/sommarstugan. Bortsett från en gång i stan och en i Grekland.
Födelsedagen i Grekland var jättebra, men jag var tyvärr sjuk samtidigt så det var lite jobbigt.
Jag har en ganska stor närasläkt. Farmor och Farfar är skilda sedan ett tiotalår tillbaka och har var sina nya. Men det betyder inte att deras nya inte är mindre släkt med mig. Jag behandlar dem precis likadant, de har ju varit med mig hela livet. Vi brukar ha ett stort sommarkalas på 20-25 personer. Vi började bygga sommarstuga för en 4-5 år sedan och nu ser det faktiskt riktigt bra ut. SÅ det är där jag har firat mina senaste födelsedagar. Vi brukar åka ring, vattenskidor, bada, äta i mängder osv. Det var så min 16-års födelsedag såg ut. Det var nästan för varmt ute. Minns att jag hade fixat i ordning mig, klätt på mig klänning och allt innan jag gick ut och skulle plocka blommor. Jag hade inte varit ute länge, men när jag kom tillbaka gick det inte att ha på sig några kläder, det var hur varmt som helst(för att vara sverige) så det var bara att bada och börja om på nytt.
Jag tycker det är så roligt att släkten alltid offrar sig en 12 mils resa för att träffas. Det här året bjöd jag ned mina 4 tjejer Bengan, Amanda, Agnes och Lisa till sommarstugan också. Vi åkte ring, besökte vis-festivalen osv. Sjukt kul!

Har en svag känsla om att 17-års dagen kommer blir ännu bättre! Blir ju bland det sista jag gör innan jag åker till tio månader till USA. Gud, allt känns så långt borta.




LUCIA PICTURES

Hello! Har verkligen inte haft någonn tid att lägga här den senaste veckan, men nu är allt plugg färdigt för året så det ska nog bli ändring på. Glad tjej här va?!

Lucade en massa i måndags. Var först lucia på mogronen med ett par mycket fina tärnor. Det hanns inte med att ta några bilder, men på eftermiddagen kvällen så blev det en hel del. Annars var det sjukt kul att vara med i julkonserterna i Konsert & Kongress, allt var ju så nytt för mig.
 
Jag och Sofia Bjursåker


Julia, Sofie och Ylva


Malin och Agnes


Sofia, Jag och Malin

Jag och Malin


Malin

BING BONG SHONG SO LONG

Det här med julkalenderna har gått lite fel här tror jag va. Får ta igen det senare. Har prov, seminarium, glosor osv tills imorgon. Mycket att hålla reda på. Önska mig en god natts sömn.
Btw. Fian åkte till Estocolmo i dag för att åka vidare till Austrailien. Blä, kommer sakna bruttan...



Fan.. bilden vill inte lägga sig åt rätt håll..

SINGING IN THE RAIN

Hello baby bacons!

Har spenderat eftermiddagen i Konsert & Kongress för att slipa lite på lussandet som äger rum i morgon. Känns ganska så skönt att vara ledig från skolan i morgon bara för att sjunga. Men det lär nog ta på krafterna det med!


12-DEC DET HÄR FÅR MIG ATT BÖRJA GRÅTA

Gråta, jaa, det händer väl.

När jag blir sårad, sviken
När något berör mig (filmer)
När jag bråkar/tjafsar/reder ut saker med någon och den personen inte förstår(vill inte fatta) ett skit vad jag menar fast man själv vet att man har rätt.
När jag blir jävligt irriterad
När jag upptäcker att någon jag känner och litar på inte alls är någon jag borde ha litat på
När jag mår dåligt, känner mig inte behövd
När jag inte uppfyller mina förväntningar och krav. (skolan/betyg)
När jag gör någon annan ledsen
Ibland händer det också att jag blir ledsen av att att säga hejdå till vissa människor(you know who you are)
Vid små fina tillfällen kan det hända att jag gråter glädjetårar för att jag just insett hur bra jag har det.
När det är kallt ute


Vilket emo barn man är i bland. Men skrattar gör jag betydligt oftare än att gråta, tur det!



 


AND WHEN I CAN'T FEEL WITH MY SUN HANDS

Samma text som jag har som standby på mobilen. Stämmer så jävla bra!


NOTHING NOTHING NOTHING NOTHING

Tjena! Fia-loppan åkte hem någongång tidigt i morse, men så är det när ens kompis åker iväg till Australien om 4 dagar, brått brått. Skulle väl säga att jag har ganska bråttom jag med, har inte ätit lunch än, måste städa, plugga, dusha osv osv. Ska på Harry Potter med Kalle i kväll. Kul! 

Bild på mig och anna när vi gade fadder fest


FINA FIA





Leker med denna underbaringen nu, mihi. Vi ska nog ut i snön och leka snart tror jag.

Jag var på återträffs fika med ett par från gamla klassen tidigare i veckan. Jag och Bengan gav oss iväg till kopiatorn och tog en massa alldeles för charmiga bilder. Nu sitter de fint dit nålade på min vägg. Jag gillar!

9-DEC EN KVÄLL JAG MINNS

Vilken av alla mina kvällar jag upplevt i 16 år, 5 månader och 28 dagar? Hjälp, jag är ju snart 16,5 år haha!

En härlig kväll i somras var midsommarnatten på Gransnäs.
Efter att vi slutat jobba för dagen svidade vi(jacob, karin, hanna och jag) om till finkläderna, gjorde midsommarkransar, fotade och sedan åt vi resterna av konfirmandernas middag. Efter det var det logdans på g och vi som jobbade skulle vara med och sjunga för de som dansade.
På natten försökte vi få ut konfirmanderna från sina sängar(de var ganska tråkiga som aldrig var ute och sprang på nätterna..). Men tillslut kom det ut ett par i alla fall så vi satt och snackade med dem ett tag. Sen blev de hittade av sina ledare och var tvungna att gå in.
Vi fyra fortsatte dock. Medan några sprang och hämtade bullar och läsk i köket sprang andra och hämtade kuddar, madrasser och täcken. Sen la vi oss på bastu bryggan och snackade, lyssnade på musik och skulle spela kort. Fast det gick inte så bra, ingen orkade lyfta sina händer, så i stället somnade vi alla fyra på rad, Jacob, jag, Hanna och Karin. Alla vaknade lite smått av soluppgången som lyste starkt och somnade om igen och igen och igen. Morgonen började vi med ett morgon dopp, sedan sprang Hanna och Karin i väg för att jobba och jag och Jacob la tillbaka madrasserna inna någon skulle se att vi snott dem. Sedan var det bara att njuta av en strålande sommar dag.

















YOU NOW THAT I COULD

Ligger i sängen och kolalr på one tree hill. Slutade innan lunch så träna har jag också hunnit med. Nu bär det av till dushen, snart kommer saknade soffe hit! :D

JUST FINE

Hello bebos!

Glad Lovisa idag. Gjorde bra i från mig på matteprovet, myste med Anna, träffade gamla klassen och gjorde en massa galna saker, höll i min gamla mentors fina bebis, satte upp massa bilder i mitt rum och nu har jag precis kommit hem från en promenad med schöldis. Var bara tvungen att säga varför jag är så glad.
Sen kan det också bero på att jag sov en hel natt inatt. Har vaknat och irrat runt flera nätter i rad och drömmt om konstiga saker, men nu verkar det bli lite ordning på det hela. 
Ska träna i morgon också, skönt! har inte gjort det på ett tag och jag har faktiskt saknat mitt underbara gym lite grann.

Godnatt!

8- DEC MIN DRÖM MAN

Min dröm man har jag redan presenterat för er, han bor i Australien. Sofia Bengt ska snart åka dit så jag har bett henne leta upp honom. Haha!

Dröm man kan ju vara så olika, insida/utsida? Kör på utsidan:

Jag gillar långa killar med fina ögon som är musikaliska. Sen får de gärna lukta väldigt gott också. Stort plus på att han är smal och vältränad. Han får gärna ha mörka färger/drag och skägg stubb, tycker det är hur hett som helst. Dock inte på små killar, men har man gått ut gymnasiet då jävlar.. hah!



Sen kan man ju gå vidare och vidare och vidare, hur långt in på detaljer som helst, men den mannen finns nog inte ens.

Ska förmodligen ut på ännu en promenad med Kaka och Schöldis snart :)

7-DEC MIN BÄSTA VÄN

Vänner av alla dess slag, underbara. Problemet med mig ibland är väl att jag har för många vänner, hinner inte umgås och lägga ned så mycket tid som jag vill på dem.

De jag umgås mest med just nu är Anna, Karin, Schöld och Kalle, på så sätt skulle man väl kunna säga att det är mina bästa vänner. Men sen finns ju dem som inte bor i samma stad som mig, typ Hanna, Jacob och Sixten. Det är nog dessa vänner som vet mest om mig, som jag berättar allt för, eller ja nästa allt  ;). 
Sofia(bengan), Amanda och Lisa känner mig väldigt bra. Typ hur jag reagerar i situationer, min panik, ångest och gråt men också det pillimariska och glada jag. Lika väl känner jag dem, tror jag. Cornelia får inte heller glömmas.

Jag kan inte bara bestämma mig för en, alla är så bra. Annars skulle jag nog inte ha något att göra med dem.

Anna Lärde känna henne via konfirmationen för 2 år sen och sedan dess har vi suttit ihop. Kvinnan vet nästan allt om mig. Det är ofta Anna som får utstå mina galna idéer men också henne jag frågar en massa dumma och inte dumma saker och frågor. Det är inte bara hon och jag som kommer bra överänns utan också våra föräldrar(lika mammor) så ibland ses vi också med familjerna. Anna och jag går i samma klass. Hon får ofta genomlida mina kramar och pussar på kinder när jag är i behov av närhet. Litar på henne till tusen och gillar när hon blir tjurig på sin familj framför mig(lovisa skrattar haha). När jag gråter skrattar hon, har dock inte upptäckt hur det är när hon gråter, ska jag skratta då? Puss

Karin Lärde jag också känna via konfirmationen. Vi brukar gå prommenader om kvällarna och hon brukar visa mig sina danser, mihi. Jag brukar även kolla på hennes dans uppvisningar. Riktigt kul! I Vintras var vi i Österrike och hade galet kul. I somras spenderade vi tre veckor tillsammans med jobb och andra härliga människor. Karin är ständigt glad, vilket gillas. Hon är duktig på att dansa, sjunga och spela gitarr. Piano tror jag också hon kan lite. Varför ska alla i min omgivning vara så musikaliska, jag känner mig ju så dålig. Haha! Men kul är det. Fota brukar vi göra i mängder. Resultaten brukar också bli bra. Kallas kaka.

Schöldis Denna galna människa brukar jag också prommenera med, vi går i samma klass, har samma humor, intressen osv osv osv. Ska på tal om promenad ut och gå med henne och Kaka nu.

Hinner tyvärr inte skriva mer.  :*





IT'S DECEMBER BABY

Hihi! Tänkte skriva en sån här, samma som alla andra håller på med men det kan vara lite kul. Har ändå suttit och skrivit en massa lösa dokument och papper om vad jag tänker på runt här i rummet ;) Börjar inte förrän i morgon. Är alldeles för trött för att börja nu, puss!

1 December – Om mig

2 December – Min första kärlek

3 December – Min familj

4 December – 3 saker jag ska göra innan jag dör

5 December – Vad är vänskap?

6 December – Det här är jag beroende utav

7 December – Min bästa vän
8 December – Min dröm man
9 December – En kväll jag minns
10 December – Det här hade jag på mig i dag
11 December – 5 favoriter

12 December –Det här får mig att gråta
13 December – Min önskelista

14 December – En kväll jag minns

15 December – Det här saknar jag
16 December – Det svåraste jag varit med om

17 December – Mitt favoritminne

18 December – Min favoritfödelsedag

19 December – Detta ångrar jag

20 December – Den här månadens topp- och bottennapp

21 December – En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig

22 December – Det här upprör mig

23 December – Det här får mig att må bättre

24 December – Min Julafton
25 December – En första

26 December – Mina rädslor

27 December – Min favoritplats

28 December – Mina drömmar
29 December – Min bästa julklapp

30 December – Favoritlåt

31 December – Ett sista ögonblick


SMÅ KORTA STUNDER

Åh! jag är så konstig. Man börjar inte morgonen med att tro att två av sina nära vänner har dött under natten och säger godnatt till pappa när man borstar tänderna. Helt totalt borta. Sen prov på det. Otroligt hur knäpp jag är vissa dagar. Små stunder som blir stora.

Någon mer än jag som sparar fina sms? Aw, älskar det. Hihi. kollade igenom dem nu. Minnet är snart fullt, skit också. Maha, jag blir så glad i hela kroppen av alla sms. Allt från att jag är en gris till något helt annat. Behövde väl läsa lite sånna uppmuntande saker efter den här dagen.

Åh, jag vill bara lägga mig i sängen och sova bort allt plugg, förvirrande, och min cp-dag. Fungerar dock inte att sova bort plugg, synd det. I så fall skulle jag itne göra annat än att sova.

Mateboken skriker på mig lika mycket och ofta som mamma tjatar på att jag ska hänga upp mina kläder i stället för att slänga allt på golvet och pappa på att jag måste bädda sängen och dra upp mina persienner. Ständigt ska det vara något. Snart skriker de väl på mig för att jag har käkat upp glassen mamma ska ha när hon får gäster. Kunde bara inte låta bli chokladglassen, pappa har ju gömt skumtomtarna på något skumt ställe. Tro mig, jag har sökt igenom huset ett antal gånger. Funderar på att undersöka garaget.

Nu skrek visst mateboken igen. GALET!


HELG I BILDER










WSM WKND

Tumblr_l08m45b1xm1qzbu6lo1_500_large

weheartit


VI KÄNNER FRÖJD OCH FÖRUNDRAN

Ligger som vanligt i sängen och slappar, läste engelska läxa lite nyss. Repet i morse gick faktiskt ganska bra, orkestern var med också och då blir det ju såklart mer effekt av det hela. Ska träffa saknade soffe snart och sen blire fest i kväll. Får hoppas att jag känner mig lite piggare då, är ständigt trött och seg nu för tiden.

Dags att byta om och göra sig i ordning nu tror jag. Puss!


Jag Schöld och gabbi förra helgen



TOGATHER WE CAN SEE WHAT WE WILL FIND

Trots att jag varit trött så har dagen varit toppen! Time for bed and som one tree hill.

Hihi, Britney Spears fyller år idag. Sånt man kommer ihåg, så stort fan som jag har varit. Sen fyller min kompis Moa år också. Grattis!


TOMTENATTA

Hello! Kom precis hem från tomtenatta. Jag och Anna strosade runt där och trängdes och svettades med en massa köpgalna människor. För er som inte vet vad tomtenatta är så är det när alla affärerna i en galleria i Linköping har öppet fram till kl. 23 och så är det såklart en massa erbjudanden också. Jag kom hem med en kofta och två mössor. Finfint, kanske ni får se någon dag om jag är tillräckligt amitiös. Jobbigt, jobbigt.

Godnatt!

Bild från skolstarten, jag, sofia, zoe, anna och amanda. 

 


LÄNGESEN

matte + schöld + biologi + kalle = min onsdag

22.00 = läggdags + läsa igenom biologi

Morgondagen består av biologi prov, kemi lektion. Slutar 11.10, Yey!

Sen blire träna Bodypump och sen tomtenatta!

Mycket onödig info i ett inlägg, he-he jag kan vara så rolig ibland.

Puss!

RSS 2.0