MY FUTURE LOVE





Känner mig lite småkär i denna pojke, han underhåller mig varje dag med sina vackra minér och fina uttal, haha!
Kolla på det sista klippet, han är svin söt i slutet, My future husband!


MISGUIDED GHOSTS

Seg dag, gick upp för tidigt..van vid långa sovmornar nu när det är lov. Nu väntar mat, sen får jag se vad som händer ikväll.


Bild på amanda och mig från skidbacken

MY LIPS ARE SEALED

Hej där! Vaknade lite småstel idag efter en heldags skidåkning + gym igår. Idag ska jag väl försöka att öppna skolböckerna och läsa ett par rader, så att jag inte kommer allt för efter. Ska till farmor om en timme och äta lunch, sen blire sporthallen för att kolla på handboll!

CYA!


TILLBAKA I LINKÖPING

Hey ho! Tillbaka nu. Vi åkte ner till stationen och chansade på att kunna hoppa på ett tåg. Och till slut, 4timmar försenade kommer vi hem till Hanna i Uppsala! Men vi hade det roligt ändå och gjorde det bästa av situationen. I måndags åkte vi in till STHLM och shoppade, åt mat och mötte upp vår saknade vän Jacob, som rest ända från småland. Såklart var tågen försenade in till huvudstaden och tillbaka men, men vi överlevde. SJ bjöd faktiskt på Chokladbollar och Te!
I går åkte vi skidor, väldigt roligt...förutom kylan och att det inte fanns pjäxor att hyra i min storlek och att jag fick åka i ett par 44or i stället(obs. såå stora fötter har jag INTE!). På kvällen hemma hos hanna hade vi det super kul, jag tror nog aldrig att jag har skrattat och gråtit så mycket!
Idag gick vi runt lite i Uppsala, fikade och väntade på tåg..som var försenade osv.
Förstår att ni tycker att det är hemskt intressant att höra om alla inställda tåg.

Men annars kort och gott; hade jag det svinbra, kändes toppen att träffa mina saknade små krabater igen, blir så glad av dem! Vaknar på morgonen med ett leende på läpparna som sedan utvecklas till gapskratt åt ingenting.

Förutom det så har vi fotat hur mycket som helst, så bilder kommer när jag har laddat in alla.

Här är några i alla fall, många av dem vi har tagit kommer inte visas för offentligheten, de är helt enkelt för fula!:p





fråga mig inte vad jag gör med min hand?! :o



MORGONENS HYSTERI.....

Sitter här osminkad i mössa leggings och en fet stor mysig tjocktröja, dock inte fullt så glad. Eftersom att jag egentligen borde sitta på ett tåg upp(sala) nu. Så fort jag vaknade gick jag in på SJ:s hemsida där det står att väderlaget har gjort att i princip alla tåg är inställda idag. Så jag ringer mina vänner och berättar de dåliga nyheterna. Sen går jag ner och äter frukost i typ 1h. Och när klockan är 10.30 bestämmer jag mig för att kolla mobilen om de andra har sagt något....PANIK! Karin kom med Chocking News, Vårt tåg gick, det var inte inställt!
Jag som inte lagat någon mat till tåget, klätt på mig, packat färdigt eller fixat någonting. Det blev ett tempo på sjuttioelva km/h. Pappa skjutsar ned mig till station och vipps, precis när vi är där..Tåg-Nyköping-Sthlm-Gävle 11.05 är inställt. Fan jävla arsle...
På stationen har de inte öppnat ticket grejerna än så det finns ingen att prata med och inte mog med det har hemsidan lagt ner också.

Aja, får se hur det går, känner mig liiiite deprimerad nu bara men annars så

HEJSVEJS

Kom hem efter att ha ätit middag på stan och kollat på circus cirkör. Så nu är jag hemkommen mätt och belåten. Packning på G här hemma, jag drar iväg till mina saknade vänner till en vän i Uppsala, love it!



Uppdateringen kommer nog inte ligga på topp, blir ingen tid spenderad vid datorn i uppsala heller.


SONIA RYKIEL POUR H&M

Godmorgon! Känner mig riktigt utvilad nu faktiskt. Lämnade in det sista i skolan igår, sen när jag kom hem tappade jag upp ett bad tände ljus och satte på lite musik. Hihi, mysigt, huh? Passade jag på att gör en ordentlig hår inpackning, så nu är mitt hår så lent det kan bli.

Funderar på att köpa den här tröjan från Sonia Rykiels vår kollektion för H&M, känner mig inne på den rosa, vad tycks?


Turn of the light and the telephone

Godmorgon/förmiddag!
Ska egentligen vara i skolan nu, men jag mår inge vidare. Har försökt få så mycket plugg som möjligt gjort den här veckan. Det mesta ska lämnas in idag, och det kändes ju väldigt bra att ligga och sova halva gårdagen utan att få nått gjort, där sprack mitt plugg schema liksom. Ska försöka pallra mig till skolan vid lunchtid tror jag, lämna in allt och ta hem lite annat. Det är ju trots allt lov imorgon! hihi, happy face!

BYE


HAPPY VALENTINES DAY!



Min dator är inne på reparation , det är därför jag inte har uppdaterat speciellt mycket. Ska förhoppningsvis få tillbaka den imorgon! Vi ska fira valentine´s i skolan imorgon så jag går bara i skolan i 1,5 timme då vi ska lära oss lite dans. Sen ska vi tillbaka till skolan på kvällen för att dansa"på riktigt" eller vad man ska säga. Dress code:SMART(uppklädd typ). Så klänningsfreak som jag är behövde jag inte gå och köpa något, tar en klänning jag köpte i somras, som jag aldrig använt. Hoppas att det blit kul!
Nu måste jag åtminstonde försöka få lite plugg gjort.

Happy valentine´s!



SAKNAD!

Hallå där! Gjorde skriv delen i svenska nationella proven idag, buhu, läskigt. Men nörden som jag är ibland satt jag uppe igår kväll och vässade pennorna för att vara tillräkligt förberädd. Nu på kvällen var jag jag på Disney on Ice. Vi hade vunnit gratis biljetter så jag tog med min vän Christine och mamma. Tyvärr var det inte så bra som jag trodde, den var lite för lång. Hoppas att mitt halsont går över tills imorgon så att jag kan börja träna igen. Får ångest och dåligt samvete när jag är hemma och skippar träningen. Jag är ju inte sängligandes direkt, men vila behöver jag antar jag, för att det värsta av förkylningen ska ge sig.

Saknar mina gransnäs brudar enormt..!









<3

 


DIZZY DAYS

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har haft mycket att stå i. Bl.a. fotograferat på farfars 70-års 'fest', blivit förkyld, firat broren, sovit och haft huvudvärk.
Hade nationella prov i svenska idag, vilket gick skit..men jag kan ju inte ändra något nu, bara hoppas på att jag gör bättre på nästa. Har ett enormt sötsug nu förtiden också..inte bra...måste sluuta...så aa, livet rullar på och magen växer av allt godis osv, hah. Gjorde precis mitt gymnasie val, äntligen! Nv-Hum blev första valet(håll tummarna för att jag kommer in)
 Nu-sova..Zzzzz


JUST PRETENDING



Nu - POWERNAP!

MATCH

Drar iväg på handbolls match nu, känner mig lite småtrött i fötterna efter att ha dansat i klackar hela natten!



 Puss<3


PARAMOREFANS





Tävlar om det här halsbandet på paramorefans.blogg.se Texten på halsbandet kommer från låten som heter 'you are the only exeption" logiskt va? Lyssna på låten högst upp i inlägget. Det är en av mina favoritlåtar, hihi! För att vara med att tävla klicka här. 



Melissa Horn - Långa Nätter



favorit som håller i sig<3



DAGENS



Bytte skjortan från kapphal till denna från ginas(och tjänade 200 spänn)
Klocka-Jetset
Armband-Sandström Devit och konfa armband

NYTT I GARDEROBEN


Svart kavaj-h&M (kostade bara 199 :o )

Marinblåskjorta med axelvaddar -second hand

Fejkskinnbyxor-gina. Haha, kul att min lärare tyckte att det såg ut som ridbyxor och frågade vart jag hade min häst^^


IN THE SNOW

lite bilder från när jag och anna var ute och fotade, tyvärr har anna inte hunnit skicka fotona på henne.


Kavaj, H&M(ny), Genomskinlig body(ny), Gina, Scarf, Mammas


DEN BREDA LINJEN

Hallå där! Kom hem från bion precis. NV-den breda linjen bjöd på gratis förhandvisning av FARSAN av Josef Fares, han som har gjort Coks och Jalla jalla! Filmen var väldigt rolig, hela salongen skrattade igenom förestälningen.

Fick en kasse med en t-shirt, kortlek osv. och det var brett vill jag säga!


RSS 2.0