AWAYAWAYAWAY

Stannar inte länge i stan, ska nämligen iväg till landet idag. Känns ändå skönt, är så nedrans varmt och kvavt här hemma. Allt är packat och lovisa är för en gångsskull färdig i tid. Har hunnit med att åka till varamon, se eclipse, fika, kolla på stan och umgås med mina finfina saknade vänner.  GOT 2 GO!

PBlir en söt bild på finaste Dan!

SOMMARLOV

Efter tre veckors sommarjobb på gransnäs är jag nu tillbaka till mitt fina linköping som förövrigt är ganska dött. Jag har varit städare, vaktmästare och jobbat i kök. Inte nog med det har jag spenderat mycket fin tid med mina underbaringar Jacob, Hanna och Karin samt alla andra köksare och husmödrar och ledare jag redan saknar. Jag var verkligen osäker på om jag skulle åka till gransnäs och sommarjobba eller ej, men nu ångrar jag det inte en sekund. Jag har tvingats stå ut med skratt i mänder, gråt, smärta(i min axel/muskel) och trötthet. Som sagt, allt det var det värt om inte mer. Men ändå var det skönt att komma hem, sova i en säng med nytvättade lakan och träffa en familj som saknat en.

Förhoppningsvis ses vi innan det blir an massa återträffar, frågan är bara när. Tyvärr inte nu, för nu är det dax att laga lite mat och mätta min hungriga mage, hihi!

CYA!

Någonting går fel när jag ska ladda in bilderna till datorn men här är i alla fall två bilder på mig och jacob, its basically what I have.

RSS 2.0