BURNBURNBURNBURNBURN

Hejsan! Sitter här med min bedårande bränna. Har spenderat helgen på landet tillsammans med familjen och Emma. Vädret igår var inte alls kul, regn/molm/blåhimmel/regn/regn osv. Inte så pålitligt, men idag så var det väldigt fint. VI har nämligen köpt ny båt och idag var det första gången jag åkte i den. Jättefin är det och fort går det, åkte ut till en ö och åt mumsig glass sen tillbaka och solade. Smart som Lovisa är tar hon inte solkräm, i alla fall inte där det behövdes så nu är hon fin som ibumetin...röd som fan! SÅ linjer, det fick jag..

Nu blir det o.c. sen sänga :) kisses.


WORLDCLASS+ICECREAM

TJA! Sitter här med min magnum mandel och träningsverk i både rumpa och lår. Var nämligen och tränade på worldclass igår, ett pass som hette booty express. Namnet säger väl sig själv, det var rumpistumpen som tränades. Idag har jag gått omkring som en hög gravid kvinna som knappt kan sätta sig ned, jättekul...verkligen! Aja, behövde lite workout iaf.
På tal om min goda glass här. Sprang på glassbilen på vägen hem och kände att det vorde mysigt att köpa ett paket(som gamla tider). Köpte ett paket som hette highfive, men fan var dyrt det är med glass! När jag var liten kostade det 98 spänn för 20 glassar och kanske 120-140 för ett stort 48 glassars paket.  Nu kostar det 189 jävla kronor för 20 glassar och 399 för 48!?!?!?!? Jävligt dyrt enligt mig i alla fall. Yes, interesting nu vet ni lite om glassar, yeah!

Bilder från minnesvärda moments i Österrike


SICK

Sitter sjuk i min stol? Problemet med att vara sjuk och ha O.C. abstinens är att ha en stationär dator. Så istället för att ligga i min säng sitter jag här i min stol framför datorn.

In desperate need of a bärbärdator skulle jag kalla det(speciellt när datorn jag har nu är typ sju är gamma!)

A FEW PICTURES FROM YESTERDAY

Spenderade gårdagen med Sofia och Amanda, idag ligger jag i sängen med feber, huvudverk, snor och hosta. fresh..aja, blir nog ingen skola för mig imorgon i alla fall.


SOFIA TIME

Hellu! Spenderade gårdagen med att äta på bosses och sedan kom lite fina vänner över till så hade vi lite mys i uterummet. Måste säga att jag älskar att myggorna inte gillar mig(hihi), då mina kompisar fick en del bett igår. De åkte hem framåt två tiden skulle jag tro och så sov anna över.
Idag har jag gått runt i shorts, solat och fixat lite småsaker här hemma, men nu bär det av till Sofia. Vi ska bl. a. åka longboard, Yes!

Hugs!


THURSDAY NIGHT

Hello dudes!
Har spenderat dagen med täppt näsa ont i huvet och ja..trött med, inte kuuul. Men efterskolan gick jag på skojakt med fialia, fikade och kikade på lite annat smått, hade i alla fall jävligt kul h-e-h-e. Kul att vi gapskrattar mitt på torget så att alla kollar, och frågan är om vi är dumma i huvudet - man vet ju inte..sjukt konstig äcklig dålig humor har jag kommit fram till att vi har och fia med för den delen.
Bilden nedan är från igår innan jag åkte iväg med familjen och fotades av jfalk. Tog en massa kort tillsammans med mina kussar, hoppas de blir bra bara annars blir Lovisan arg. Men, japp this is pretty much how I looked before I left my house. Nu är det dax att göra något vettigt..typ städa rummet, ut och springa eller skriva lite på en komplettering från skolan. Frågan är bara vad som låter bäst? Börjar med att plocka undan lite på rummet tror jag. BYE!

(NOTE TO SOFIA: Nu uppdaterar jag så då är det fan på tiden att du tar tummen ur röven och gör samma sak...)


UPDATE FRÅN LANDET

HOLA! Sitter på landet och bloggar lite, fjärde dagen jag har varit här nu men om npgon timme bär det av hemmåt. Har faktiskt varit mycket skönare och bättre än vad jag trodde det skulle bli. Skönt med lite omväxling antar jag och det behövdes ju. Ätit mycket god mat har jag i alla fall gjort, grillat är ju super. hehe, sen kan jag väl medge att jag grillat mashmellows varje kväll också, inte bra lovisa inte bra. Men gott! Ojskibojski nu äre brottom maten ska ska in i munnen nu och allt ska packas ihop.

CYA LATER!Härlig bild från en härligt sen sommarkväll.. :)

AGNES' BIRTHDAY
Bilder från igår. Firade Agnes som blivit stor flicka och fyllt 16, nice! Jag hade lika trevligt som vanligt med mina fina tjejor.

---------------------------------

Hejsan! Trött Lovisa som sitter här.. Dels pga. att jag gick upp innan sex igår, spelade innebandy hela dagen(som förövrigt gick som det gick), grillningen med mina fina tjejor i blåsten och för att jag var tvungen att gå upp tidigt idag också för att gå till skolan och ha Spring Fair. Regnade som bara den så vi fick sluta ganska så tidigt, vilket gjorde att jag gick hem och sov 3 timmar.
Grillade med nårga kompisar från Gransnäs igår, blev mycket mashmellows(hehe fin stavning där) korv bröd och annat, mådde dock lite illa efter ett teg ;). Annars hade vi det jätte mysigt, var så kul att träffa alla på en gång!

Nu ska jag kolla på Bell&Tyra Show :)
Puss

YOU CAME WITH A SUITCASE

Tränat innebandy idag, inför cup mot andra IES skolor i stockholm imorgon. Känns som att det kommer gå sådär men förhoppningsvis bättre än förra året. Gick en promenad med Karin förrut också, lika mysigt som vanligt.

kram


HAPPY HAPPY FISH

Här kommer lastat en alldeles underbart glad Lovisa!And guess why?! (A)
Jag har beställt min skolavslutningsklänning! YEY! Hoppas att den sitter fint på sen också, men just nu känns det asbra! Frågan är bara om jag ska ha samma på skolavslutningen som på middagen, värt att fundera på för min del. Men sen måste jag köpa skor också, så det måste kikas på. Nu åter till landguiden.se....

CYA!


A MONKEY NEEDS TO DANCE

Sitter här med min geografi uppsats, inte kul...och imorgon blire np i Fysik! Känner mig lite smått nervös. Har varit en ganska seg dag i skolan idag, gick hem efter lunch kände mig lite sådär.
Funderar på om jag ska sommarjobba som köksare där jag konfirmerades i somras med mina söta vänner nedanför också, mycket att tänka på just nu!

Puss!


MONDAY

Hellu! Sitter här och gör ingenting...kul va?! Har nationella i fysik på onsdag så jag borde plugga på det, men vart försvann orken(?) Sen har jag en SO uppsats, frågan är om jag ska göra den istället?...njaa, tveksamt..! Eller så kanske jag ska ta mig ned till köket och äta omelett? JA! mycket bättre. CYA!

RSS 2.0