FIESTA

Fadderfest igår, galet kul! Har spenderat den här fina söndagen med Sofia Schöld. Skrattat lagat mat kollat på filmen salt som förövrigt var bra! Just nu funderar jag på om jag ska kolla på tv eller plugga fysik, könner att tvn lockar liiite mer på!

PUSS

UNTILL THE WAR IS OVER

Hello dudes! Var i varberg igår och kom hem ganksa så sent. Kan bero på att vi tog en runda förbi ullared och gekås. Har aldrig varit där förrut och jag vet inte heller om jag kommer åka dit igen. Så nu sitter jag här med mitt kolsyrade shopping vatten som jag fick med mig hem igår.

Har varit i färgaffären idag och köpt hem ännu fler provburkar att måla med. Min 'kan inte bestämma mig' känsla hemsöker mig. Amanda har varit här också så vi tog en promenix.

Ikväll ska vi ha kräft skiva här hemma. haha, ja vet lite sent sådär, men vafan bättre sent än aldrig. Jag och pettan ska chilla galet med filmer, prat och mys!

PUSS!

Bild jag gav till fia i födelsedags present! :)


I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Efter att pluggat ganska så mycket idag drar jag iväg på bio, i rymden finns inga känslor blire med min fina vän Karl :)
puss <3


EARLY WAKE UP

Guess what!? Efter att gårdagen bestått av ett irriterande dunkande huvud somnade jag redan kl. 19.00(skolan tar kol på mig ^^). Vaknade sedan kl. 06.30 idag och tänkte gå till skolan. Som tur var kom jag på att det var lördag efter ett tag, men hallå halv 7 på en helg morgon har jag nog aldrig gått upp frivilligt. Gick i alla fall upp och började städa lite och nu har jag precis satt mig för att plugga. Haha, sjuk man är ibland!
CYA!

Nästan precis en ett år gammal bild på mig och annispannis :)

SEPTEMBERBARN

Efter att ha sprungit 2,5 med klassen idag vilar jag med att plugga fysik tillsammans med min finaste Sofia, som förövrigt fyllde år igår! Förväntar mig massa grattis nu hallå! PUSS!


RSS 2.0