AND IT WILL APPEAR IN THEIR INBOX INSTANTLEY

Skola, shopping och sång. Nu plugg plugg plugg, om jag orkar vill säga. Puss

885763-7-1296497122651_large
Gillar den här låten(count on me) med Bruno Mars

SPONTANT FINBESÖK

Hejsan!

Fick spontant finbesök av Sixten i helgen. Vi lekte med Soffe i går och idag hade vi planerat att överraska Karl med att Sixten var här. Vi låg tyvärr och sov när han kom hit och min mamma försa sig om vår detaljerade plan. Han blev alltså inte så paff som vi hade hoppats på, men vi hade det super kul ändå. Vi gjorde bla. en dubbelsats kobajja(scrolla nedåt för att se bild). Fylld med alla sorters cholkadgodis och socker blev den väldigt väldigt söt, men kom gärna och smaka på den. Vi hann inte äta så mycket + att jag inte tänkter äta upp den själv, måste ha hjälp..

Helgens konstatering blev ännu en gång; Jag är grymt bra på att laga mat och ska öppna en restaurant när jag blir äldre. Det kommer helt klart bli succé!


Sixt


Me and my bff


Griseknoa


Mums, eller...?


TEARDROP ON A FIRE

Kom hem för drygt en timma sedan, kändes underbart att möta lukten av äggmök(tack pappa som tyckte det var smart att passa på att resna avloppet när ingen ändå skulle vara hemma på kvällen, förutom jag)...

Jag hade bara två riktiga lektioner idag, sen var det simhallen med klassen som gällde. Isvaksräddning och motionsim stod högst i prioritet, sedan lekte vi bara en massa. Drog därifrån vid tretiden, fikade med annis och sen tränade stripaerobic. Nytt år betyder ny koregrafi så det var kul.

Nu blire Matte B plugg och sen one tree hill. PöSS


EASY COME EASY GO

Tisdag = trött, flamsig och irriterad. Drog med Amanda till kören idag, verkar soma tt hon ska börja också, super! Har varit irriterad av småsaker hela eftermiddagen, men det är tydligen väldigt roligt att se på mig när jag är arg. Med tanke på att min pappa inte kan sluta skratta åt mig när jag berättar varför( till och med när han har munnen fullmed mat), när mamma fnissar och brorsan retar mig och slår mig. Det är inte alltid lätt att verka arg i familjen Sörenssons hus. Tar ut min aggrition på kladdiga chokladmuffins i stället. Mycket bättre och mycket godare sedan plussade jag ihop det med te i mängder och oth såklart. Behaglig tisdag.


A WHOLE NEW WORLD

Gash vad jag är glad och lycklig! Började dagen med matte prov, det nästsista i matte A kursen. Kändes som att det gick ganska bra, precis som en massa annat i skolan går just nu. Tränade ett riktigt killerpass idag, kom hem och åt som fan(köttfärssås och spagetti * 2) och tog mig an skolarbete som inte ska vara färdigt förrän på torsdag. Jag har snart tittat färdigt säsong 7 i OTH och har mot allas förväntningar börjat läsa på kvällen? Mina vänner är hur bra som helst och likaså Karl. Allt är bra hemma, dvs inga småtjafs. Pappa och jag går och skojar och slår på varann i stället. Åh, allt är så underbart på en gång!

Jag förstår inte hur jag kan vilja lämna det här när allt är så perfekt?! Ibland vill jag inte göra något hellre än att åka iväg till USA ett år samtidigt som jag vissa dagar vill ha en diagnos på någon allvarlig sjukdom som gör att anmälan dras tillbaka(och då menar jag bara en diagnos på papper, inget som egentligen stämmer i verkligheten).

Åh herre gud, jag känner redan träningsvärken! Trött är jag också, yes, check!FOOT STEPS FOLLOW DOWN TO THE HOLLOW SOUNDS

Kom hem från stan med ett par välbehövliga träningsgrejer och far min fick för sig att köpa hem lite tyungre vikter. Här ska det tränas, skulle inte förvåna mig om vår källare förvändlas till ett gym i slutet av året.
Nu blire vofflor, te och matte. Bye!
 

DINNER WITH THE OLD FIVE AT LISA'S PLACE


Var på middag hos Lisa igår med gamla femman. Hon hade lagat tre-rätters till oss, mihi! Vi hade en massa att ta igen om allt möjligt och att Fia kom hem från sin 5 veckors trip i Australien här om dagen gjorde inte kvällen sämre. Annars har helgen varit hur bra som helst. Sov hos Kalle i fredags, har räknat en del matte(känns för en gångs skull som att jag kan lite, och jag har inte stressat ihjäl mig) och snart ska jag iväg med mamma och köpa nya träningsskor. Hoppas på att jag hinner inviga dem ikväll också! Puss

KÖKSARÅTERTRÄFF HOS UFFE
Haha, det är inte jacobs egna händer på sista bilden

Jag har spenderat den här helgen i ett underbart kollektiv med bl.a. dessa människor. Vi har haft vinter-OS, åkt pulka, varit på gransnäs, ätit, kollat film, lirat musik och myst i massor. Det tar tyvärr på krafterna också, antar att det bara är att slänga sig i säng som gäller just nu. Puss!

I HOPE YOU GIVE YOURSELF UP TOOHello! Skolan har startat och det har redan satt sina spår i uppdaterandet på bloggen. Hårdplugget har inte dragit igång än som tur är men jag känner på mig att det kommer snart. Nöjer mig med småläxor i stället, känns alldeles lagom. Har fått tillbaka prov och uppgifter som jag skrev förra terminen och jag börjar inse att jag är ett vg-barn. Det känns både bra och dåligt. Skulle blir glad om jag fick det i fysik, men ledsen om jag fick det i samhällskunskap typ. Har börjat dra igång med en biologi uppsats, tänkte att det skulle vara bra att vara ute i tid för en gångs skull. Jag har gjort en framsida idag, det får räcka. Haha!  
Jag gillar att det drar sig mot ljusare dagar, blir så depp av att vakna till ett stort fett mörker på himlen.

SKY


Tumblr_le04d2xqbc1qatqwno1_1280_large
Min dator låter som ett spöke alt, en bondgård. ska svoa nu puss


THERE´S AN ENDLESS STORY


Bild från förfest hos alex "förra året"

Har precis målat naglarna kornblåa och funderar på om jag borde dra till gymmet, skulle vara ganska skönt. Hehe, det blir fjärde gången den här veckan, men jag kan inte hålla mig borta när det är så kul, skönt och  avslappnande. När jag har tid till det så kör jag tydligen för fullt. Ska köpa ett par nya träningsskor snart också, skulle allt sitta fint! Efter det blir det förhoppningsvis promme med KAKAN. Hon har varit i Las Palmas i en hel vecka nu så vi har nog en hel del att ta igen. Tjarrå dudes!

RUNNING ROUND LIKE A CLOWN ON PURPOSEHängde med fyra härliga grabbar i min källare fram till halv fyra inatt, sov länge, åt långsam frukost, lirade på guran i underkläder, kollade one tree hill, duschade, åkte buss, åt middag med fina vänner, åkte bil hem, facebookade, kollade one tree hill och nu bloggar jag. Känns som ett ganska okej chill dygn tycker jag.

Forstätter med att hämta en blodapelsin från kylskåpet. Känns lite jobbigt att ta sig ner dit och skala den bara..
Det skulle vara ganska skönt att åka rutchbana ned för trappan på en madrass med vaxduksmaterial. Om man ändå hade en sådan. Aja, det är väl bara att ta sig samman, inse att jag inte lever i ett leksakshus, att mina idéer och ursäkter inte fungerer och använda benen med alla dess leder, ben och välutväcklade muskler... Here we go....

Ciao

JUST ANOTHER WAKEUPCALL

Åkt skridskor med Schöld och Gabbi idag. Roligast av allt var när när Xuangan kom dit utan skridskor, haha kul tej det! Nu är det väl dags för käk. Ska iväg och träffa August, Kalle och förmodligen några andra välkända ansikten. CYA! 


comming home soon baby?

WE KEPT OUR HEARTS TOGATHERSover hos denna underbara flicka ikväll. AWESOME!!

AND I'M DEALING WITH DILEMMAS


Hmmm...vad ska jag hitt på??


Leka rockstarrrrrrrrrr??


Deppa???


Posaaa??


Pussa på min VAIO??


Leka störd ful konstig och galen?? JAAAAAAAAA! Det är väl det jag är bäst på, det är dock inte så kul att göra det själv...


Tänk, tänk, tänk, tänk(jimmy newtron)..........Jaaaaa! Anna kan gör mig sällskap.
Drar till henne nu. Hade tänkt roffa åt mig väldans mycket mat också, hungern tar kål på mig!! B-Y-E-!

IN THE SUMMERTIME

hej jag är pank och vill ha ett extrajobb. Nu ska jag käka frulle sen träna sen dra till frisören och sen fika med underbara vänner. hejs


miss u

NEW YEARS EVE

Ett par av annas sköna bilder från förraa året. blir mer i morgon när jag hämtat min kamera. puss


GOTT NYTT ÅR


RSS 2.0