ANNISBild på mig och Anna innan vi drog iväg. Hade en sjukt rolig kväll igår! Ikväll blire mys med Anna och Soffe! Nice!

FIESTA

Hola! Hemkommen från skolan, lite trött men ändå fett pepp. Ska hoppa in i duschen nu, sen blire Annis och därefter Fiesta, woho!


MAMI


Litet efterskottsgrattis till min mamma bara för att hon är så bra. Av mig fick hon ett presentkort på brunch och därefter ett träningspass på fitness. Det låter som en helt awesome present att få av sin dotter tycker jag. Hihi!


ZUMBATIME!Jag har spenderat mestadelen av dagen inomhus, trots det fina vädret. Jag nöjder mig med de ljusa bilderna från vardagsrummet istället. Min söndag har bestått av spanska plugg, mycket grammatik vill jag säga, zumba och sconesmys med zoë och anna.
Ni kanske känner igen zumba, träningsprogrammet som tvshop/tvins gör reklam om hela tiden. Mitt gym hade öppethus idag där passet introducerades, så jag beatämde mig för att ge mig på den nya träningsformen. Det var hur kul som helst, 30 min intensiv träning som avslutades med dansbattle och massa frukt. Studio Fitness ska börja med det här passet i april och gissa om jag kommer vara där?!Det var awesome! Nu blire solsidan, sen mer spanska plugg. Kramis bananis.

MORNING SUN

Hi Folks!
Idag har jag haft en skön chilldag, vilket verkligen behövdes efter en stressig pluggvecka som denna. Jag har spenderat dagen fotandes, lite smått pluggandes, musik lyssnandes, ätandes, målandes och The O.C kollandes.
Jag ska nu bege mig till sängen och fortsätta med det sistnämnda. Imorgon ska jag testa på Zumba(ni vet det som visas på Tvshop/Tvins hela tiden) och sen mysa hos min vän Zoë. Pöss!

FLUFFY 

My lövely bedroom

GREATNESS

Min trötta Karl fick vara försökskanin till ett 50mm objektiv jag har lånat av fia(vi tradear lite). Älskar objektivet, tyvärr måste jag fokusera manuelt varenda gång då jag inte har autofokusering i kamerahuset. Blir lite suddigt ibland, suck! Men här är ett par fina resultat:


Puss på dig!


DANCE DANCE DANCE

Hello!

Har spenderat denna underbara helg med middag hos Sofia med gamla femman från nio a. Det blev en hel del mat, dans, skratt och monopol spelande. Myspys! Sov hos bengan, pluggade och tvingade med henne att gå på Cirkus Cirkör "wear it like a crown" med mig. Det är en nyteater, teater med akrobatik osv. Absolut värd att se, youtube:a för att se trailern vetja!
På kvällen kom Karl hit och spenderade natten, myspys det med!
Idag har jag firat mor min har jag också gjort idag, samt pluggat och umgåts med släkten. Riktigt härlig helg! Jag har i stort sätt fått in allt.
Nu har har jag utnyttjat min sovmorgon jag har i morgon tror jag, dags att hoppa i säng för att få en extra halvtimmes sömn. puss!

Hittade denna bild i fias dator, jag var ju fanimej brun ju!!!!! (inte min starka sida)


ALL NIGHT LONG

Har dansat och ätit middag med gamla femman i bengans lägenhet, typ awesome! Nu har nästan alla åkt hem, kvar återstår jag och det lär jag gör ett tag. Spenderar natten här för att ta igen en och annan lollobeng sleepover. Puss!


PARTY IN MY HEAD

Redovisning av hållbar utvackling - check!
Nu: Öva på låtarna till konserten, ska vara på plats om cirkus en timme så det är bar att snabba på :)


Bästa Hanna och Karin


OM DU TVEKAR

Trött, fryser, snorar, hostar, pluggar och äter ballerina kex. Dagen har varit lite si sådär, men nu har jag kexen i alla fall! :)

I all trötthet och fumlighet var jag hos sångpedagogen och fick höra att jag har utvecklats till att ta högre toner så det känns bra. Lite feedback när det gäller sången kan ju behövas sometimes..
I morgon har jag redovisning av ett projekt arbete, hållbar utveckling. Känns så bra att få det ur världen nu när vi hållt på ett tag. Har även konsert med kören i morgon, vilket kommer bli super kul.
Dags att hämta te och frukt från köket, sen fortsätter plugget
Pöss!


Sommar... Vill känna friheten på surfbrädän nu nu nu!


SEE GOOD

Jag har varit utan internet ett tag, men nu har vi nytt modem är hemma så jag är back on track ;)

Jag, Karin och Sofia var hårmodeller i veckan. Det var riktigt kul faktiskt! Karin var påfågel, Sofia var enhörning och jag var zebra(se rubrik, hehe). Jag gillar min volumemaster man som inte är med på bilden, hah! Får se om det blir mer bilder någon annan gång. Puss!
Såhär såg jag ut efteråt i alla fall, posarn!


RSS 2.0