SCRAPBOOKING

Helgen har spenderats på ett hotell scrapbookandes. Sjukt roligt!! Får bara mer och mer idéer och allt ser bara finare och finare ut. Laddar KANSKE upp bilder någon annan gång, men nu har jag fullt upp. Ska välja ut min halloween kostym nu, det är ju trots allt imorgon som trick or treatandet drar igång på riktigt.

Här är de som gjorde färdigt ett album. Marnie, min värdmamma, som sitter i mitten håller upp mina bilder från AirForce matcherna, där har ni något i alla fall.


BIRTHDAY PARTY



Firade Andreas 18års dag i fredags på Fargo's. Det var jättetrevligt. Jag och Michiah åkte och köpte en födelsedagspresent till henne(halsband och öghängen) innan vi fixade med våra bord. Åt god pizza och tårta, som Andrea hade bakat och tagit med. Efter att jag hållt ett litet tal och vi gett henne våra presenter så åkte fyra av oss vidare till ett haunted house. Det var riktigt dåligt ska måste jag säga. Blev riktigt skrämd förra helgen så jag trodde att den 40 min långa rundan där man t.o.m. skulle krypa skulle vara sjukt läskig, men det var det verkligen icke!! Det säg rent utsagt och den var inte alls så lång som lovat.

Btw. När amerikanare(i Colorado Springs) äter pizza så äter de inte en hel utan bara några slices, typ 3. Känns lite konstigt när jag äter en hel hemma och här i AMERIKAT äter fottona bara 3 slices.. Mycket konstigt!!

VAD SKA JAG GÖRA

Hello! Fredovet och dagen har gott hyfsat snabbt. Scorade alla rätt på historia provet och engelska glosorna gick det nog också bra med.

Har precis dushat och fräshat till mig inför kvällen. Om en halvtimma blir jag upphämtad av Michiah för att åka lite tidigare till restaurangen och förbereda. Sedan kommer resten av alla så blir pizza all night long och kanske the haunted house igen. Så kul!! Det roliga är att nate's jobbar på Fargo's där vi ska äta så jag hoppas han kommer servera oss så jag kan håna honom lite haha

Bäst att jag målar naglarna nu så de hinner torka, tjosan!!


SO DAMN BUSY

Åkte och handlade lite scrapbooking grejer efter skolan idag. Det var ganska lätt att bränna $16, jösses vad min ekonomi går åt skogen just nu.. Allt händer på samma gång, lånar pengar från mig själv(mitt sparkonto) och det känns inte någe vidare bra... Håret behövs klippas och slingas, gymmet måste betalas, skolan, lån från mina värdisar osv. Bäst att jag itne säger mer, vill ju inte att mina riktiga päron ska tycka att jag är hur ansvarslös som helst. Fixar det lagom till juletis ;)

Har spenderat eftermiddagen med plugg då jag har kapiteltest i historia imorgon och vocab. words till engelskan.

Klockan är snart halv elva och jag började precis tvätta XC uniformen som ska lämnar in imorgon och måste kolla om jag ska köpa "skolatröja eller inte.." (ni fattar en ekonomin går i konkurs när man bara har en chans att köpa saker innan det ska beställas och tryckas)

På lördag ska jag spendera hela dagen med företaget Creative Memories, ett scrapbookingföretag. De har nämligen en slags kurs/tillfälle som alla går dit och gör sitt samtidigt. Tänkte passa på att få lite inspiration, en goodiebag och augusti, september och oktober gjort. Saken är bara den att jag inte skrivit ut mina bilder än, har inte ens valt exakt vilka jag vill ha och saknar en massa, PANIK!!

Imorgon ska jag fira Andreas 18-årsdag på Fargo's pizzeria. Jag och Michiah tycker att hon ska få fira lite mer än en tråkig middag med hennes värdisar. Så vi har ordnat upp allt och förhoppningsvis kommer vi vara 10-15 st. Sjukt kul!! Problemet är bara att vi inte har bokade bord, men det ska tydligen finnas plats i alla fall en ligt ägaren. PANIK på det med. Aja, nu ska jag fortsätta med bilderna, vänta på att tvätten ska bli kvar och förhoppningsvis få lite sömn efter det. Ciao!


I'M ON THE EDGE

De två senaste dagarna har det snöat. Igår snöade det i stort sett hela dagen, idag har allt bara frusit till is som sedan smält igen. Ska bli 11 grader imorgon i alla fall och sen upp till 20, men det blir nog kallt snart efter det. Har i alla fall tagit fram jackan för första gången i höst, men det känns bara mysigt. Gillar jackor så himla mycket!

Mår bättre än vad jag gjorde när jag skrev senaste inlägget. Fortfarande jobbigt i skolan, men idag släppte det lite. Jag försöker byta kompisgäng/skaffa mer kompisar osv. Jag vill inte umgås med människor som ignorerar mig och inte uppskattar mig.

Var på ett tennismöte idag. Försäsongen börjar redan nästa vecka och jag känner att jag hellre spelar tennis och lär mig det ordentligt(så jag i alla fall har någon chans i matcherna) så jag dissar fotbollen. Det är något jag får göra i mitt nästa liv.

Det var sjukt härligt att gå ut och gå med Charlie idag. Han älskar snön så vi sprang runt en massa i parken. Åh, så söt han är! (även om skällandet går en på nerverna ibland. Tänkte ägna ett inlägg åt vår galna hund(någongång, inte nu).




THEY SAY BAD THINGS HAPPEN FOR A REASON

Tisdagar, kan man gilla dem?

Så den energiska dagen varade tydligen bara en dag, sen är allt tillbaka som vanligt, eller om man nu ska kalla det vanligt?

Dålig dag, lite energi, mycket att tänka på och irriterande människor. Hur mycket man än försöker så verkar det vara väldigt svårt att passa in och att få bra kompisar. Då jag vet att andra utbytesstudenter har samma problem så kan det ju inte vara mig det är fel på. Perioden då alla är intresseade av den nya personen i klassen, om Sverige osv. är lugnt över, även om en del människor som inte känner mig än blir lika förvånade och exalterade när jag pratar om vart jag kommer ifrån och vad som skiljer sig från mitt hemland och USA.
Jag börjar tröttna på:

- I love your name its so pretty!!
- I love your accent!!
- I love your outfit its so adorable!!

Och så kommer man inte mycket längre. Det är ju inte så jävla lätt att lära känna personer när de inte ger något tillbaka eller är intresserade. Just nu är jag så himla trött på (vissa) Amerikanare. Men det är bara att hålla i, never never give up.

Just nu känns det som att jag lever i ett gossipgirl avsnitt och jag harverkligen alldeles för mycket att tänka på. Som tur är vet min kära värdfamilj hur de ska pigga upp mig och göra mig glad, även om det inte behövs.
Efter en ganksa tuff XC-träning blev jag upphämtad av Marnie och Sarah som vanligt och utöver det hade de köpt med en smoothie till mig, pluss poäng där!!

Efter att jag dushat och satt mig i soffan får jag hederspriset som världens bästa värdsyster av Sarah(andra gången).

Under middagen berättar jag om hur allt händer på en gång, att jag har alldeles för mycket att tänka på och att mina vänner i skolan inte är de bästa. Då kommer Steven fram med den stora kakburken på bordet, även om jag sagt nej tusen gånger.

När Sarah gick till sängs fick jag min först puss, mihi! Det är så galet bra att ha en liten syrra och en hund att pussa på här borta.

Nu har jag och Marnie tittat på sisådär 3 gossipgirl avsnitt och jag känner mig ganska redo att inta sängen.

Då en snöstorm kommer hit inatt riskerar vi hala/sliriga vägar vilket då betyder "snowday" alltså ingen skola. Det skulle vara grymt skönt! Kände att stormen var påväg när jag var ute och sprang tidigare idag. Spottade mig själv i ansiktet TVÅ gånger. Gud så mumsigt..


Dagens citat, såg det på flygplatsen i Denver och fastnade för det.
Det stämmer så nedrans bra tycker jag!


MONDAY

Första dagen tillbaka i skolan efter två veckors lov, och det var inte så farligt, snarare helt underbart.

Under lovet verkar det som att alla har suttit och gömmt sig i sina hus, vilket många också verkar ha gjort. Men det skadar inte mig idag, då alla var så himla glada och social. Pratade med olika människor hela dagen och satt faktiskt och asgarvade och hade det jättetrevligt vid lunchen. Märks att alla samlat på sig ny energi och jag kan inte göra annat än att gilla det.

Under kvällen åkte vi till Texas Roadhouse för att äta, då Marnie fick en $30 kupong dit. Träffade en kille från skolan som jobbar där, vilket var trevligt. Bortsett från maten som smakade hyfsat gott var det väldigt rörigt och högljutt där inne. Vi lämnade reatauranten med tre hundpåsar, heh..

Åh, det är så kul att ha en lillasyster. Jag och Sarah flummade hela kvällen tom. när vi gjorde läxor, tills Sarah bestämde sig för att vi skulle leka tysta leken för att få något gjort, ambitiös 7-årig.

Det var 25-30 grader varmt idag, sommar sent i oktober. Men det komemr inte vara länge det. Dagens outfit fick se lite somrig ut, kanske blir sista gången innan våren






HAPPY APPLE FARM

Vaknade upp hos Ingrid och åkte därifrån till Happy Apple Farm. Mötte upp min familj där och valde ut årets pumpor. Blev ett par fina, stora, små och vårtiga pumpor. 

Jag Marnie och Sarah åkte igenom Downtown Colorado, Old Downtown Colorado, Garden of the Gods  och till sist till Manatue Springs där vi åt middag på Stagecoach Restaurant. Åh vad gott det var!! Beställde in en stuffed steak and baked potato. Yummie!!

Tog en långpromenad med Charlie när jag kom hem och nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik, skypear, äter och tänker.

Det är SÅ vackert ute. Höst i mitt hjärrrtaaaaaaa!

From America with love.






Starke Adolf


Just got my boobjob done










AWESOME INGRID WEEKEND

Det var grymt skönt att åka till gymmet igår. Vi hade bakat kakor här hemma och jag och kakor är ingen bra combo... Slutar alltid med kakmage. Jag sprang på .... i en timma, lyfte lite vikter och sedan satte jag och Ingrid oss i jacuzzin följt av ångbastun och en skön dusch. Som sagt, jag ÄLSKAR VillaSport!! Omklädningsrummet ser ut som rena vardagsrummet/spa avdelningen.

Sen åkte vi hem till Ingrid och medan hon kollade på Paranormal Activity myste jag med hennes familj. Kvällen avslutades med THE HUNTED HOUSE!!! Finns hur många som helst och vi valde ett lagom läskigt(enligt andra). Det roligaste(förlåt) var att Ingrid var skrämt efter bion och gillar inte alls spökhus. Innan vi ens kommit innanför dörren kommer två läskiga figurer och attakerar oss, varav en hade motorsåg. Ingrid säger att hon hatar att bli jagad och vad händer inte då? Jo, motorsågmannen springer mot henne och Ingrid blir livrädd. Jag vet inte om jag sett någon så skrämt, men jag och Kimberly kunde inte hålla oss för skratt. Hahha, vi var så himla dumma..

Det slutade med att bara jag och Kim intog the hunted house och jag ska inte säga att jag var mindre rädd. När vi var där inne kastade jag runt Kim som en vante för att skydda mig själv, skrek och hade mig. Vid sånna tillfällen inser man att man är väldigt stark. Kim hade nämligen ont i kroppen idag för att jag höll så hårt i henne.

Jag sov sedan över hos dem. Toppen helg med två sleepovers!




Man kan inte göra annat än att älska detta väder. Blå himmel, 20+, sol och alla möjliga färger på löven

MORSOMT!!!!

Kul med sleepover!! Nu åker jag och iÍngrid till hennes hus, sen blire gyyyym!!  Det ska bli moro det!!


Bild på gabbi och mig från Estocolmo!!



BOWLING

Kom precis hem efter bowlingen med Andrea, Brandon och Pierce. Vi blev njudna på lunch också så det var trevligt.

Väntar på att Ingrid ska komma hit. Vi ska ha slumberparty här ikväll; Ingrid, jag, Sarah och Grace.
Dags att gå ut med vovven :)


MIDNIGHT SHOW

Tjaa!!

Kom hem inatt, lite halvt skrämt och skakig. Pananormal Activity 3 var riktigt bra faktiskt. Jag har bara sett ettan, vilken jag inte tyckte om så den trean slog lätt den här. Att se skräckfilm på bio OCH premiären var riktigt skoj! Alla blev så jävla rädda, skrattade osv.

Jag var där med Caitlyn, Josh, Kylie och Andrew. Båda brudarna hade ju dejter så jag satt där i mitten som ett fån haha. Kul att jag bara rycker åt mig Kylie under första scenen för att jag blev så rädd(och vi känner knappt varandra) och samma sak med att jag lägger mig i Caitlyns knä... Jag är glad att jag hade med mig min väska så jag kunde hålla i något haha.

Filmen spelades på BIG SCREEN så man kan ju snacka om att man var med.. Jag lugnade mig som tur var med min rädsla men den var ändå rätt creepy. Rekommenderar den i alla fall!!

Nu ska jag iväg och spela bowling men Andrea och några andra, blir roligt!



Köade inomhus som tur var. Tog med mig jackan ut förs första gången ikväll





PARANORMAL ACTIVITY 3

Hola amigos!

Kan säga att loppet gick åt helvete för mig.. berättar mer om det imorgon när jag har bilder osv.

Jag har precis tagit en dusch och laddar nu med kaffe för att orka med kvällens aktivitet. Paranormal Activity 3 står på schemat och eftersom att det är premiär så spelas den vid midnatt. Jag blir upphämtat snart för att vi ska stå och köa för att få bra platser samt träffa folk. Verkar som att många ska dit (enligt facebook) så det blir trevligt det med. Klockan är bara 9.30 så känns om att vi komemr vara väldigt tidiga, men då får vi tid att umgås med folk, i biosalongen yay! Jag förstår inte hur jag ska våga mig hem och sova sen när alla i huset kommer sova då, SCARY!!


REGIONALS

Fick ta sovmorgon idag, men kroppen verkar ha ställt in sig på att jag ska upp 8.20 varje morgon nu så det blev så idag också. Har latat mig med att kolla på gossipgirl och käkat frukost framför tvn.

Om 10min kommer Stephie och hämtar upp mig och sen drar vi iväg på dagens äverntyr. Har rakat mig och skrubbat fötterna i tron om att det ska få mig att springa snabbare(skämt). Loppet är i Pueblo, en timma härifrån så det ska bli kul att åka schoolbus så länge, NOT!!!! Världens oskönaste säten som defenitivt inte är gjorda för långa människor, antar att ordet schoolbus förklarar det, men i alla fall.
Nu ska jag packa matsäcken och se till att vi går till STATE!!! (även om kanske inte jag kommer springa där)
Efteråt ska vi fira med middag på nått ställer, toppen!!

Pöss!


PROACTIVE

Fick reda på att Indoor Soccer hade första träningen inför försäsoongen idag så jag pallrade mig till skolan en andra gång idag för att träna yttligare en gång. Åh, jag är så grymt nu. Gick fram och tillbaka också, vilket betyder 40 min promenad. Bara peppa inför morgondagen nurå

Jag antar att jag inte är den enda som har kollat på TVshop i tidsfördriv och undrat om Proactive verkligen funkar. Att det vore kul att testa, men att det blir så dyrt att frakta osv.
Så..när jag var i gallerian igår passade jag på att dra hem ett kit. Jag måste ju prova när jag ändå är här liksom. Plus att min hy har blivit sämre sedan jag kom hit.. tror inte det bara bror på mat, utan också luften.
Betalade $78 för ett 60 dagars kit. När jag ändå var igång passade jag på att inte bara köpa 1,2,3 kitet utan det stora. Då jag fått oljig hy. Hoppas det blir värt pengarna, komemr ta tid att göra sig i ordning på mornarna då jag måste hålla på med 5 olika produkter INNAN sminket. Aja, tänkte att jag kunde uppdatera lite om vad jag tycker om det när jag använt det ett tag. Kan ju vara kul!
Bye!!


ONSDAG ÄREEEE

Äntligen har det släppt!! Känner mig som en luftbalong som precis har lyfts upp i luften, som en sten har släppts, haha! De två senaste dagarna har det gått jättebra i spåret och jag blir faktiskt lite stolt över mig själv som stått ut så länge med den hårda löpningen. Imorgon väntar Regionals så jag ska se till att förbereda mig ordentligt, för det här SKA bli mitt bästa lopp.

Värdet här är helt underbart just nu! Kallt höstväder, blå himmel och strålande sol! Åh så jag älskart!
När jag kom hem från träningen tog jag med Charlie(vovven) ut på baksidan. Jag satte mig i hammocken och läste min bok medan solen värmde mina ben. Lövley!!

Nu pratar jag med Anna och ska snart laga lite mat. Sen ska jag slänga mig i soffan och kolla på Gossipgirl. Eventuellt har jag fotbollsträning i eftermiddag så det är bara att ladda batterierna.






SHOPPINGDAG

Efter träningen igår bar jag och Marnie oss iväg för lite shopping. Jag ville till Entertainmart och köpa Gossipgirl då jag är färdig med Trueblood och har lite abstinens över att titta på någon ny serie. Har kollat på serien innan men bara lite on och off. Slutade med att jag köpte säsong 1 och 2, något att börja med i alla fall.

Åkte till dollar tree(allt kostar $1) och köpte skrubbhandskar, vilket är suuper svårt att hitta här? Weird!

Åt lunch på Olive Garden, lätt nya favoriten!! Tunn pasta med räkor och sås, muuums!! Till det fick man obegränsat mycket sallad och vitlöksbröd. Rekommenderar verkligen restaurangen till er som är USA, utbytesstudenter osv.

Drog förbi Hollister och köpte en tröja och mjukisbyxor. Mjukisbyxorna har jag längtat så mycket efter och äntligen är de mina. Och vet ni vad? Det matchar min hoodie och mina hotpants, yay!!

Köpte något mer också, men det skriver jag om i ett annata inlägg, puss!!






GOOFBALL

Tjenis penis!

Idag har jag gjort en massa måste-göra-saker(se lista). Har gjort första delen och lite av andra historialäxan, väntar på att tvättmaskinen ska bli klar och förutom det så är ALLT annat klart. Yay!!
Nu ska jag bara chilla hela kvällen, pöss!

  • Städa rummet
  • Städa badrummet
  • Tvätta
  • Göra historialäxa


Bild från första veckan i USA


SWEET SUNDAY

Började dagen med att gå till gymmet, så nu har jag signat upp mig där också, VillaSport. Gym som detta finn inte i linkan och förmodligen inte i resten av Sverige heller. Jag fullständigt älskar det. Funderar på att säga att jag itne kan springa loppet på torsdag så jag kan gå till gymmet istället.. Träffade Ingrid  och Kim där också, de kom hem från Chicago igår. Alltid lika trevligt att träffa mina räddare, haha!
Träffade Andrea(slovakisk utbytesstudent) på eftermiddagen. Vi gick runt ock sålde pretzels, vilket gick sådär.. Men det var trevligt! Säljer det så vi inte behöver betala hela summan till Vista Ridge Snowriders. SKa bli grymmt roligt att åka skidor och snowboard i vinter, can't wait! Kommer kosta $80-90 per gång, så lika bra att vi försöker tjäna lite cash.
Har skypeat med Erik idag också, alltid kul att snacka med mina svenska polare!

Stötte på en garage sale när vi var ute, ganska amerianskt skulle jag säga!


SICKEN FRÄSTELSE

Lat dag! Men jag lagade faktiskt mat!! Köttböllar och påtatismås!! Såsen var inte min bästa, men bara för det har jag bestämmt att jag ska börja laga den oftare så jag blir bra på't! Marnie gillade den och speciellt när vi åt den med ris sen. Det är precis vad jag och Schöld brukar göra när vi lagar mat, ris och brunsås!!!! yummie!!

Okej, nog med utropstecken för detta inlägg...

Vad gjorde jag med i lördags?... Jo, jag tog en eftermiddagsnap, kolalde färdigt på Trueblood(längtar tills jag börjar se säsong 4). En serie att rekommendera säger jag bara! hehe, utropstecken.. Fick Charlie Brown(hunden) att ätt äta poprocks också hahah det var riktigt kul! Låter ju när man käkar dem.


FREDAGEN JAG GLÖMDE SKRIVA OM

Så..mina vänner, jag har inte varit speciellt aktiv på bloggen här i helgen, men vad gör det? Tar igen det nu:

I fredags var det dags för Luke(värdbror) att åka tillbaka till Kanada och om han själv fick välja skulle han nog inte åka tillbaka till Amerikat. Han tycker allt är så strängt och töntigt här, vilket jag kan hålla med honom om.
Så vi skjutsade honom till flygplatsen. Sedan åkte vi till Sweet&Sassy. Dagen hade kommit då Sarah skulle ta hål i öronen OH MY GOOOD!! Det var den tjejigaste salongen jag varit inne i, om det ändå hade funnits en när jag skulle pierca öronen.. Där målade de hennes naglar, hon fick fotbad, håruppsättning och smink samt öronen piercade såklart. Vilket lyx alltså!
Jag strosade omkring i butikerna runtomkring. Området var så hiiiimla mysigt, det var ett gameldags ställe, fast det var nybyggt och de spelade musik i från små högtalare som var gömda lite varstans. För mig slutade det med fem Victoria's Secret trosor och en subway, mumma!!


Här stod man när man träffade Pettan för två veckor sedan..


Hon var nog den lyckligaste tjejen i världen vi det här laget.



När vi kommit hem från Denver åkte hela familjen och kollade på College Hockey, Airforce vs. Niagra. Vi vann med 3-2 efter förlängning. Jag köte det dyraste äpplet jag någonsin köpt; ett äpple doppat i karamell, med marsmellows och choklad runomkring, kallat Rocky Road. Åh så gott!


TJENIS BLOGGISHEN!!

Igår kväll hade jag planerat att bara ligga i soffan hela kvällen, men så blev det inte. Vi firade min värdpappa som fyllde år med tårta och mat. Sedan vid 22.15 kom John(min homecoming date) och hans kompis och hämtade upp mig. Sen bar det av till gymmet. (Jag var dödstrött redan innan) Vi spelade volleyboll med några främmande och trevliga 25+are i 1,5 timme och sedan lite gym.
John och "kommer inte ihåg hans namn" åkte tillbaka för att hämta badkläder til poolen,men jag var alldeles för trött.. Kom hem halv ett och stupade i säng.

John flyttar tyvärr på lördag så vi sa hejdå också(kanske för gott..)


HAPPY B-DAY THE WORLD'S BEST HOSTDAD STEVEN!


CROSS COUNTRY LEAGE

Tjenis!

Tog  min försat sovmorgon under detta lov idag, sjukt skönt! Småskypeade och åt innan det bar iväg till Vista för att därifrån ta the schoolbus till Carson High. Där var det sedan dax för att springa leage, där 19 skolor deltog.

Det var överraskande varmt idag, som om sommaren var tillbaka. Tänk vad värdet varierar här, hade ju snöstorm i lördags.

Efter att ha sett tre race var det min tur. Banan var lite lättare än förra gången, men det var mer gräs att springa på, vilket tar på krafterna. Tog mig i mål på 29.25 min, vilket betyder att jag förbättrat förra veckans tid med 30 sek. Känns sjukt bra!! Tiden gjorde att jag blev med som nr 9 av topp 9. Topp 9 i laget tar sig vidare till Regionals, där vi tävlar om att ta oss till state. Känns ännu bättre!! För resten av lagkamraterna som inte kvalade sig in är sesongen över. (vet dock inte om jag ska springa det...har lite andra planer för nästa vecka, hehe)

Sån känsla när loppet är över och alla dansar i väntan på prisutdelningen. (Se bild)

När jag sprungit färdigt väntade jag på Stephanie för att heja in henne. Och när hon tagit sig över mållinjen svimmade hon... Jag sprang efter vatten till henne, lämnade in hennes springnummer och väntade på attt hon skulle vakna till. Det var ganska kul då hon skrattade så fort hon vaknade haha. Dock var jag ganska slut då jag inte drack något vatten direkt efter loppet, utan gav det till henne istället..

Stephie och jag har samkört till träningarna hela veckan, så det är henne jag känner bäst i laget kan man väl säga(se bild)







LITE INKÖPTA GREJER


Halsband från Bella's


Mina nya springskor, matchar Vista färgerna, näääjs!!


Köpte den här väskan samtidigt som min homecomingdress. DKNY väska i skinn, älskar'n!!
Men...jag har inte använt den än, känns för fin för highschool då man går runt med väskan hela dagen och slänger den överallt. Men helt klart min nya väskkärlek, väskor är min favvo assesoar helt klart!!

DAGEN

Började dagen med en ost och skinkmacka och "easy run" practice, vilket innebar 20 min löpning + 4 strides.

Chillade med Trueblood och var barnvakt för Sarah. Vi målade tårna och bakade chokladbollar. Sarah fullständigt älskar dem! Satt ute i hammocken med filt och läste min bok med musik, blå himmel och en fasligt vacker och skällande hund, vår Charlie Brown.

Efter yttligare två Trueblood avsnitt åkte jag, Steve, Marnie och Sarah till Guther Toody's Diner för att käka middag. Detta ställe kallar jag ett typiskt diner, mycket färgglatt och trevligt.


GRADUATION STUFF - CLASS OF 2012





Här har vi mina graduation stuff som jag redan ahr fått. Min tassle(Kan inte sluta att tänka på Maria Montezami) och mitt halsband. Jag vill ha något med mig härifrån som påminner om mitt utbytesår och var gör inte ett halsband? Man kan också köpa skolringar med alla möjliga detaljer på, det kostar cirkus 1400 spänn och är enligt mig inte snygga utan bara för mycket krimselikrams på. Mitt halsband kostade cirkus 160 spänn(kändes mer rimilgt).

I mars kommer jag även på cap&cown, alltså avslutningskläderna, hatten och kåpan. Killarna kommer vara svarta och tjejerna ljusblå. Wiihooo!!

I WON'T LISTEN

Nu är jag tillbaka! Filmen var jättebra verkligen! Jag hade inte så mycket förväntningar, vilket är en bra förutsättning. Sorglig och glad på samma gång, men jag fick allt tårar i ögonen ett par gånger.

Gick till en smyckesaffär kallad Bella där jag köpte ett snyggt halsband och efter det gick vi till en pub/restaurant. De jäser öl där så det var ju lite kul osv. Sarah åt glass och jag och Marnie beställde in appetizers. Chicken Quesadillas, stor favorit hos mig och Giant pretzels. Smakar typ som bagels, men jag gillar det faktiskt inte alls. De är alldeles för kompakta för min smak, men om man rostar begels så är de goda :)

Nu ska jag läsa lite i min bok och fota ett par grejer jag lovat att visa. Pöss!




DOLPHIN TALE

Hejsan!

Även om jag har lov betyder itne det att jag är helt ledig. Jag skulle nog kalla det här lovet ett träningsläger då vi har träning 9 på morgonen varje vardag. Både idag och igår hade vi hårdträningen och det var hårt, som sagt, men jag känner också att jag blir bättre vilket är ett stort fett pluss.

Nu ska jag stoppa i mig något att äta, sedan bär det av till biosalongen för att se Dolphin Tale 3D. Första gången jag ser 3D sedan spykids, och det var väääldigt länge sedan


KANADENSISK THANKSGIVING

Gick ut på en promenad i morse och kollade på lite utklädnader till Halloween, tror jag vet vad jag ska klä ut mig till nu. Gick även in i mataffären utan plånbok. Jag tycker det är så kul att bara gå omkring och kolla på allting utan att handla, pluss att jag får inspo till lite smågrejor.
Som ni ser på bilden nedan så försvann snön väldigt fort, tog bara ett par timmar. Men snön i bergen är såklart kvar.
Imorgon är det Thanksgiving i Kanada, min värdmamma kommer därifrån så vi firar såklart det. Eftersom att det är lättare att göra det under en helg så gjorde vi det dagen innan. Kalkon, fyllning, potatismos och sötpotatismos mm. Till efterrätt blev det kaffe, te, pumpkinpie och walnutpie. Mumma! Nu blire film, forhoppningsvis Tureblood, det är såå spännande just nu!
 




GÅRDAGENS INKÖP

Såg den här bikinitoppen på Target för någon vecka sedan, nu var den på rea och kostade lite mindre än 30 spänn så den fick allt åka med mig hem. Måste justeras lite dock, storleken passar inte perfa men men. Kommer förmodligen köpte en liknande på VS när det blir sesong för det, mihih älskar färgenn och grejen i mitten


VARFÖR JAG BYTTE VÄRDFAMILJ

Summery:  Fick reda på att jag bara skulle stanna hos min förra värdfamilj i sex veckor, vilket Explorius inte informerat mig om. Bytte värdfamilj en vecka senare


Så.. äntligen ska jag förklara varför jag bytte värdfamilj.

Min första värdfamilj bestod av en ensamstående ~56årig kvinna med 6 barn. De två älsta hade flyttat hemmifrån och hade redan egna familjer. Min 27 åriga värdbror läste på college, jobbade på ett daycare center och bodde hemma. Han fixade allt och var i stort sett mannen i huset. 25 åriga värdbrorsan läste på college i Boulder och bodde inte hemma, men jag träffade hon om innan han åkte iväg samt när han kom hem över en långhelg. Min värdsyster som var 20 år läste på college i Utah, henne hann jag också träffa inna hon åkte iväg. Min yngsta värdbror var lika gammal som mig, 17 och bodde såklat hemma, men gick på en annan skola än jag.

Familjemedlemmarna var snälla och oerhört hjälpsamma, men vi var väldigt olika. Jag gillar att hitta på saker, medan dem hellre sitter hemma och kollar på film, spelar dataspel, läser eller bakar. Jag gillar att göra sånna saker med, men inte varje helg. Jag åkte med syskonen och spelade minigolf med Ingrid en gång och till en utsiktsplats, men det var också de enda utflukterna vi gjorde under den månaden jag bodde hos dem.

Men att jag inte trivs 100%, tycker att det är jobbigt, inte blir behandlad som en familjemedlem eller känner mig som en i familjen är inte orsaker som gör att man kan byta familj.

När jag påbörjade den här resan var jag väl medveten om att allt inte kommer att vara perfekt och att det inte finns någon värdfamilj som kommer stämma överens med min riktiga familj. Jag visste att det skulle bli svårt och annorlunda och just därför försökte jag ha så lite förhoppningar om året som möljligt, även om jag kände att familjen kanske inte var den bästa för mig redan när jag började maila med dem.

Så, om man ska byta familj känns det som att något stort måste hända, och det gjorde det också.

Att ta in en främling till sitt hem är för mig något väkdigt stort och helhjärtat, så därför har jag såklart undrat varför folk gör det. Öven om jag hade haft en superduperbra värdfamilj(som jag har nu) skulle jag fråga det, av ren nyfikenhet. Men inte bara det utan också varför de valde just mig, för jag måste väl ändå vara något speciellt med mig som gör att de valt just mig? Vad är det som gör mig så intressant? En sådan boost behöver man som utbytesstudent
i vissa lägen, och ett sånt läge kom.

Jag hade länge tänkt att det inte fanns någon anledning till att de skulle valt just mig eller ha en utbytesstudent, för då hittar man på saker med den personen och bryr sig om att den har det bra, det skulle i allaf all jag gjort.

När jag satt i källaren med min dator, kollade på tv, skypeade, bildereller gjorde ingenting grät jag. Och mina värdsyskon och de brydde sig inte ens om att fråga, de bara ignorerade det. Och när jag tjuter, även om jag försöker dölja det så hörs det.

vad långt det här inlägget blir, men det är vad ni bett om så ni får skylla er själva. Detaljerna är viktiga här.

Samtalet:

ulle jagfölja med Ingrid och hennes värdfamilj till Denver för bl.a. shopping och jag skulle också sova över där så jag fick skjuts av Laura, min värdmamma dit.

Vet inte varför jag tog tillfället, men jag ansåg väl att det var lämpligt då vi var ensamma. 

"So, how come you decided to bring a exchange student into your home?"

Fick svaret; "First we really didn't wanted to, but a friend of ours(min area rep) needed help with placements so we decided to help her."

Samtalet fortsatte och jag kom fram till att de inte gjorde det för att de ville ha mig, utan bara för att hjälpa min area rep. Att de fick välja mellan fem killar, men det vara bara en som de kund välja, då inte han var allergisk mot djur, men han blev vald av en anna familj innan de hann göra sitt val. De fick då 5 nya tjejer och av dem valde de mig.
Laura berättade för mig att hennes första oro var hur hon skulle sköta allt financielt(vilket förklarar varför jag fick betala för frimärken i hemmet, $1,32).
Vi satt i bilen utanför Ingrids hus i fem minuter och pratade om dessa saker och lite anrda personliga saker. Under hela samtalet lat jag ganska sur, men inte överdrivet. Det enda jag tänkte på var hur jag skulle börja tjuta så fort jag stigit ur bilen och sett Ingrid och hennes familj. Och så var det också, så fort jag såg dem började jag stortjuta.

Ingrids värdfamilj är en av de bästa, de erbjöd mig att stanna där tills allt var löst och vi ringde efter mycket om och men min area rep och berättade allt som hänt, nästa dag väntade ett möte med henne.
Ánledningen till att jag var ledsen berodde mest på att jag blev så chokad, nollställd och kände att allt var en lögn, de ville inte ens ha mig från början. Men allt stabiliserades ganska snabbt, var ju inte ensam. Jag hade ju Ingrid och hennes familj som verkligen stöttade mig och utan dem hade jag säkert varit kvar hos min gamla värdfamilj.

Mötet:

Redan innan mötet visste jag att jag skulle få byta värdfamilj. Jag, Debbie(area rep), Ingrid och Kim(hennes värdismammis) satt runt bordet och samtalde. Jag berättade hur det var i hemmet, hur jag blir behandlad osv. Debbie började gråta.

20min in i samtalet fick jag veta att min värdfamlj bara signat up sig på att vara en emergency family/welcome home family, vilket är 6 veckor.

Jag hade ingen aning om det här och såklart blev det här ännu en chock, som inte bara slutade med att jag grät, utan alla fyra satt gråtfärdiga vid bordet och tyckte synd om mig. Jag kände mig, igen, obehövd och som att ingen egentligen ville ha mig.

Alla tyckte att jag skulle stanna kvar hos Ingrid tills jag fått en ny värdfamilj, men det var inte alls vad jag tyckte. Även om inte familjen har varit den bästa för mig har de ändå öppnat sitt hus och hjärta för mig och då vill inte jag vara den otacksamma personen som bara vänder ryggen till och sviker dem utan att det förstår varför.

Jag åkte hem och dagen efter beslutade jag mig för att ta samtalet med Laura. Jag gick väl lite över gränsen, men om något opassande skulle nämnas såg jag till att spela in samtalet bara för att. (Tönt leker spion?!)
Jag berättade att det hon sa till mig sist vi sågs inte alls var passande, jag ska inte behöva veta hur hennes ekonomi är, hur svårt och lätt hon har det med vissa saker osv. Det var helt enkelt för rakt på. Jag berättade även att jag kommer byta värdfamilj. Jag berättade att jag ville berätta för henne face to face om hur jag kände istället för att bara dra utan att säga ett ord, vilket hon uppskattade. Jag beslutade mig för att stanna där tills jag fick en ny värdfamlij, även om jag kunde stanna hos Ingrid. Det kändes för hårt att bara försvinna så snabbt.

En vecka senare fick jag reda på att Ingrids familj hittat en ny famlij åt mig,Familjen Pomeroy. Tre timmar senare hade jag flyttat och sagt hejdå till familjen Ricks.

Allt låter kanske mer dramatiskt än det var, men med tanke på att jag gärna bytte familj gick processen igenom hyfsat smärtfritt. Det jobbigaste jag att lämna min skola och mitt volleyboll lag. Då min nuvarande värdfamilj bor på andra sidan staden.

Nu är jag hur lycklig som helst med min placering, min skola är bättre än min förra och värdfamiljen är av världsklass.

Det här tog ett tag att skriva, hoppas ni orkar läsa igenom det haha. Nu pumpkin
pie

SKINK OCH OST KNÄCKE MACKA MED TE



IKEA knäcke med pålägg, mums! Har WASA här hemma också, vilket smakar godare och finns i vanliga mataffärer här. Efter en mycket lat dag som började med filmen "Catch Me If You Can" ska jag nu avsluta den med Trueblood. Bra serie, samtidigt som jag bara vill kolla färdigt på den för att börja på Gossip Girl.

Imorgon väntar skype med åtmintone två vänner samt lite pyssel med bilder, plugg och mer uppdaterande på bloggen, som jag lovat en än så länge inte hållt vidare bra. Ciao Bellos!

VÄDRET I COLORADO

Somnade med kläder på, tända ljus och lyset på i taket och vaknade i morse kl. 7.30 och undrade vart jag var.. Tur att inget brann upp under natten i alla fall. Blev ganska chokad när jag tittade ut genom förstret och insåg at det SNÖADE?!!!


CROSS COUNTRY MEET

Hej bloggen, svenska, norska och amerikanska människor!

Sprang mitt först lopp idag och åkte school bus för första gången. Bussen var inte kul alls. Chauffören berättar vad vi ska göra om en nödsituation uppstår och sen bar den skumpiga bussen iväg i obekväma säten där jag knappt fick plats med benen.

Nu till loppet. Ungefär tio skolor var där och tävlade, Wasson var en av dem. Musik spelades och vi tjejer i JV skulle starta först så vi värmde upp med att springa runt med karta för att se hur banan var.
Sedan ställde vi upp oss på startlinjen och PANG så började vi springa. 5km långt spår med hejande lagmedlemmar och tränare. Värdet idag var kallare och det tog vi i fördel(jag känner inte av den torra luften lika mycket då). Efter 29.55 min var jag i mål. Kan ju lungt säga att jag har sprungit bättre, men jag är helt nöjd. Det var mitt första riktiga lopp, jag har bara sprungit i 2 veckor(var två år sedan jag var i form sist) och altituden påverkar en.
Eftersom att jag började så långt in i sesongen kan detta bli mitt första och sista lopp, men jag ska lätt försöka slå mitt PR här!

Fick skjuts av Stephanie hem. Hennes pappa spelade country musik högt och härligt i bilen. Det är just vid sådana tillfällen som jag känner små lyckokickar krypa i min mage. Det är såå härligt!! Jag älskart'! Vid vissa tillfällen är det vad som gör det värt att vara här, när lycka går genom kroppen från topp till tå (detta har nog att göra med endorfiner från löpningen också hah).

Åkte förbi Sonic, första gången för mig! Det är typ som en mack. Blue Coconut Slush $1.89, inte dåligt pris det inte.

Nu är jag ensam hemma, har tagit en dusch och ska nu njuta av att mitt två veckors lov har börjat. Startar det med True Blood season 2!


Glad tjej som precis avslutat sitt lopp


jv tjejorna!

PASTA PARTY

Okej.. jag orkade inte ta kort på mina seniorgrejer, gör det under lovet!!! Gash jag har två vekors höstlov!! Typ inga andra som har höstlov här, de väntar på  en veckas thanksgiving i november istället. Sista dagen i skolan imorgon, men också dagen för mitt första lopp.
Skaffade alla "match"kläder idag och ska ta och lägga mig snart för att få lite kraft till 5km loppet.
Åkte till Wasson efter skolan idag och kollade på mitt gamla volleyboll lag, träffade Nate och Emily och deras familj. Ska försöka träffa dem under lovet. Sleepover hoppas jag på. Tyvärr jobbar Nate hela tiden, men jag nöjer mig glatt med Amily.
Efter wasson åkte jag till en i cross country laget där pasta partyt hölls. Mina chokladbollar verkade gå hem i alla fall. Tände brasa och gjorde smores. Det var okej.
Nu lockar sängen, dagboken och en ny bok kallad fördjupade kunskaper i katastrof fysik. Lång är den och liten text, men det ska nog gå bra. Puss och Kram!




NU VERKAR DET SOM ATT ALLT SOM HÄNDE FÖRUT BARA VAR EN DRÖM

Har sprungit många intervaller idag.

Uppvärmining - 10min jogg
Intervaller - 300m * 12!!! Med knappt 1min vila
Nedjoggning - 5min

Jag har redan träningsvärk. 

Blev Qdoba's till middag idag också, men fajita den här gången, ett helt ok ställe. Har gjort historialäxa nu, Skypeat med Tove aka. Miranda(ex NY brud och nu SF brud)och ska nu dra igång med att baka chokladbollar. 
På fredag har jag mitt första lopp och dagen innan har vi alltid ett pastaparty. Seniors tar med efterrätt så jag slår på stort - svenska bakverk. Bäst att jag sätter igång!

SEVERE WEATHER DRILL



Såhär ser skolan ut när tornados och liknande drar över staden. Alla ska till korridorerna och sitta mot väggen med huvudet innåt. Detta var en övning då då. Yupp Yupp!

LIKE A SKYSCRAPER

Skön och slapp dag. Sprang till YoYoghurt och tillbaks, köpte ingen glass dock, åt för mycket kakor under spanskan.

Har insett att mina $20 target skor inte duger längre då jag fått så sjukt ont i fötterna de senaste 2 dagarna. Åkte till en sportaffär efter skolan och köpte nya löparskor, anpassade till mig - sprang p åband och filmade det så jag skulle hitta de perfekta. Köpte ett par nya tränings shorts också då mina skaver som fasen. Efter det åkte jag och Marnie vidare för att smahandla lite välbehövliga saker och för att äta. Åkte till Qudoba's och käkade min första burrito också, mums! Trevligt med quality time med Marnie.

Beställde alla mina graduation grejer i skolan idag. Har fått min tassle bla. Visar bilder och berättar med imorgon.

Nu måste jag duscha och spela på guran. Har uppspel på "Danny Boy" imorgon och jag har inte tränat någonting bortsett från lektionstid.

Här är videon från konserten. Bara en av låtarna, men det är den jag och Mandie sjunger "duosolo" i. Keep in mind: det här var vår första konsert tillsammans..


TISDAG

Har inte riktigt bestämmt mig för vad jag tycker om den amerikanska skolan än. Vårt schema är ändå väldigt bra, vi har 7 periods varje + RTI och lunch måndag, tisdag och fredag. Lektionerna är 48min långa.

På onsdagar har man 90min lektioner förutom p 4 som är 60 min(den har man varje dag. Så imorgon är det onsdag och då har jag p1,p2,p3 och p4 och på torsdag p5, p6, p7 och p4.

Varje dag börjar skolan 7.30 och slutar 2.40. Sen crosscountry från klockan 3.00 till obestämt tid, oftast 1,5h lång.
De här klasserna har jag:

p. 1 - Guitar 1
p. 2 - Spanish 3
p. 3 - U.S. Government
p. 4 - Concert Choir
RTI - (typ som studyhall, hela grejen är ett stort skämt enligt alla här)
Lunch
p. 5 - Algebra 2
p. 6 - English 4
p. 7 - U.S History

Frivilligt : After school activity - Cross Country, varje dag, 5gg i veckan.


Jag gillar faktiskt alla mina lektioner, matten var mycket roligare på Wasson då det var klassen jag med roligast folk. Nu har jag tråkigaste läraren och ok kamrater. Blir bättre och bättre när man lär känna folk, låter logiskt.. haha.
Mina lärare är jättebra och jag gillar verkligen sakerna jag lär mig. Jag hade inte haft chansen att spela så mycket gitarr som jag gör nu hemma i Sverige och inte heller sjunga. Hade inte heller motionerat lika mycket. Har plugg men inte alls mycket och i stort sett allt är lätt. U.S. history är svårast då jag missat en massa och inte har några förkunskaper. U.S. Government är inte lätt heller, men jag gillar det och allt påminner väldigt mycket om min gamla no lärare i högstadiet och han var verkligen jättebra. Engelskan är ganska tråkig också.

När jag är här har jag verkligen chansen att lära mig nya saker och saker jag aldrig annars hade lärt mig. Samma sak gäller med att göra saker, se saker och uppleva saker. Jag älskar verkligen att ta vara på tiden jag har här och faktiskt göra det till något annorlunda och nytt.


MÅNDAG

Det här var den tredje måndagen jag har försovit mig.. bra jobbat Lovisa!

Har haft en ganska vanlig dag men ändå har den varit så väldigt bra. Hade hårda passet med löpningen idag. Hårt äre men det går bara bättre och bättre, idag var det trots allt lite måln på himlen som hjälpte mig på traven. Imorgon ska vi springa till YoYoghurt, glass stället. Där får man köpa glass om man vill, men sen ska man springa tillbaka också och det blir nog inte speciellt kul.

Satt och pratade med Marnie ett tag när vi kommit hem. Jag gillar verkligen att sitta och prata med mina värdisar, de är så snälla, omtänksamma, roliga och har intressanta saker att berätta om.

Åkte till Costco och handlade, äntligen är kylen laddad på frukt och grönt, som  jag längtat!! Köpte även kakor att ta med till ´skolan imorgon. Har food day på spanskan så alla ska ta med sig något, mums.

Klockan är 9.15 och jag är sjukt trött, borde ligga i sängen nu egentligen. Borde lira lite gitarr, kolla igenom grammatik och satsdelar osv. men njaa, tar det en annan dag.

Puss!!


HOMECOMING BILDBOMB!




Brayden, Aspen, jag, Quintin, Shelby, Thomas och Amalia









Biljetten :)



john, killen som frågade mig till dansen kom lite senare på kvällen. Här är vi utanför mitt hus, klockan 12 typ lagom trött med intorkat svett från dansen och fortfarande glad och halvt hyper. Fick en ros också, mihihi

ÄNTLIGEN!!

Åh äntligen har jag fixat problemet, nu BILDER!! Här är blider från när jag träffade pettan. De andra bliderna kommer jag publicera i respektive inlägg de tillhör. Viola!










Tjejen i action

DANS OCH AMANDA OCH IKEA

FAN VD TRÖTT JAG BLIR!!! GÅR JU INTE ATT LADDA UPP BILDER HÄR... Gårkvällen var jättetrevligt. Åkte till Shelby och mötte upp henne, Aspen, Amalia och deras dejter. Där tog allas föräldrar en massa bilder på oss. Sedan åkte vi till Chili's och åt. Reserverade bord för oss och en annan kille som mötte upp oss där. Det bestäldes parmenyer av förrätt och varmrätt. Åkte vidare till dansen. Temat var Fire&Ice, vilket betydde ett fire dansgolv och ett ice. Ice var som det låter, lite stelare, ljusare och man fick snowcones(samma sak som slush typ), medan Firedansgolvet hölls i konsertrummet, the black box. Fejk facklor och ett hett dansgolv där det dansades ganska dirty. Här dansar man inte mot varandra, uitan det gäller att shaka rumpan mot killen. Om man dansade "för dirty" riktade säkerhetsvakterna en ficklampa mot en. Kändes ganska onödigt då det ända inte gjorde någon skillnad. Min "dejt", John kom 20min senare än oss då han jobbade på kvällen. Fick en ros av honom och sedan dansades det. Cupid Shuffle är poppis här vetni, heh. Fanns en lounge för seniors också. Vid 12 tiden skjutsade John hem mig och honom till hans hus för att hans pappa ville ta bilder på oss. Visade sig att han bara bor 6 hus bort från mig så han följde mig hem istället för att köra bil igen. La mig sedan och sov med sminket på, dödstrött!!


Idag har jag skypat med m&p och m&m en kortis för sedan bar det iväg till Denver. Mötte upp Amanda Petzén på flygplatsen för ett 30 min långt möte. Hon har varit i Boulder för att hälsa på sin värdsyrra och hennes flyg gick från Denver. Det var ett lyckligt ögonblick kan jag säga. Både hon och jag började gråta när vi sågs och bara slängde oss på varandra. Kaffe och crossiant tillsammans med två tjejer som var hysteriskt glada över att snacka svenska med varandra. Våra mammor är bästa vänner och då vi föddes ungefär samtidigt så blev vi såklart också det. Vi har upplevt så många oförglömliga barndomsminnen tillsammans man kan tänka sig. Gyllene tider och Lars Winnerbäck är de konserter vi varit på tillsammans och därför blev det såklart en massa pepp musik innan vi möttes. Hahha vi är så töntiga.

Ikea. Familjen och jag besökte Ikea innan vi åkte tillbaka till the springs. Allt som allt tyckte jag att det var en besvikelse, hade förväntat mig mycket mer från mathyllan.. Åkte därifrån med vanilj ljus, fotoramar och snabelgodis. Alltså samma sak som jag alltid köper på Ikea. Har nu kollat färdigt på first season of True Blood. Nästa gång barndomsvännerna förenas är det jag som åker till San Fransisco och firar Springbreak med Amanda. I CALIFORNIEN!!!! Gash, jag längtar så mycket!!


På starbucks

Efter en skypeande morgon med för många rostade nutellamackor satte jag på en maskin med tvätt och gick ut på en promenad.

Gick till the stripmal bara några hundra meter från huset, kollade in Halloween butiken för att finna inspo, strosade runt i mataffären bara för skojs skull och nu sitter jag inte på ett starbucks café. Beställde en pumkin spice latte och en granola bar. Snackset var äckligt och tillsammans med latten mår jag bara illa.

Älskar att strosa runt så här ensam och bara tänka på livet och kolla på människor.

Nu ska jag stoppa i mig ett tuggummi, promenera hem och sätta på en till tvätt samt göra iordning mig till homecoming dance.
Åker till Shelby vid 6 för att sedan dra vidare till en restaurant tillsammans med en massa tjejer och killar. Sen blire dans all night long. Förstår inte varför men på något sätt känner jag mig nervös?


VECKAN

Verkar inte som att det går och ladda upp bilder, bajs på blogg.se Men här kommer en uppdatering i alla fall, bilder komer senare.

Onsdag. Cowboy dag, trevligt trevligt. Har börjat få problem men min axel/lunga, men nu den högra. Gick därför inte jättebra att springa, gick till hon som har hand om skador för att reda ut det, kom inte fram till något dock. På med rosa t-shirt, svart nikeis och spandex för att vara redo inför Powder Puff. Vi mötte freshmans först och höll faktiskt på att förlora(skämms seniors, skämms!) Men vi vann och mötte Juniors i finalen. Jag spelade center(vi snackar om amerikansk fotboll om jag glömde nämna det) Jag var tydligen THE BEAST i laget, handbolls instinkterna kom till mig kan man väl säga. Plus att alla tjejr är så svaga här. Hade tre tjejer på mig, men lyckdes komm förbi och bröt nästan en tjejs finger?!?! Weird. Vi vann allt i alla fall, GO SENIORS!! Peach Fuzz - Killar spelar volleyboll. The Juniors vann, olyckligtvis.. Blev frågad till homecoming efteråt så nu har jag en dejt. Åkte till YoYoghurt med Kristen och hennes familj. Ett glasställe. Glassen va okej, men tillbehören var ännu bättre. :)









Torsdag. Dressup day. Kännes kul att gå med klänning och höga klackar till skolan. Blir ju längt av alla här typ, folk är så korta. Hade matteprov, grupp test haha och US History prov, det var svårare. När jag kom hem visade det sig att Wasson, min gamla skola spelade volleyboll mot Sand Creek en skola inte så längt härifrån. Åkte dig och träffade alla i gamla laget. Känndes super att träffa Emily igen, hon är alldeles för söt hon!




Okej.. jag gillar inte alls bilden, hemkommen från skolan och supersliten.. En av mina favvoklänningar med transparent rygg, Urban outfitters stkholm och homecoming klackarna.



Rachael, Haley och jag på wasson matchen

Fredag. Spirit Day. Hade itne planerat att gå till skolan, men blev så i alla fall. Hade inte så värst mycket att göra, slappt. XC efter skolan och sedan hem och slappa. Kollade 3 avsnitt av True Blood, umgicks med familjen som jag trivs så himla bra med och bara njöt av en hemma kväll. Hade Homecoming Game ikväll, men jag orkade inte gå, samma sak som de andra footballs matcherna så..

Lördag. Skypetid och pepp inför homecoming dance, jag är fan nervös, vet inte varför.. Höres!

RSS 2.0