FAMILY ROAD TRIP PART 1

Tjenis! Semstern med värdfamiljen har varit helt fantastiskt, bättre än vad någon av oss förväntat sig! Vi började med att åka 5h till Mesa Verde, södra Colorado. Där hade vi hyrt ett lake house som vi alla gillade otroligt mycket. Det påminde mig om farfar och berits sommarstuga en del. Alla varvade ner med att läsa, bada i jacuzzin, skoja och ta det lugnt. Till frukost fick vi ägg från en bondgård i närheten(färgerna på äggen är faktiskt naturliga konstigt nog). Ena dagen var vi i Mesa Verde National Park, som jag berättar om senare. Nu ska jag nämligen ut i solen, 28 grader ute i MARS!!! Herregud vad livet är bra ibland!ROAD TRIP TO THE LAKE HOUSE

I started off the day pretty early, at 6:40 actually. I had to get ready for our family trip. We drove for 6h to get down to Mesa Verde, where we checked in to a lake house we've rented for two nights. The cabin is amazing, there's a little lake, or more of a pond, in front of the house and we have a great view over the mountains. Sarah and I have been on small hikes and then Sarah, Luke and I used the hot tub. Now we're just relaxing and taking it easy. It feels so good being out in the country where everything is quiet and peaceful. I'm about to read a book and then I'm off to bed. Tomorrow we're going to Mesa Ridge National Park, where Indians, Anasazi, used to live a thousand years ago. We're going to watch some of the cliff dwellings and hike around the park. We have our own tour guide steve, host dad. He's so interested in archeology, history and architecture and knows a lot about the place so for him this is paradise, haha. Tomorrow will be a really interesting and fascinating day for sure.


AIR FORCE ACADEMY

Tjena!

Lördag har helt klart varit en händelserik dag. Jag gick upp tidigt, 10.00, och gick ut med vovven i det fina vädret. Sedan fixade jag lite här hemma och sen åkte jag spontant med grabbarna i familjen till the air force academy, där min värdpappa också jobbar. Vi kollade på en lacrosse match, första jag någonsin sett. Sedan fick jag en guidad tur inne på campuset. Såg hur det såg ut där Steven jobbar osv. Jag blir lika imponerad av vad han jobbar och har jobbat med varje gång, han är helt klart riktigt flitig.

När vi kom hem drog jag igång med att städa och lite senare kom Andrea hit. Vi gick och köpte glass på Dairy Queen, gott gott! Imorgon bär det av på utflykt med familjen. Vi kommer vara borta ett par dagar och jag vet inte om jag kommer ha möjlighet att uppdatera något. Det är bäst att jag sätter igång med packningen nu. Klockan är redan halv elva. Ha det bra!!Listan på saker jag vill göra när jag är i Colorado. Det är bara 2 månader och 2 dagar kvar till jag lämnar denna fina stat(för att åka på semester i Florida) så jag få se till att ta vara på tiden nu och att använda den ordentligt.

THE HUNGER GAMES

Tjenis! The hunger games var väldigt bra! Eller, jag har inte tänkt på det så mycket om jag ska vara ärlig. Det är ju helt olika om man läst boken eller ej och självklart är boken bättre. Ska börja på den andra snart tror jag. Vi köade i 8 timmar(!!!!!!!) Mrn tiden gick ganska snabbt som tur var. Den här triologin kommer nog bli större än twilight sagan. Jag sov till 13.00 dagen efter och gjorde typ ingenting i fredags. Satsade på att bli av med förkylningen istället.


MIDNIGHT PREMIER OF THE HUNGER GAMES TONIGHT

Hello! Unfortunately I'm still a little sick, but it's just a cold so hopefully it shouldn't last too long. Today I've been talking to my parents and grandma and grandpa. It's about 13:30 and I'm thinking of taking a nap. Not only because I wanna get rid of this annoying cold but because tonight I'm watching the midnight premier of the Hunger Games. My host mom and brother are two big Hunger Games nerds and are talkiong about getting in line at 18.00. I'll probably be ready to go to sleep when the movie starts yeah, bed it is, NOW!! I think my nerds have read the book at least 10 times and I've only done it once, hahah... It's for sure one of the best books I've ever read!


SUMMERING AV DET SENASTE

Hejsan!

Avslutade nyss ett intressant samtal med min värdpappa, Steven. Han har jobbat med så intressanta saker, utvecklingen av kärnvapen, sänt ut satelliter i rymden osv. Inspirerande! Han gjorde sin major i historia och har verkligen koll på allting som hänt i världen och vad som skulle hända om det blev krig igen. Samtal soom dessa kommer jag verkligen sakna. Det är ju bara 2,5 månad kvar till jag är hemma i Sverige igen. Tiden går alldeles för fort, vekligen!!

Under helgen som varit har jag varit ute och ätit, varit på bio, sovit hos Ingrid och sett en high school musikal, tränat ordentligt och umgåts med vänner och famlj. Igår var jag, Marnie och Luke som sagt i Garden of the Gods. Det ligger på andra sidan stan, och jag har åkt igenom stället flera gånger, men nu blev det äntligen ett riktigt stop. Vi läste på lite om historian, såg en film inne i the visitor center osv.

På söndag drar vi till the Grand Canyon, så det här var en riktigt bra försmak inför resan
The kissing Camels


Marnie och Luke
Luke och hans kompis Chase


Brorsan och jag


Fin utsikt över Pikes Peak
Fin fågel


Våtecken


Vårtecken

Stötte på en flock rådjur på vägen, kunde gå sjuk nära


Pikes Peak och Garden of the Gods


The balancing rock


MONDAY: PHOTOSHOOT WITH MY HOT FRIEND AUDREY

GODMORGON!

Vaknade bara för en liten stund sedan. Näsan är snorig och jobbig men förhoppningsvis ska förkylningen ge sig om jag fortsätter med att sova 11h som jag gjorde inatt. Nu ska jag kliva in i duschen, äta frulle och sedan drar jag och Audrey iväg och solar men pöjkarna vi umgicks med igår, will och Christian. Hejsvejs på några timmar.
Har nytt guldigt skal förresten, fint va?


HEJDÅ VI SES I DINA DRÖMMAR

Vilken händelserik dag! Den började med att lämna huset kl 7:15 för att skjutsa syskonen till skolan. Jag och Marnie började vårt två veckors lov igår, men Sarah och Lukes är bara en vecka. Efter det drog jag och Marnie till Panera bread för att käka frulle och dricka ordentligt med kaffe.
Sedan bar det av till Garden of the Gods med Lukes skola, fieldtrip!! Blev en hajk på 5km med em massa fina foton jag ska visa er senare.
Även att jag är trött och börjar bli sjuk åkte jag med Audrey till gymmet. Vi hoppade i stort sett i bubbelpoolen direkt och konverserade och lärde känna nya människor. Djupa diskussioner där vill jag säga. Köpte ben&jerry's på vägen hem till Audrey och sen kom Will och Christian hit ett tag. Nu blire sängen, såååå trött!!


LITE FÖR SÖTA MEM RKTOGT GODA!!!

Oreos <3


TENNIS, BABE

Godmorgon!

Slutade med att jag väntade två timmar på mina vänner igår morse, hissa om jag var irriterad? Solen sken ordentligt underträningen på eftermiddagen vilket var underbart. Jag och min partner Emily var tvungna att utmana två lite mer erfarna spelare om vilket lag vi skulle hamna i. Vi hamnade i Varsity som 3:e dubbel, gutt! När jag kom hem vid 5 tiden tig jag en 50min promenad med vovven. Det var så underbart ute!!

Idag har jag match igen, kul! Bilderna nedan är från bär jag och Audrey solade innan matchen i tisdags samt promenaden med chuck, härligt!


ONSDAG MARS 14Hejsan! Har suttit och väntat på Amanda och Audrey i 40 min nu... Kul. Igår vann alla i laget sina matcher, bra jobbat! Gick lite sådär för mig och Audrey(koncentrationsproblem), men vi vann lätt i alla fall. Åkte med mina två brudar till Sonic efteråt. Känner på mig att det kommer bli en rutin efter varje match. Idag ska vi ta lagfoton och imorgon har vi en till match.

Angående utegångsförbud: Blev ett missförstånd om vart jag befann mig en kväll. Skulle sova hos en kompis, men på vägen dit åkte vi förbi en annan kompis och blev kvar där då vi inte hade någon skjuts till tjejen vi skulle till först. Det är typ det.

FAN VILKEN BRA MÅNDAG!!

Vilken jäkla bra måndag det blev, trots att jag var trött. Här har ni varför:

1. Gick med shorts i skolan, 20 grader ute juu!!
2. Pratat med en saknad fin svensk vän.
3. Audrey och jag ska spela dubbel tillsammans imorgon i varsitt laget.
4. Jag och Audrey hade galet kul på träningen. Varje gång vi vann ett game gjorde vi ett "boob touch jump" och rätt vad det är säger jag boob job i stället vilket fick mig att nästan kissa på mig och jag och Audrey låg på marken och döh av garv. Vart ska detta leda egentligen?? Folk tyckte att min humor sög redan innan jag åkte hit, men nu har det gott för långt då tom jag tycker den suger...
5. Jag, Sarah och Charlie gick på en solig och skön promis.
6. Jag har inte längre utegångsförbud, yeahh!! Det varade i en veck + en helg men nu är jag friiii wohooo!!
7. Invidge mina nya träningköäder jag köpte igår.

Men mest är det nog solen och våren som gör mig så lycklig.

Bild på mig och Charlie, klockan är sex och jag har shorts på mig!! :))


WEEKEND

Efter träningen i fredags åkte jag hem och duschade snabbt för att hinna med att gå ner till King Soopers. Närmaste mataffären vi här, där finns subway, starbucks, nagrel fix affär och en massa andra restauranger. Det tar mig bara 7-8 min att gå dit(tog tid). I alla fall, jag hade sånt himla stort craving på b&j. De hade hur många som gröt och det slutade med cheesecake brownie. Den var helt ok.
Sedan åkte vi på bio, jurney 2. Åkte med familjen - steven + Lukes kompis Grant + Lukes flickvän. Bra film!

Lördag: gick upp tidigt och förberedde inför ett tal om Sverige jag skulle ha för 200 girl scouts. För er som inte visste så var det world thinking day igår. Men det blev inget tal, jag bara satt och pratade om Sverige i ett bås och kände mig som en mamma.
Efteråt fick jag skjuts till the solo and ensemble festival där jag sjöng du gamla du fria och blev bedömd på det. Resultat får jag på måndag. Efter det var jag svintrött. Kollade på the Voice och sov två timmar. Sen gick jag och la mig... Effektivt.

Ska försöka ta mig till gymmet idag, innan det ska jag försöka skypa lite.

Bild på mig och Grant och glass :)


WE SAVED A DOG!!!

Åkte hem till Audrey vid lunch som vanligt och tätt vad det är dyker en hund upp från ingenstans. Hon hette Tula och hade sprungit bort. Ringde ägaren som kom och hämtade upp henne, vilka bra människor vi är! Hahahah


MARCH 8TH 2012

Hi!
I haven't been on here in a while but tbh, I neither felt like it nor had time for it...
Anyways here's what's been going on lately:

This week freshmens and sophomores takes tests til noon so I've basically slept in every day mon- thurs. We haven't done much in school since the lessons were only about 30 mins long.

Last week we had try outs for tennis and I made the JV team, but now it seems like I'm in Varsity!! Woohoo!!
First I felt like found a sport that I'm really bad at, but I'm getting better so I'm very happy I made the best team. It means I'll play more matches etc. I'm playing double with a girl named Emily, we have Spanish together.

TODAY:

I was in school for two hours and left early to go to tennis, and guess what? The day we leave early a freaking celebrity comes to our school, WIZ KHALIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
obviously he dates someone's sister from school and was gonna watch his baseball game.

I'm so pissed we missed it!!!!!!! &@:$/@.!,¥|£|=|!~]

Anyway, back to tennis...

... We played our first game today and EVERYONE won their matches, how good right?! The other team wasn't good at all, but I'm glad we all got a good start.

Amanda and I went to Sonic on our way home, only the second time I've been there. Good food and drinks!

Time for bed, night!

Pictures of me and my partner Emily and best friend, Amanda:


SPIRIT WEEK

Har haft spiritweek denna vecka, riktigt roligt!! Olika utklädnader varje dag, på bilden ser ni mig utklädd till nörd. Sitter med Korinaaa.
Mer om veckan senare nu måste jag sova!!


RSS 2.0