LEAVING COLORADO

Mycket har hänt de senaste dagarna och veckorna. Min famlij kom hit, vi åkte white water rafting, upp till Pikes Peak, jag hade fest här sov, igår hade jag graduation och sa hejdå till alla mina vänner och nu åker jag till Florida. Fan, vad jobbigt det är. Skulle kolla om Sarah sov i morse och då ligger hon och gråter så hon knappt kan andas. Nu ska jag säga hejdå till min amerikanska familj också. Det här kommer bli en helvetesdag, som jag inte alls ser fram emot. Hejdå!

TIDEN GÅR ALLDELES FÖR SNABBT!!!

När jag vaknade i morse slog det mig,

Jag har 5 skoldagar kvar
Om 7 dagar kommer min familj hit
Om 13 dagar har jag graduation
Om 14 dagar lämnar jag Colorado
Och om mindre än en månad är jag hemma i Linköping.

Tiden gär föööör jävla snabbt!!

Min tajming är ju bra också, åkte på en förkylning över helgen och var alltså hemma i stort sett heeeela helgen. Kul..

I LIKE MY MUSIC REAL LOUD REAL LOUD CAN YOU TURN THAT SHIT UP FOR ME RIGHT NOW RIGHT NOW

Nu har det gått en vecka sedan jag uppdaterade sist och det har hänt SÅ mycket. I torsdags hade vi vår Senior Prank Night, och vi lyckades få skolan att se ut som jag vet inte vad, en bil i ingången, 3000 party cups i trapporna med ris och salt i, glad papper, teepee, kritor och kartongeer över allt. Det såg ut osm att vi hade vandaliserat skolan, hahah bra jobbat!! I fredags hängde jag med brudarna ett tag och åkte longboard och sen gick jag ut med David.
Vi hade regionals i tennis torsdag och fredag så jag behövde inte gå till skolan, skönt!! Som lag kom vi 5:a av 12 vilket är svinbra för vår skola som inte är så bra på tennis annars. Efter två dagar av tennis och ca 35 grader celcius var man ganska matt.
Lördagen var såklart fullspäckad med fix till prom. Satte upp håret hos frissan, fixade naglarna och sen åkte jag till Emily's hus där vi tog en massa biler. Vi åt middag på Cheddar's, ett steakhouse, det var väldigt gott.  Vi hade hyrt en limo och åkte runt med den hela kvällen. Dansade 3,5h på prom, sviiiinkul!!! och sen in i limon och vidare på efterfest osv.
Jag är fortfarande trött sedan förra veckan då det hände saker i stort sett varje dag. I måndags firade vi födelsedagar på Tucanos. Det är en braziliansk restaurant där de kommer och choppar upp kött på ens tallrik hela tiden. Amanda var med också, som tack för att hon har skjutsat runt mig alla dessa månader, bortsett från det ger jag henne $2o varje månad också.
Igår lyckades jag ta mig till gymmet där jag träffade ett par kompisar och fick skjuts av Brandon hem. Väl hemma åts det pizza och tårta för att fira Luke's födelsedag och idag är det Sarah's så det blir att fira idag också.

Allt som allt har de senaste dagarna varit underbara, prom var över förväntar(hade inga förhoppningar i oh för sig). Allt har varit perfekt på sistonde!!! Slitna efter dansen


Slitna efter dansen


Beast


Andrea, grym!!!


Fint att ha mat i munnen på kortet


Best friend!!


Luke, sarah o grantVärdmammis


I LIKE IT LIKE THATPictures from Senior Breakfast. We had our senior breakfast on wednesday where we ate some okay food, took a bunch of pictures, got our caps and gowns and watched our senior slideshow with our parents. I normally sleep in on Wednesdays, but this time I had to be at school at 7.30. The breakfast wasn't too good so Audrey, Amanda and I went to Chick-fil-A to eat some more. After two classes, Spanish and guitar, I had my last tennis practice. That's pretty sad. These last two days, Thursday and Friday, I've had regionals in tennis and have therefor not been in school. We had our Senior Prank last night and I took a tour around school so I could show you what it looks like, or actually what our prank looked like. It was thug life for real haha. I can't post the video yet though, I'll have to see how much trouble we'll get in first. After watching my team makes play tennis today and enjoying  our Senior Skip day Amanda and I went longboarding with a kid named Brandon and then I went out with David. I got home just half an hour ago and tomorrow is prom so I better get my beauty sleep NOW. I have my up-do schedualed at 11.00 so no sleeping in for me. Bye Sweden!

SWAGIE

Hejsan!

Spirit week den här veckan, alltid lika kul. Igår klädde vi oss i en och samma färg och idag var det swag day. Riktigt roligt, tyvärr har jag inga bilder då min Iphone är död....... fuck. Imorgon är det surf n' slope day, men jag jag ska nog inte klä upp mig. Vi har nämligen Senior Breakfast imorgon(måste vara i skolan 7.30 som alla andra elever...) Alla går finklädda och äter frukost buffé tillsammans. En timme senare kommer alla föräldrar och då får vi våra caps and gowns, folk håller tal och the senior slide show visas. Blir jobbigt att gå upp tidigt imorgon så jag ska hoppa i säng nu.
På torsdag har vi regionals(tennis) så jag är ledig hela dagen + att vi har Senior Prank Day, so fuuunnnn!!! På fredag har vi state hela dagen + Senior Skip Day + Senior Sunset och på lördag Prom. Mycket som händer denna vecka, ska bli skönt att ha den överstökad för det är så mycket som ska fixas och donas med. Goodnight!


Miss the football season.. :(

RSS 2.0