There's things you need to hear


+++++++++++++++++

Hellu! Har spenderat denna fina alldeles för regniga dag med en fin fika och lite grey's anatomy. Tänkte att ett par sommar bilder passade perfekt!  

UPDATE IT

Har spenderat dagen med 4 kulor gratis JB, massa skratt och en underbar Amanda




Foton tagna av septemberbarn.blogg.se, alltså min fina fia!!

ANNA PANNA

Har spenderat min fina dag med bästa Anna. Har alltid lika kul när vi ses, dock blir det alltid så ofta... Men idag bakade vi i alla fall muffins och pratade och pratade och pratade, hihi. Samtalsämnena tar aldrig slut! Åkte därifrån med magen full av ett dussin muffins, mums!




Tror nog jag har tusen sånna här bilder på oss , hihi <3


WHERE THE LIGHT IS

Hallou! Vet inte riktigt vad jag har hållt på med den här helgen. Går bara runt här hemma som en jag vet inte vad. Tror inte jag gick upp ordentligt förrän klockan 13.30 idag och sedan dess har jag inte gjort något speciellt vettigt heller. Aja, ska iaf iväg på en prome med fina Karin(som var med mig i Österrike). Har inte vart med henne sedan dess så det blir la trevligt hoppas jag. Puss!


BODY BUTTER FROM THE BODY SHOP



Har just smörjt in mig med denna ny införskaffade Citron body butter. Lika skön och fräsch som alla andra butters från the body shop, dock lucktar den här väldigt väldigt mycket citron. Någonting för cirton älskaren må jag säga!


HAR DU EN FAMN FÖR MIG

Sitter just nu med handen i chips skåler och lyssnar på Melissa Horn, underbart!
Måste säga att det var riktigt mysigt att gå på stan idag. Tror att de sjöng på två olika ställen, studenter som spelade musik och dansade, någon som hade svensexa, en massa stånd på torget som sålde fina saker. Sen hade Gamla Linköping också tagit sig in och hade en liten fin marknad. Kände mig så tyungen att köpa en strut karameller, precis som när man var liten. Och inte nog med detta lyste solen vackert. Satt och fikade med familjen och familje kompisar sedan fortsatte jag att gå runt med Pettan och Fidde.
Kom inte hem med någon klänning, blev en vit skjorta istället.
Skulöle egentligen ut på fest ikväll men det blev ändrade planer och istället står jag och strycker medans m&p har förfest med sina kompisar här hemma. Livet leker..!
Puss!


TO THE CITY


strumpisar-MQ & HM, linnen-bikbok och ralph lorent, hoodie-lager157, jeansväst-bikbok

Sticker iväg till stan nu, blir lite tittande på skolavslutningsklänning samt min sista gardasil spruta, lite lagom pepp på den. Aja nu ropar mamma på att vi ska åka

Hejs!

BACK ON TRACK



HAHA! Här är my JÄTTEfina bil jag har jobbat på de senaste veckorna, hoppas fan att jag får ettt bra betyg på det här nu, annars blir jag...förbannad. Har lagt ner så nedrans mycket tid på den här saken..

UPDATE /

Hello dudes! Sitter här med mitt matteläxa och teknik uppsats, jättekul, verkligen!...
Tänkte säga att jag nog inte kommer vara så akriv här på typ...1,5 vecka kanske. Har nämligen hur mycket plugg som helst just nu, 3 stora uppsatsen(varav en jag lyckades lämna in idag) 3 nationella prov och en engelska character study. Plus att jag åker iväg på cup i helgen också. Så tyvärr...

Nublire sängen:D

Bild från dagen:


BACK2SWE

Hejsan! Han inte skriva något innan jag åkte iväg till österrike, stressig morgon med att få ner allt i väskan..hehe. Resen har varit hur bra som helst, det är vekligen en av de roligaste resor jag gjort. Och att ha med Karin gjorde inte det hela sämre, no-no. I skidbacken hade vi strålande sol o ch nysnöad pudrig snö. Vi åkte skidor tredagar och de andra två åkte vi snowboard, vilket till en börjanb kändes lite läskigt med tanke på att jag bara åkt snowboard en eftermiddag i kisabacken och lite när jag var 8 år. Men det fixade sig och vips så hängde jag med i karins tempo eller...njaa, en gång kanske jag gjorde det annars så vurpade jag en del också ;)
Mer är skidor har vi hunnit med, afterski, blivit innelåsta och utelåsna på vårt hotell, hoppat sönder min säng, spelat in sjuka(och då menar jag SJUKA) videos, ätit på restaurant 2gg om dagen, powernapat, umgåts med fyra härliga killar, spelat kort, tittat på när brorsan spelat hockey, Ätit en MASSA milka och annan choklad dvs. tjokat oss, skrattat i mängder och till slut lät mitt skratt som Karin beskrev det, höhebahn. Bränt oss har vi också gjort, speciellt på näsan(rudolf med roda mulen here we come) och tappat rösten. Och det jag minst ville göra när vi var i Zell am See var att åka hem. Vill verkligen spola tillbaka tiden ett par dagar.
(bilder sommer senare)

Råkade sova fem timmar när jag kom hem, får se om jag somnar ikväll men nu blire att skriva en uppsats som ska in på onsdag och som jag knappt börjat på. Hemkunskap in my <3.....

Puss


STAN

Nu drar jag in till stan och möter upp karin och hennes kompisar sen blire fest!

Imorgon blire Österrike med Karin och familjen!


SURPRISE!



Titta vilket fint paket jag hämtade ut igår (A) Mer uppdatering ikväll!

BLUE MY MIND



Hallusan! Sitter här och tittar på mina fina naglar, hihi. Älskar verkligen färgen +  att jag aldrig har haft ett blått nagellack tidigare. Fick lite inspiration av Fian min. Nu ska jag göra iordning mig för påsk middag hos mormor och morfar. Känns lite konstigt att äta påskmiddag på långfredagen, men vi ska iväg på lördag så jaa. Vart får ni veta senare ;)

Glad Påsk!

RSS 2.0