CAREFUL

Hallå! Har spenderat eftermiddagen sjungandes. Mycket ätt träna på inför lucia, blir bara mer och mer grejoer hela tiden, men det är kul. Har även julklappshandlat. Check, check, check! Fick till alla presenter till släktingarna på ett nafs. Inte likt mig att vara så snabb i handlandet. Nu är det bara de svåra och roliga julklapparna kvar. De til kompisarna osv.

Annars har jag faktiskt varit jätteduktig på att plugga i kväll. För en gångs skull. Lika bra att jag fortsätter att läsa nu när jag ändå är uppe i varv.

Puss!



Lyckades ta en fin bild på en ful fågel förra sommaren...

JAG SIKTAR MOT TOPPEN SÅ HÖGT JAG KAN NÅ

Har spenderat den eftermiddagen med Schöldis (som aldrig verkar fångas på bild). Vi räknade ett par matte tal och tränade yoga. Sen fortsatte jag med biologi plugg när jag kom hem. Muy interesante! Kom just ut ur duschen och bara väntar på att slänga mig i sängen. Trodde helgen var till för att ta igen sig, i alla fall lite, men det har jag tydligen inte fattat. Sover ingenting nu för tiden. Resulterar i att jag ständigt är trött och seg..  


PICS FROM UPPER EAST SIDE



Anna och Johanna



Hela gänget 



Anna, Zoë och jag



Xuangan och jag



Anna och Zoë



Jag och Gabbi



Bengan och Gabbi - gott?



Louise och Anna

ADAM 18-ÅR

Firade min 18-åriga kusin Adam i helgen. Tog med kameran också så det blev ett par bilder. :)
 


Adam



Isak och jag.

Jag tycker ändå att jag är ganska så lång för att vara tjej, men icke i på min mammas sida inte. Då är jag bland de kortaste. Det är väl en av de få tillfällena. hah



Mamma och kusin Isak


Adam och jag 



Morfar och jag.

FINASTE GABBI

Och gårdagens finaste måste ändå ha varit gabbs. Vet inte hur många gånger jag tjatade på att hon var sjuukt snygg! Nu ska jag in till stan för lunch med gamla och nuvarnade klassisar. Kommer mer bilder sen




GOSSIÅ GIRL NIGHT

Tjena! Har spenderat dagen med tre timmars lucia övande samt firat min 18-åriga kusin. Nu blire tjejmiddag - tema gossip girl. Drog på mig förra årets nyårsklänning. Älskar den u-ringade ryggen med en stor rosett vid svanken. Bäst jag åker till Schöld och hjälper henne med maten nu. Puss! '

Serena eller Jenny?!






SOM ETT LJUS I MÖRKRET LYSER DU UPP MINA DAGAR


WINTER SONG

Sitter i sängen med gitarren till höger och en massa sång papper till Lucia. Jag ska vara med i kören till Linköping Lucia så jag har en del att öva på. Jävla stämmor sominte vill fastna i hjärnan. I och för sig har jag bara kollat igenom dem en gång så de är väl värda ett par försök till. Är dock lite sugnare på att spela gitarr, väldens dilemma?!

Är det bara här i Linköping det bara snöar och snöar och aldrig slutar?! Får snart nog av det, men idag var det faktiskt fin snö. Det har inte blåst så mycket, dvs. snön bara faller ganska så stilla. hihi. Men vinter skulle jag nog kalla det i alla fall. Tecken på att det är vinter:

1. Det är snart December
2. Vi har en massa skumtomtar hemma
3. De har redan börjat sälja julgranar vid mackarna?!
4. Det snöar
5. Det är kallt
6. Man måste kolla ned i marken när man är ute och går(snö i ögonen)
7. Man går inte prommenader om man inte måste
8. Man kan inte se gräs
9. Man halkar
10. Det finns istappar.

Hahhaa, osv osv osv. Skulle nog säga att det här tyder på att vintern har kommit. Det var dock bara 7 månader sedan det var snö här. Men, men, lever det gör man ju trots allt.

Nu - food time!


GRANSNÄS ÅTERTRÄFF BILDER


Några bilder från helgen. Blev inte lika mycket fotande som vanligt, men klickade ett par i alla fall.


















FYSICSFYSICSFYSICSFYSICS

Har försökt banka in fysik i mitt ärthjärna ett tag nu. Har provat allt, hammare, skruv, borrmaskin och allt, men nu är det släggan som får visa vad den går för. Prov i morgon. SKulle inte sitta fel att dö i sömnen i natt och återuppstå kl. 10.10 när provet är slut. Hemska tanke som besöker mig va? Naj, nu ä'r det slut babblat för i dag. Adjöss!!

Bild tagen förra sommaren:


FALLER


Hola! Började dagen med en försovning, mycket bra Lovisa. Sen var vi i simhallen med klassen. Jobbigt att djupdyka, lock för öronen osv. Åt en sub med Kalle, skulle få lite hjälp med fysiken också. Min hjärna hänger inte alltid med när det gäller tryck, densitet, hureka! bla bla bla. Blev väl mer sub än fysik kan man väl säga.
Kollade precis finalen på ett av mina favoritprogram, Biggest Loser Sverige. KF vann, han hade gått ned 75 kg. Inte illa där va?! Nu tillbaka till fysikboken! Hejs!


hoLA!


HOME ALONE

Hello! Hemkommen från härliga Gransnäs nu. Har haft en super helg med ytterst lite sömn, mycket skratt, sång, mat och andra lustigheter. Som ni förstår är jag trött och ska kolla oth, som vanligt... CYA!

Bilder kommer väl komma upp lite då och då, som vanligt det med.
 

ANTAGLIGEN DET BÄSTA BLOGGINLÄGGET NÅGONSIN!!

Hej lovisas alla fräsiga läsare! för tillfället är det inte er trognaste bloggdrottning i egen hög person som sitter här utan bloggen är våldgästad av...... HANNA!
vi softar rätt ganska mycket här på gransnäs, äter, sover (haha........läs: äter) chillar, hänger, spelar musik, spelar piano, fikar, äter, leker, skrattar och har snöbollskrig (kan för övrigt flika in att jag fick in fetaste head-shotet på lovisa, booom!!) äter, äter, fikar, skrattar och äter. har det allmänt jättebra helt enkelt.
nu drar sig klockan mot sju och det = MAT. vilket känns rätt så najs!
SO LOOOONG!

(lovisa hälsar, tror jag)

FLY WITH ME



I morgon träffar jag de här finingarna och en massa andra saknade. Nu ska jag soooova......och kolla oth!

PEACEFUL EASY FEELING

Hallå där i lådan! Kom fram till att jag hade något att göra till alla lektioner idag, dock hade jag bara tre. Jobbigt, men det känns som att allt gick bra så det är endå okej.

Eftersom att jag ska till gransnäs i helgen(TAGGA!) så pluggar jag lite nu. Kommer väl dö när jag komemr hem sen annars. Fysik står högst på listan, inte direkt mitt bästa ämne. Väntar på att pappa ska hjälpa mig då jag kan vara micket trög i bland...(typ ofta?!)

Har på senaste tiden kommit av mig från allt plugg som jag tjatar om hela tiden pga. att jag tänker på julklappar. Älskar jul och alla dess paket. Visst, det är jattekul att få paket och man blir så glad osv. Men det är inte vad jag tycker är roligast. Det bästa är att ge bort klappar. Komma på en idé, slå in allt och ge bort det och göra någon glad! Så det är vad jag tänker på, vad jag ska ge alla sötnosar i mitt liv. Har ett par idéer på gång men inget färdigt direkt. Det är ju ett tag kvar, eller visst ja. Det är ju bara en månad!

Förra året sydde jag en del sista minuten saker, handlade lite, skickade julkort och sen paketparty såklart. Den här julen lär väl bli liknande, får se vad nissa Lovisa hittar på. Är sugen på att börja redan nu!

Puss!



2 år gammal jul bild på moi.


I WANT TO BREAK FREE



Någon som har sett reklamen på tv där en liten unge med blöja springer runt? Fick liten kick på den här låten när den spelades. Så nu är det jag som springer runt i huset och sjunger på den här låten med trasig hals. Jag har dock ingen blöja på mig, åt minstånde inte idag! I want to break free... osv.osv.osv.

Annars började dagen med en försovning. Skolan var kul som vanligt, gick och plugg fikade med Anna efteråt. Kemi och Spanska blev det. Resten av kvällen lär jag väl sitta framför datorn och fortsätta plugga samt plugga utan dator. maha! Puss!


UPDATE: Spanska och Idrott CHECK! Bara lite kemi kvar nu då så blir det fysik hela dagen i morgon också, sen får man väl lägga ett par oth avsnitt på det med! Livet på topp! 

Sen blir det Gransnäs återträff och jobb i helgen tillsammans med gött folk! Ska bli så himla kul att träffa all saknade, typ Hanna och Jacob <3  Fast på ett sätt skulle jag vilja stannahemma. Allt kul händer den här helgen......!


A YEAR ABROAD



Japp! två brev har upphittats i min brevlåda. Vet inte om jag nämnt något om att åka ett år utomlands i bloggen. Här kommer det.

Vet inte om det var för ett eller två år sedan som min kära mamma och jag pratade om att gå på high school i USA. Såklart att det låt toppen men endå så långt bort. I nian tänkte jag lite på det men det kändes inte som någon brådska. Det var inte förrän jag började gymnasiet som det kändes relevant. Omtalade Karin ska ju åka ett år och jag antar att hon smittade av sig en del på mig. Jag var först intresserad av att åka till Australien men tyvärr var platserna slut + att priset är betydligt högre än USA's.
Ringde ett par samtal och fick broschyrer, snart var det dags för intervjuer och snabbt gick det. Nu står jag här med intagningsbesked i hand taggad till tusen och vet inte vad jag ska göra. STS eller Explorius, Explorius eller STS? Big deal? ja, jag skulle nog säga det. Inte nog med att jag måste välja organisation ska jag göra delstatsval också. Jag vill såklart välja stat men varför måste USA ha så många stater?!?!!?!?

Om någon har något förslag eller råd så är det helt fritt att lämna en kommentar eller två. Kan behövas, beslutsångest är min största fiende.

Godnatt!

PIC SAYS


SÅ MYCKET BÄTTRE

Är det någon som har missat Så mycket bättre på tv? Om i så fall så är det ett program där svenska kändisar tolkar varandras låtar och gör covers på dem. September är sjukt grym och likaså Petter. Covers släptes idag om jag inte är helt ute och cyklar, ska finnas på spotify också! Här är ett par som jag gillar









DAMDIDIDIDIDIDAMDIDIDEJ

Hej alla mina morgonpigga läsare! haha! Eftersom att jag får ont i halsen så fort jag öppnar munnen så är jag hemma från skolan i dag. Hade feber igår, men den verkar vara borta för tillfället i alla fall. Ska nog passa på att plugga lite när jag ändå kan stå på benen. Pappa är också hemma och är sjuk så vi sitter vid var sin dator och försöker bolla bra låtar till varann, jag får dock springa ned en trappa och visa honom, jävla hals. Blev ett par politik debatter vid frukortbordet också. Vi ska nog kolla film sen, mys! Är på sätt och vis skönt att inte vara ensam hemma även om jag gillar det med.


YOU PROMISED ME YOU'LL BE AROUND

Har bytt header om någon ser det. Själv ser jag ingenting som vanligt, nått fel är det. Kände att det var dags för ett byte. Blev dock en gamal bild i alla fall. Orkade inte göra något komplicerat.

Har pluggat lite idrott idag, ska skriva en analys på en träningsdagbok jag gjort, har snart skrivit 1,5 A4 så det känns ok. Åt farsdag middag hos mormor och morfar i dag också.

Jag har kommit in i någon träningsnarkoman form just nu så det känns inte vidare bra att vara sjuk. Halsen blir bara värre och värre, får ont bara jag öppnar munnen just nu. Är så trött på det nu så jag skulle hemskt gärna uppskatta om denna halsbajs tar sina vingar och flyger iväg. Hejdå?!

Nu blire fortsättning på idrottsplugg tillsammans med 100dl te!


Bild på västerviks industriområde?! Tog den när vi var på klassresa på lysingsbadets camping i vv.


FARSDAG

Grattis på fars dag pappi! (som ligger sjuk i sängen..)


VINBÄRSSMOOTHIE

Hemma i mitt hus dricker alla smoothie ganska så konstant, vilket leder till att alla bär alltid är slut...För ett par dagar sedan tog jag mig tiden att leta igenom frysen och hittade årets skörd av röda och svart vinbär. (årets skörd, låter som en riktig bonne!) Så jag jorde en liten rödavinbärssmoothie. And guess what?! Den blev god. Eftersom att bären blir lite syrligare/beskare så är det bara att proppa i lite extra vaniljsocker och socker, och tada! Billigare än ica, om man har buskar utanför huset i alla fall.

Yoghurt, Vaniljsocker, Vinbär och Socker är det enda aom behövs. (Tänk inte änns tanken att slänga i en banan, blää)

Bild på en smoothie som ett par vänner gjorde här förra hösten, mumma! 


ONE STEP ONE DANCE

Har legat och halvsovit halva eftermiddagen men nu bär det ut för att gå en prommenix m ed Karin och Sofia.
Sjuk tjej som försöker lysa inför kameran i myskläderna. Nae, nu blir jag sen, bäst att jag drar!

Puss!



SOM ALDRIG FÖRR

Min dag: Spanska, kemi, lunch, tandläkaren, John Tucker Must Die, Svenska Novell och nu har jag bara lust att slänga mig i sängen. Förkyld och feber har jag väl också, inte kul alls. Ska tända ett par ljus i mörkret och låta vaniljdoften(som jag inte känner för tillfället) ta över och banka in lite matematik i huvudet. CYA!



Galen kaka och deg. Cookiedough!


TELE MED SIXTEN


ALL AROUND THE PLACE

Efter ett skönt lov med långa sovmorgonar var det ganska så jobbigt att vara i skolan idag. Tror jag somnade två gånger på biologin och fyra på kemin, men sen var jag pigg. Gick till bibblan och pluggade med Sofia och Sofia(Schöldis och Bengan). Tränade pilates(mjölksyra gånger tusen) åt subway och pluggade ännu mer. Nu är jag hemma peppar inför morgondagens engelska prov och ska snart kolla på ännu ett One Tree Hill avsnitt. Inne på sesång 4 nu! Puss!

Bilder på mig och Jacob från Växjö :)


CORNELIA



Bild på Cornelia. Mycket att ta igen med henne, amanda, lisa och sofia. Cotten pluggar i Båstad(tennisfreak) och är inte hemma så ofta tyvärr, därför saknar man henne ganska lätt. Puss!

INGENTING SOM PASSAR MIG

Så här glad är jag när jag blir väkt på morgonen. Förkyld och galen! Har pluggat lite idag och ska snart in och träffa en saknad vän. Cornelia tillsammans med mitt fina gäng från engelska tiderna. Sen blire träning och mer plugg...




HOME SWEET HOME

Är hemma nu, blev en kort visit i Växjö. La mig inte förrän 5 i morse och tvingades upp vid 7(död). VI tog oss sakta men säkert till tåget som avgick vid 9 tiden. Att tågbiljetter ska vara så dyra... Hade ju kunnat åka mycket senare om inte biljetterna kostade en halv tusenlapp. Nu blire One Tree Hill i sängen. ZzZzz..


EN LITEN BILD RESUMÈ AV DAGEN(ENDAST SMAKPROV)






VÄXJÖ MED UNDERBARA


Befinner mig hos denna vackra pöjk i Växjö tillsammans med två andra idioter( anna och karin) I går blev det film maraton och godis. The fourth kind, tillsammans och tjenare kungen. Nice!
I dag ska vi göra stan och kvällens planer är inte helt planerade än, we'll see!

Kisses!




Jacobs bilder (:

ABSOLUTE GREATEST

Anna kommer hem idag, mohihi!


JUST THE WAY YOU ARE

Karin åkte hem för en timma sen. Blev en del gitarr spelande, snack och störda garv. Tjatade till mig massage också, värt! Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om jag bara sover konstigt, ont i nacken har jag i alla fall.
Ska snart in till stan för att göra kakan sällskap, träna och köpa busskort. Sen ska jag se fram emot 6 timmars barnpassning. Hoppas på att jag möter glada små kabrater, annars blir det en jobbig kväll..



Lyssnar alltid på Andreas Grega när jag pluggar. Perfekt!

Fin ko/tjur btw.

FIRST OF NOVEMBER

Har spenderat dagen med att skriva ett formulär till STS(funderar på att åka till USA nästa år), träffat Kalle, gått på intervju med STS, middag och snack med Viktoria och nu sitter Karin här och spelar gitarr, läser STS regler och ser allmänt ful ut. Se nedan!



Bild 1: jag vid 3 års ålder
Bild 2: Karins pappa

RSS 2.0