SARAH O JAAG - WIERDOS



HAPPY THANKSGIVING!!!

(inlägget skulle publicerats igår, torsdag)
Heeej och ledsen för dålig uppdatering denna fina dag... Men en 20 gradig THANKSGIVING var lite mer lockande. Gick till parken med Sarah och Charlie i förmiddags där många spelade football, tradition till denna fina dag.
Sedan åkte vi till Ingrid och firade med mumsig mat och goda pajer. Mätt som en plätt. Uppdaterar mer en annan dag, klockan är snart tio och om 5 timmar ska vi upp och shoppa "Black Friday" blir att handla julklappar till bra priser osv. Godernatter på eeeeer!!


LITE ATT TA IGEN

Jag har inte skrivit på ett tag och jag antar att det är för att jag varken har haft ork eller lust att sitta framför datorn. Så en liten uppdatering om de senaste dagarna komemr här:

I torsdag såg jag ju breaking dawn, midnatts premiär. Galet kul var det, riktigt bra film och efter tre timmars sömn var jag skapligt trött i skolan dagen därpå.

Fredag var en lång skoldag. På eftermiddagen gick jag och brudarna på skolans teater, "I Hate Hamlet". Skådespelarna, ljudet osv var riktigt bra, jag förväntade mig inte att en skolpjäs skulle vara så proffsig. Rolig var den också. Efteråt åkte vi hem till mig, poppade popcorn och kollade på mean girls i källarn, min lya. haha

Lördag, lyckades ta igen lite sömn i alla fall. Skypade med familjen i 2,5 timmar, vilket måste vara rekord för oss haha. Lika trevligt som vanligt. Efter att ha klätt julgranen ( SJUKT TIDIGT!! ) gick jag över till Audrey där hon, jag och Amanda badade i utomhus hottub och babblade, myyyys!! Det känns så konstigt när amanda och audrey står med öppna munnar när de hör att jag varit ensam med en kille i mitt sovrum med stängd dörr och speciellt när jag berättar att killar sovit över hos mig. I Sverige är ju det hur vanligt och okonstigt som helst, men för amerikanska tånågingar verkar det som rena himmelriket. Inget sova över med en kille här inte!


Vår fina gran som faktiskt är mer dekorerad nu än på bilden haha













Söndag är ju alltid söndag, vilket i min värd betyder slappa, plugga och träna.

Måndag, dagen gick fort och på kvällen åkte jag hem till Ingrid för att äta middag. Min värdmamma operarades nämligen idag och ligger därför på sjukhus, vilket innebär mer ansvar osv. för Sarah för min del. Efter en trevlig kväll hämtade Steven upp mig och Sarah och så var det bara att slänga sig i säng. Men det var lite svårt när jag insåg att jag fått ett gigantiskt paket, hehe.




Tack mamsen och papsen för mina skidkläder(som snart kommer till användning), tidningarna och godiset, framför allt jungelvrååååål, wihooo!! TACK TACK TACK !!


Tisdag: Idag har jag lyckas sälja en massa spicy pretzels(typ starka crackers) i skolan för att finansiera min skidresa. Jag är med i klubben Vista Ridge Snowriders och i början av december åker vi iväg på vår första endagsresa. Har samlat ihop $50 så jag känner mig riktigt nöjd, bara att betala  $30 ur fickan nu. Skippade att spela laserdome ikväll och var hemma och tog hand om Sarah istället. Så vi har städat och donat för att överraska Marnie och Steven. Marnie komemr hem från sjukhuset imorgon och då ska det allt se bra ut. Btw. ingen operation att oroa sig över :)

Nu har jag och Sarah myst i hennes säng, pratat, kollat på trailers osv. Dags att sova. Och förresten, JAG HAR LOV!!!! THANKSGIVINGBREAK!! UNDERBART!! Blir thanksgiving middag hos Ingrid på torsdag och natten till fredag är det BLACK FRIDAY, vilket betyder att vi ska upp och shoppa kl. 3!!! Man kan väl jämföra det med tomtenatta i Linköping, fast MYYYCKET större och över HELA landet.

GODNATT!!

BREAKING DAWN

Okej, har inte skrivit på någon dag så här kommer en sann update:

Gick tillbaka till skolan i onsdags, kände att förkylningen få ge sig på annat sätt än att jag ska vara hemma varje dag.
Åkte med Amanda och Audrey till mcd på lunchen, har inget off campus pass men jag lyckades i alla fall, bad girl hehe

Efter skolan åkte AAA tjejerna med mig hem och vi satte oss framför tvn och glodde på eclipse, lite pepp inför premiären. Steven köpte hem pizza och pepsi till oss, gött!!

För tre timmar sedan var det premiär för breaking dawn part 1 här och jag, Ingrid och Marnie satt såklart redo o biostolarna kl. 1201. Alla köar för att få bra platser i timmar innan konserten och publiken bidrar ständigt med roliga kommentarer till filmen, älskar premiärer.

Filmen var så sjuuuukt jävla bra!! Är redan exalterad över del två. Gå och se filmen, så sjukt braaa!!

Nu ska jag sova 3 timmar sedan väntar skola och efter skolan ska jag se skolpjäsen, herre Gud jG kommer sova igenom hela föreställningen..

Blev längre inlägg än jag trodde i aööa fall, som vanligt, haha

Godnatt!!!


ONCE AGAIN

Stannar hemma från skolan idag också, men jag mår i alla fall bättre. Ingen feber, men istället börjar hostan komma. Men om jag känner mig själv så betyder det att det är slutet på förkyöningen, även om halsen och näsan inte gett sig än. Igår blev det mycket tv och dator, känns som att det blir samma sak idag + lite tvättning, städning och annat nödvändigt. Har i alla fall mer energi idag.

Hade tillräckligt mycket med energi för att lag en god brunch, omelett á la pappa och lite grapefrukt och te till det. Ibland får man ju till en nyttig frulle i alla fall :)




STAYING HOME

Stannade hemma från skolan idag. Hade 36.2 när jag vaknade? Min feber brukar aldrig bli så kall. Fick tolb timmars sömn inatt och det var verkligen välbehövligt. Gjorde quesadillas när jag vaknade och till mellis blire en nutella macka. Efter två timmar vid datorn väntar nu tvn, eller sängen, har inte bestämt mig än.
 Pööööss!


BAPTIST CHURCH

Hejsan hejsan!

Idag är det faderdagen där hemma och tack vare Skype fick jag också vara med på kalaset. Visade hela mammas sida av släkten runt i huset och så fick de prata med mina värdisar lite. Sorry mamma men jag måste nämna detta:

Jag fick ett paket levererat förra veckan där det bl.a. var godis så mamma skulle fråga vpappan min om lakritsen

Mamma: how was the liquor?
Jag: hahaha, you mean licorice?
Steven: oh, I'm not a big fan of candy

Det var lite roligt tycker jag hihi.

Åkte sedan med Audrey till kyrkan, vilket var trevligt. De lottade ut en iPad, hade ett band på scen, höll en powerpoint presentation och sen sjöng vi och bad såklart. Andra delen var tråkigare. Det var med alla vuxna så det var bara att lyssna på visa guda ord . Jag satt mest och frös och irriterade mig på min förkylning samt tog godish pics med Audrey. Fick med mig en liten goodiebag också hehe..

Pizza på coscos med a's familj och sen hem. Tog nyss tempen, vilken visade att jag fått feber....

Resultatet blir: ännu en hemmadag med en massa medikament och vilandes... Jag som ville till gymmet och ångbasta..


ONE HUNDRED

Ett till Just ja! IDAG HAR JAG VARIT HÄR I HUNDRA DAGAR!!!! Fett långt ju! Lite kompiskt är ju att jag var sjuk när jag åkte och 100de dagen är jag sjuk igen.. Någonstans mellan en 1/4 och 1/3 av året har jag varit här. Kanns som jag kom nyss, samtidigt som det känns som att jag varit här i evigheter.


Hoppas du klarar dig utan syrran ett tag till Luddan

JUL JUL UNDERBARA JUL

Just ja, nedräkningen till jul har redan börjat!! Så fort halloween grejerna var borsta från hyllorna i affärerna så tog julgrejerna fram. Nedräkningen har börjat på tv och här hemma har jag lyssnat på julmusik hela dagen. Men jag gillart' :)


SATAN I GATAN

Vaknade upp lite för sent för att hänga med till Denver idag. Sarah hade nämligen en pageant idag. Lika bra var det att jag stannade hemma. Jag har åkt på en riktig förkylning, vilket inte förvånar mig. Så fort jag sitter bredvid någon som hostar och nyser blir jag också sjuk.

Har spenderat dagen i soffan, kollat på skönheten och odjuret, The King's speech, Christmas November, Ghost Whisperer mm. samt tryck i mig en massa vitamin tabletter, halstabletter och nässpray. Resten av familjen åkte till target när de kom hem från Denver så de passade på att köpa mig lite medikament.

Såhär fräsh ser man ut nu: Plåster på näsan för att öppna upp näsan, halsspray?!,  nässpray, halstabletter + mina svenska grejor jag tog med mig till Amerikat.


Funderar på att ta en dusch..

THE END FOR VISTA RIDGE SENIOR FOOTBALL PLAYERS 2012

Skippade tennisträningen och la mig och vila efter skolan. Känner att en förkylning är på g. Efter att ha kollat på 13 snart 30 började jag peppa inför slutspelsmatchen.

Matchen igår var nog den roligaste jag varit på, men också den sorgligaste. Killarna spelade riktigt bra, men i slutet klantade de till det. Vi förlorade vår första slutspelsmatch 33-39. Luis Palmer, motståndarna gjorde en homerun de sista 7 sekundrarna. Men riktigt duktigt lag har vi, det här var säsongens första förlust. NI ska bara veta hur dekorerad skolan har varit den här veckan. Hur många posters och sprejade fönster med texter som "Here we come state" "Put Them Vees Up" osv. Highschoolspririt kallar jag det. Jag var hur inne i matchen som helst, skrek och hade mig liksom resten av publiken.

Efter matchen stod vi och väntade på att grabbarna. Det var riktigt sorligt, verkligen ALLA killar grät, men också flera av oss som stått i publiken. Jag ska väl medge att jag fick tårar i ögonen när man kramade de svettiga spelarna och man hörde dem snyfta i örat på en...

Efter matchen begav vi oss till IHOP för att mysa och äta pannkisar(och te för min del)

Jag tog mig inte ann kamerajobbet igår så det blev itne så många bilder med min phone. Amanda, Audrey och jag i alla fall.





FRISSAN KIRRAT

Äntligen är håret klippt och slingat. Sp skönt att få det ur världen för ett tag, även om jag gillar att gå till frissan.

Blev en tur till target, tj maxx(sikken favvo alltså) och chinabuffé. Den var bog den största buffén jag varit på. Utöver chinamat hade de också sushi så det provade jag på och likaså ostron, mussla och bläckfisk. Fasen... Jag glömde hummern kom jag på nu :(

Fina blev jag och Marnie i alla fall :)


GET YOUR GAME ON

Tjenis! Kom precis hem från skolan. Fick skjuts hem av Amanda, tjänar 45min på det. Efter en lagom bra, lite halvtråkig dag ska jag nu gå ut med Charlie och sedan sälja pretzels med Andrea. Ikväll ska jag till frissan, äntligen!! Har ine klippt håret sedan innan Emmaboda, vilket var i Augusti. Ska fylla i utväxten också. Hejdå då!

Btw. Mina vänner Audrey och Amanda är så himla fina.


AND I'M SO BACK!!!

Åh vad bra den här dagen har varit, vanliga, glada och roliga Lovisa är tillbaka!! Jag har verkligen varit mig själv idag och haft svin kul. Kände idag att ända sedan jag lämnade min förra skola, Wasson, har jag haft en liten svacka... Allt beror på att jag hade så kul med mina volleyboll tjejer och sen när jag kom till nya skola och familjen var det tufft att börja på noll ibland. Men det verkar vara över nu och t.o.m. Bättre än förut.

Kunde inte somna förrän 12 inatt så jag trodde dagen skulle gå åt helvete. Men när jag vaknade mötes jag av härliga talkboxmeddelanden och värmen var på i huset.

18/20 på gitarrtestet och jag är nöjd. Lång lunch och jag hade det trevligt och kul, lunchen är vad jag oroar mig mest om vanligtvis.

Mitt government prov var ett stort skämt, som tur var. Jag gjorde provet i korridoren och hade två personer som skulle hjälpa mig med språket. Men det var inte vad jag behövde hjälp med, utan själva provet. Och det fick jag också haha.. Sjukt svårt prov!!

Blev tennis efter skolan och vi hade så hiiiimla kul. Jag töntade runt skämtade och bjöd på mig själv som jag brukar. Jag är så glad över att jag umgås med människor jag trivs med och kan slappna av med, Audrey, Amanda och Andrea. Sen en massa sång och dans i bilen på vägen hem.

Kvällen är pluggfri så jag och Marnie har börjat kolla på twilight filmerna för att peppa i för premiären. Godnatt ni svenskar som redan sover.


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE, DET KOMMER ANNAT EMELLAN OCH DET ÄR BRA

Idag har varit en bra dag. Älskar att börja dagen med att en person kommer fram och pratar med mig av ren spontanitet. Hemma i Sverige är ju jag den personen och då känns det bara som en vanlig grej man gör, men här pratar man inte lika mycket i korridorerna.. Kan bero på att rasterna bara är 6min långa.

Stannade kvar och pluggade lite U.S. Government med Delaney efter skolan idag. Åh vad jag gillar hennes namn. Det är så vackert.

Kollade på ett avsnitt av gossip girl när jag kom hem och nu är säsong 2 avslutad för min del. Därmed har jag kollat färdigt de två första säsongerna inom en månad, bra jobbat där Lovisa. Man får så mycket extra tid när man är här, även om schemat är tight här ibland också.

Klockan sex var det dags för Cross Country Dessert Banquet, alltså en avslutning av säsongen med priser, diplom osv. Vi åt en massa olika efterrätter och lyssnade till vår coach fina tal. Jag blev uppkallad först på scen för att hämta mitt diplom och vår Coach drog en rolig historia om att jag provar på precis allt när jag är här. Jag är ju faktiskt inne på min tredje sport just nu :)

Nu blire government plugg och gitarr spelande. Jag har nämligen både prov och uppspel imorgon.





Köpte äntligen Vista Ridge High School XC WOLVES hoodien.


MÅNDAG

Måndag som måndag, men den här gick väldigt långsamt. Fick skjuts hem av mina vänner så det kändes skönt att få lite extra tid här hemma innan resten av familjen kom hem, bl.a. kolla på gossip girl.

Btw. vet inte kom ni lyssnar på den här låten i Sverige, men jag råkade i alla fall, för ett par veckors sedan, spela början av denna låt på högsta volym i klassrummet. Trodde ju att mina headphones var i, men tydligen inte...


ME AND AUDREY

First cuddleing with Sarah
Second history homework
Third watching gossipgirl
Fourth Making scrambled eggs
Fifth walking around in the house doing nothing
Sixth freezing and sitting infront of a warm fan redaing breaking dawn and eating swedish candy(karamell kungen!!!)
Seventh eating dinner, Ravioni, yummy!
Eighth working out in the gym with Audrey and watching hot guys
Nineth blogging
Tenth going to sleep and feeling awful for not studying for the BIG test I have on Wednesday, goodnight!


3 MÅNADER

Igår var det den femte november vilket betyder att det var tre månader sedan jag lämnade Sverige och bosatte mig i the U, S and A. Så jag tänkte dra en liten summering.

Som jag har skrivit till höger, så känns livet här lite som en bergochdalbana. Vissa dagar kan vara hur bra som helst medan andra suger balle, oftast är de lagom bra.
Skolan är ju mycket mer annorlunda än hemma. Här har man 7 olika perioder per dag och de perioderna har man hela veckan, vilket betyder samma schema i stort sett varje dag. Skolan är slappare, men också strängare. Här stannar man inte och snackar med folk man känner i korridoren, det blir oftast bara ett leende, ibland ett hej och mer sällan en konversation. Men har man musik i öronen klarar man sig bra. Formodligen kommer det förändras mer och mer då jag lär känna folk bättre. Matsalen är ju alltid lite av ett dilemma då man inte vet vilka man ska sitta med varje gång, men jag tror jag har hittat rätt gäng nu. Varje gäng sitter runt samma bord varje dag. Allt om kompisar verkar släppa nu, känns som att jag har hittat dem jag verkligen vill spendera året med och hitta på roliga saker. Men å andra sidan vet jag ju inte hur det blir om 5 månader, då kanske vi är ovänner. Det skvallras väldigt mycket på ett amerikanskt highschool, visst gör det det i Sverige också, men här ska ALLA veta ALLT, viktigt som oviktigt.

Det blev en hård start med en familj som jag inte alls passade in i eller hade något gemensamt med, men nu när jag bytt och bott här i två månader känns allt hur bra som helst. Jag skulle kunna spendera varje helg hemma med dem istället för att vara med kompisar utan att bli uttråkad. Vi har det så roligt tillsammans och gillar mer eller mindre samma saker, framför allt att kommunicera och skratta. Kan väl säga att jag gått från en extrem till en annan.

Och om att vara här... Ja, det är väl tufft ibland, men det går faktiskt väldigt bra. Jag har inte haft hemlängtan än och saknar inte vänner och familj allt för mycket. Å ena sidan har jag aldrig haft problem med det. Vad jag kan minnas så har jag itne haft hemlängtan någon gång, vilket kan bero på min självständighet. I början drömde jag väldigt ofta om dem där hemma och det var väldigt frustrerande. Att vakna och känna och tänka att jag inte kommer träffa dessa människor förän om 10 månader kändes så som en evighet, sjukt tufft. Så det resulterade såklart i att dagen började med tårar. Det var inget jag ville visa för min dåvarande värdfamilj som var ganska känslokall så det var bara att bita ihop och göra det bästa av dagen. Så ja, drömmarna var oerhört jobbigt, men nu har jag vant mig. Jag drömmer fortfarande men tänker inte för mycket på saken. Antar att drömmarna inte är lika starka som i början heller. Nog om drömmar..
Det jag vill komma till är att jag tänker väldigt mycket på de där hemma, men jag saknar dem inte så mycket att jag bryter ihop. Varje dag analyserar jag om dagen då jag komemr hem, hur kommer det bli? Vilka kommer jag träffa? Kommer mina bästa vänner fortfarande vara de bästa? Kommer vi har glidit ifrån varandra så mycket att vi inte ens komemr vara vänner längre? Har vi glömt bort varandra? Vem kommer bry sig mest under dessa månader fram tills att jag komemr hem?Kommer jag börja stortjuta eller bara hoppa av glädje? Hur kommer folk reagera? Vem ska jag träffa först? Vem kommer bry sig mest? Vart kommer vi vara? Hur komemr vädret vara? 

Aja, ni fattar. Jag har väl sönderanalyserat situationerna redan nu att jag kommer vara sjuk och deppig när jag kommer hem. Det skulle inte förvåna mig.

Vet inte vad denna summering gav, men jag kände för att skriva lite, CAIO!


FOOTBALL + SLEEPOVER + GYM = AWESOME!

Hi there!

Har faktiskt hunnit med en massa saker det här dygnet.

FREDAG Åkte på footballs match med Audrey på kvällen. Iskallt var det, men vi vann tillslut, yaaay!! Time for play offs, and we're gonna give it all!
Hem till Audrey igen för pizza, möta upp Amanda och digga filmen Chain Latter, vilken inte alls var bra. Blev en massa mysigt tjejsnack och tillslut efter tre någongång somnade vi.



LÖRDAG Vaknade upp vid elva tiden och bakade cinnamon rolls till frukost och kollade på musikvideos på tvn. Vad tror ni inte att jag hitade om inte SWEDISH HOUSE MAFFIA!!!!! OMG liksom.... hehe jag tyckte det var ganska coolt faktiskt.
Jag och Audrey åkte vidare till gymmet för att bränna både pizza och bullar. Blev ett riktigt hårdpass på 90min. Sedan satte vi oss i cafeterian som förövrigt serverar starbucks(!!!) och åt lunch. Jag bestälde in en panini med pesto, tomat, ost och kyckling, yummy!! Sedan satte vi oss i bubbelpoolen med varsin chipspåse och njöt.



Kom hem duschad och klar och intog soffan, men än tar inte dagens roligheter slut. Fick nämligen ett väldigt stort packet på posten idag.


TACK MAMMA OCH PAPPA OCH BROREN
för kaffet, boken, breven och såklart GODISET
Ni är bäst ingen protest ;)


Gymmet e allt gött det

Har spenderat två dagar i rad på gymmet med Audrey och Christian men idag var det bara jag och Audrey. Vi dansade zumba, tränade armar och sedan satte vi oss i den sköna utomhuspoolen. Satt där i en halvtimma och pratade med ett par snygga killar(äntligen folk som ser bra ut). Fick lite inspiration om vad jag vill göra efter gymnasiet och det lär ju behövas.

Nu ligger jag i sängen redo att sova framför ett gossip girl avsnitt.

Imorgon är jag ledig från skolan och skolans sista hemma footballs match. Leage spelas och om vi vinner så är vi bara 3 matcher ifrån att gå till state. Just nu ser det ljust ut så alla är riktigt taggade för matchen imorgon.

Ska va med Audrey innan och sen åker vi med flera andra till matchen med tusen filtar och tjocka kläder för att klara av hela kvällen sen sover jag hos Audrey, jiihooo!!


FRÅGA OCH SVAR

FRÅGA: "heej! jag tycker om din blogg jätte mkt och tycker det är jätte häftigt att se när du pratar om såna saker som är sååå typiskt amerikanskt!! skulle vara jätte kul att vara utbytesstudent!!
jag har bara en fråga och det är vem är den ingrid du pratar om hela tiden?? hur känner du henne?? du kanske har skrivit om det i din blogg men jag har nog missat det då!:) "

SVAR: Hej! Tack, kul att du gillar bloggishen! Spenderar trots allt ganska mycket tid här. Till frågorna:
Jag lärde känna Ingrid i New York, vi delade hotellrum tillsammans med en annan norsk tjej. Ingrid är alltså också norsk. När jag fick min flygbiljett som jag använde inom landet stod det Ingrids namn på och när vi presenterade oss för varandra sa vi båda samtidigt "INGRID?, LOVISA? ÄR DET DU? Hahahaha". Vi flög tillsammans till Colorado Springs och umgicks en gång innan skolan började. Det var när jag var påväg till henne som hela "byta värdfamilj" processen började. Det var hennes värdfamilj som hittade min nuvarande och jag sov även där några gånger när allt var som värst.
Hennes familj känns som min andra värdfamilj  här. De är så grymt underbara! Våra syskon går i samma klass och är bästa vänner. Vi ses typ två gånger i månaden skulle jag tro. Det är så härligt att kunna träffa någon att prata svenska med ibland och bara prata om hur konsigt vissa saker är här om inte hur konstiga vissa människor är. På senaste tiden har vi vänt på det så att jag försöker med norskan och hon med svenskan haha det är så moro!

Har ni mer frågor så är det bara att fråga på. Det är faktiskt lite roligt att svara! :)


TRICK OR TREAT

För att spara lite pengar så tog jag en kostym från utklödningslådan här hemma. Det slutade med att jag var ett bi, yiihoo!! Såg bättre ut än vad jag trodde den skulle!

Ingrids familj kom hit och vi började med att stoppa i oss lite mat, ta kort och sedan drog leken igång. Jag och Ingrid sprang runt med våra 7-åriga småsyskon och tiggde godis från var och varanat hus.
Efter en timme drog jag och Ingrid och mötte upp ´mina kompisar som bor lite längre bort. Där fortsatte vi trick or treating i en halvtimma till.
Vi var helt slut när vi kom hem. Men att springa runt med våra syskon och familjer var nog roligast ändå, bara det att det var sjukt svårt att hinna med Grace och Sarah.































Favvobilden! :)


HALLOWEEN I SKOLAN

Happy Hawl-o-Ween! (som vargarna skulle säga, vista ridge wolves)

Det närmaste jag kom halloween i skolan idag var att fylla i döskallarna här nedan. Vi fick inte klä ut oss i skolan på självaste halloween så för att spela lärarna ett spratt klädde vi ut oss dagen efter halloween istället, fast bara seniors.
Vissa gjorde små utklädnader på halloween, som Andrea som klädde ut sig till lärare/proffessor. Jag lånade hennes brillor och försökte likna en lärare hehe. kul..

Under min U.S Government lektion kom det poliser med hundar för att kolla om eleverna har droger på sig. Detta för de varje år tror jag. Så vi fick gå ut i korridoren och när vi kom tillbaka var två ryggsäckar borta. Allt som allt tog de in många ryggsäckar som luktade weed etc. men ingen blev tagen. Jag frågade en av killarna i min klass om han hade något i sin men tydligen så lucktar den bara då han röker ibland men han var inte alls orolig då det inte fanns något däri.  Så, ja många tar droger här, men ingen hade med sig något till skolan så det är ju bra antar jag :)

Hade min första tennisträning på eftermiddagen. Bild på Andrea, Audry, mig och Amanda nedan.



 



DAY OFF

Vaknade vid 9.30 och tyckte att jag hade sovit lite väl länge så jag var tvungen att springa upp och kolla på vädret. Mycket snö och vind ute, vilket har gjort det farligt att inta vägarna idag. Det visade sig att min skola inte bara skjutit upp skoldagen idag utan ställt in hela dagen. Man kan ju inte annat än gilla mitt skoldistrikt.

Tänkte passa på att få lite gjort när jag ändå har den här extra tiden. Kommer uppdatera om alla halloween bilder och annat som hänt på sistonde. Svara på mail, städa, tvätta, göra läxor och självklart bara ligga framför tvn och ta det lugnt.


HAPPY HALLOWEEN


Idag firar vi Halloween!! Här har ni ett smakprov på bilderna som kommer imorgon. Jag är alldeles för trött för att ladda upp, redigera och ta bilderna från alla kameror som använts. Att springa runt i klackar efter två små godissugna 7-årigar tär på krafterna kan jag säga. Imorgon väntar svullna fötter och träningsvärk i vaderna. Nu siktar jag mot duschen och sedan sängen.

Ser ni vad vi är på bilderna?

RSS 2.0