GRYMT PÅ GYMMET

Tog med Andrea till gymmer imorse, galet mycket träning för att vara Nyårsafton måste jag lägga till!

Först BodyCombat, vikter och sen skulle vi simma, men istället så drog de igång ett AquaZumba pass så vi hoppade på det. Jag kände mig som en mormor som gjorde vattengympa haha. Chill i bubbelpoolen och stek i ångbastun.

Kom hem för ett tag sedan, jagade snabbt ihop en god och nyttig omelett och dushade. Nu sitter jag här, lika hungrig som innan jag åt och ska måla naglarna inför kvällen.

Klockan är snart 12 där hemma, hoppas alla har ett jättebra och lyckat nyår och får er nyårskyss. Själv ska man pallra sig iväg till flygplatsen och hämta upp Amanda(blonda) och sedan blire ett miniparty med goa vänner.


jag o andrea

THE OLYMPIC ATHLETIC CENTER

Efter att Audrey åkte härifrån åkte jag, Luke och Steven för att åka skridskor. Vi gjorde det nästan 90 min konstant så jag är ganska trött nu.

När vi ändå var i närheten av något som jag har skrivit ner på min "saker jag vill göra i USA lista" så passade vi på att åka til the Olympic Athletic Center. Här bor och tränar alltså många idrottare till OS. Det ser ut som ett universitetscampus, bortsett från att man inte har några akademiska klasser. Det här var bara något litet jag ville göra, lite coolt att ha varit där liksom..








WHEN WE'RE BIG IN JAPAN

Hade en trevlig kväll med Audrey igår. Will och hans kompis kom förbi så vi åkte en liten tur med dem igårkväll. Stannade bl.a. på seveneleven för en liten uppgradering i sockerförrådet, blev munkar och kitkat. Kollade lite på Twilight med min värdmamma och sen gossip girl. Efter det somnade vi sött.

Vi skypade med mina päron och nyårsgästerna, vilket var riktigt roligt! "Varje lördag ska vi parta partaa!!" haha"

Berättar med om dagen när jag kommer hem, nu ska jag till Andrea com bjudit över mig på middag, bye bye!




PROUD OF MYSELF

Lästa klart Breaking Dawn i morse!! Tror vissa av er är lite förvånade, typ Ingrid och Bengan haha. Det var på tiden va?

Annars då? Jo, jag åkte till gymmet med Ingrid och hennes familj idag. Ville inte köra på för hårt efter att precis haft maginfluensan, men det gick bra. 30 min på the crosstrainer och yttligare 15 min på en arm grej. Har ingen aning om vad den heter men låt oss kalla den armcykeln. De använder den på the biggest looser haha..

Förutom det så skypade jag med med Sixten idag. Åh vad jag längtar efter den tjejan. Hon är så himla bra och gör mitt liv mycket mindre komplicerat. Pöss på däj pärlan!

Nu väntar jag på att Audrey ska komma hit. Det lutar mot ett litet gossipgirl marathon så det blir suuuper!! Hon sover här så hon blir den första amerikanaren att sova i min säng hahaha.


WHAT BRIGHTENS MY DAY

Känslan när man mår som skit och man får ett fint sms. Jag känner mig så svensk/europeisk när folk säger sånt till mig, jag blir alltid så himla glad och lycklig, hihi

 "I freaking love you!"


ETT HEMSKT DYGN

Igår morse vid 430 vaknade jag och sprang direkt till toan. Sedan dess och 11h framåt har jag bara spytt och emellanåt sovit. Resten av kvällen sov jag och lyckades i alla fall få i mig en toast och vatten, men det var det enda... Att jag sedan lyckades sova tio timmar i sträck och mådde förhållandevis bra när jag vaknade kändes helt otroligt.
Jag ligger såhär två timmar senare fortfarande i sängen och kollar på gossip girl, fortfarande utmattad. Resten av dagen kommer förmodligen se likadan ut. Ciao!


EN AMERIKANSK JUL

Kan ju alltid vara kul att veta hur amerikanare firar julen, ävenom inte vår var så typisk en amerikansk jul.

Dan före dopparedan kom en nisse med ett paket till barnen, men bara de snälla. Vi fick ett litet brev där det stod om vi varit snälla eller ej och vad vi behöver förbättra samt ett litet paket. I mitt paket var det en mössa som sagt.

Julafton består mest av att laga mat och äta mat, men också av att gå till kyrkan. Eftersom att min värdpappa har italienska gener blev det en självklarhet att äta italienskt. Det var väldigt gott vill jag säga, bilden gör det inte särskilt rättvist. På kvällen öppnade vi paket. Normalt sätt öppnar man alla på juldags morgonen, men inte här inte. Jag blev så förvånad och glad över alla julklapparna eftersom att jag inte hade förväntat mig så mycket.
På kvällen satte vi ut kakor och mjölk till tomten och mat till renarna, sedan gick vi till sängs.

Juldagen. Under natten som tomten hälsat på lämnade han paket efter sig och fyllde på våra julstrumpor. Julstrumpan var full med godis och annat smått och gott. Resten av dagen har vi bara chillat och ätit godis.


Systrarna dårååå


Sparris, italienska köttbullar, kotletter och florentine stuffed shells, mömmmsss!!


Värdbrorsan Luke


värdmomo och mofa


The family


Mitt i presentöppningen och stöket


Han gillade allt sin lilla Frank Sinatra grej


Tjejen som fick över 20 klappar, glad var hon kan man säga


Allt skräp hehe


Jul blommor, julgran och julstrumpor

CHRISTMAS DAY

Inatt kom tomten, vilket betyder att jag fick fler klappar när jag vaknade. Juicy Couture parfym set och ett Victoria Secret presentkort på 350kr(!!!!!!) samt en MASSA godis. Det blev alltså att äta godis till frulle och lunch, fram för tvn och självklart i pjamas. :) Här är juldagen också en pjamasdag.
Vid tre tiden drog jag på mig ytterkläder och mötte upp Andrea för en 1,5h promenad. Kändes superskönt kan jag lova! Sedan dess har jag läst breaking dawn, ätit och dushat.
Nu kommer man in i vardags rutinerna igen, typ som att städa och tvätta(släkten borde vara riktigt imponerad så mycket som jag tvättar och städar). Imorgon drar vi till gymmet, ska bli superskönt!!! haha




Mums och tack tack tack tack tack till alla fina presenter jag fått!!

EXCITEMENT!!

När klapparna delas ut blir man ju alltid ett litet barn. Pga. Jag vet inte vad, brist på tålamod öppnar mina värdisar alltid paketen den 24de.
Snacka om att det blev MÅNGA paket! Sarah blir så salig att hon inte minns vad hon fått.. Haha.

Detta fick de av mig:
Sarah: ett silverhalsband där det är ingraverat "Sisters"
Luke: gamestop presentkort
Marnie: spa presentkort, vi ska gå och fixa fötterna hon och jag
Steve: Frank Sinatra dekoration till granen, en Yankees kopp som håller värmen och på posten kommer snart Arn filmen

Orkar inte förklara vad jag fick, men här är en bild med både saker jag fick ikväll och sånt sim släkten skickat.

Så här många paket hade jag verkligen inte förväntat mig!!! Snacka om att jag blev överraskad!?!

Nu släcker jag lyset och sover. Inatt kommer tomten och fyller julstrumporna, lämnar ännu en klapp och äter kakorna och maten vi lämnat till renarna.

På bilden saknas tre svenska böcker, hehe.. Godnatt!!


JUL JUL STRÅLANDE JUL

Klockan är 6 och vi har inte ätit dagens stora middag. Känns så konstigt att göra det sen på kvällen, istället för att göra det innan kalle anka.

Idag har jag skypat mycket med släkten. Jag fick vara med och fira jul där hemma också. Jag var med på paketöppningen och träffade tomten. Utöver dettog jag ut Charlie på en promenad, hittade en (äntligen) en bra park att släppa lös honom på. Han blev hur glad som helst. Mötte upp Andrea och önskade henne god jul.

Kom precis hem från kyrkan, denna gång den katolska kyrkan. Det är väl den som är nämast den Luteranska. Men så mycket som de satt på knä har jag aldrig varit med om, hahha.

Vi ska äta vilken sekund som helst och tur är det för jag börjar bli trött på dessa kex.

MERRY CHRISTMAS!! :*


THE CHRISTMAS LIGHTS AT THE BROADMORE

Värdmorfar har firats och nu är vi hemma igen. Vi gick runt och kollade på de fina ljusen och försökte hitta ett ställe där vi kunde slå oss ner, men det var fullt i stort sett överallt så det tog ett tag. När vi tillslut hittat ett ställe(samma ställe som jag var på förra gången jag var där, samma bord också, haha). Beställde in en efterrätt som inte var så god...´Försökte variera mig lite och inte äta choklad, men det var dumt. Går helt klart på det säkra nästa gång!

Åkte förbi ett par galet dekorerade hus, hahah kolla på bilderna bara.. :)

När vi kom hem hade en nisse varit här och lämnat paket åt de snälla barnen, jag, Luke och Sarah. Och däri hittade jag en fin mössa. Jag och Sarah fick likadana mössor så nu ser vi verkligen ut som syskon, hehe.

Nu ska jag hoppa i säng, är som vanligt sjukt trött!!




















SLEDDING BIG TIME!!

Igår sov jag som sagt hos Audrey. Vi drog på oss tjocka ytterkläder och tog oss till en minibacke för att åka pulka. Sedan tittade vi på crazy stupid love, vilken var sjukt DÅLIG!! Heta Ryan Reynolds var med och det var väl den ända anledningen till att jag faktiskt kollade färdigt på filmen. Efter 11h sömn drog vi på oss ytterkläderna igen och knöt fast ett rep till bilen och åkte efter den. Hahahah det var så himla roligt! Inte lika roligt som att åka ring efter en båt, men i alla fall. Helt klart en lyckad start på dagen.
Nu ska vi fira värdfarfar som fyller år idag. Blir middag och tårta här hemma, sedan drar vi till en singalong pub och sen en promenad längs the Broodmore. Vi ska kolla vi de fina juleljusen så jag tar med kameran.

GOD JUL PÅ ER DÄR HEMMA SOM ÄR 8h FÖRE !!! <3






I WANT TO BREAK FREE



Skickade äntligen iväg julpaketet hem. Det skulle kostat mig 700 spänn!!!! men vi åkte hem med paketet, pckade ner det i två små paket och på så sätt tjänade vi 300 spänn, värt!
Efter att ha skickat iväg det har jag mest slappat, men nu drar jag till Aurdey för en sleepover. ttyl


AVALANCHE V. FLYERS

De har just nu en svensk spelare i laget, Landeskog #92. Han började första perioden med en 4 min utvisning och då passade Flyers på att göra mål, men han såg till att göra ett mål också. Det var hans 300de NHL match, cooolt ;)

Lite mer om matchen i måndags:

Avalanche vann med 3-2 efter straffar. Colorado hade övertaget i både andra och tredje perioden, men när det bara var 18s kvitterade Phiadelphia(lyckades spela in det, kolla videon nedan). 5 min förlängning som sedan ledde till straffar.
Hallen håller ungefär 20 000 platser. Något jag saknade under matchen var en hejarklack. Hemma är det typ halva grejen kan jag tycka ibland, men här har dem ingen. Det finns inga ståplatser, bara sittplatser. Visst försöker publiken få ingång varandra, men det blir ändå inte riktigt samma känsla.

Känner mig stolt som gjorde min fösta film i Wondows Movie Maker, hahah. Mitt skrik kan man ju skratta gott till i alla fall. Jag fick med Foppas tröja också, den hängde precis ovanför oss

 








Galna jävla mexikanare...

BILDER FRÅN I SÖNDAGS, THE NORTHPOLE


I söndags åkte min och Ingrids familj upp i bergen för att hälsa på tomten. Vi åkte en massa karuseller, träffade tomten och tog kort med honom samt hade riktigt kul. Även om dessa små bergochdal banor är för småbarn så gick jag helt klart loss i minitivolit.















GO AVALANCHE!!!!

Jag sitter nu i bilen påväg upp till Denver. Det brukar normalt sätt ta 40-60min, men de senaste två gångerna har det tagit längre tid än så. Tror ni inte att ett snö oväder dragit sig hit så det tar åratal idag med eller? Joo, så äre dessvärre..
Vi är påväg till the pepsi stadium om det säger er något? Jag ska kolla på en NHL match!!!
Det är en tidig julklapp från mina värdisar och jag som älskar sporten tycker ju att det här är en perfekt julklapp!! Colorado Avalanche v. Philadelphia Flyers
Det är jag, Steve, hans kompis och dotter som ska se på matchen, medan de andra hejar på Flyers ska jag se till att vara trogen till min stat och heja på Avalanche!! Matchtröjan är på och jag är taggad till tusen!!
Eftersom att vi kommer bli sena till matchen kanske vi missar första perioden, SUCK!

Slår vad på att brorsan och pappa är gansk avundsjuka just nu, hehe ;)


GO AVALANCHE!!!!!


CHRISTMAS BREAK

Update:




I fredags gick jag äntligen på jullov, så underbart skönt efter en vecka med 7 prov. Blev en kort skoldag som efter att jag suttit barnvakt slutade på gymmet med Audrey, Jordon och Will och sedan plums in i bubbelpoolen.
I går(lördag) började jag dagen ed att skriva en inköpslista inför årets julbak och sedan spenderade vi en timme i Costco(storpack mataffär). De hade så många provsmak stationer att det fick bli min frulle för dagen. Sedan hämtade vi upp Ingrid och så drog bakstugan igång. Jag som längtat efter lussebullar, blev jäkligt besviken när vi dödade jästen BIG TIME och bullarna smakade jäst a.k.a. SKIT!! All för denna dyra saffran..
Pepparkakorna blev en större succé så vi fick glädjas åt det istället. Grace kom hit senare, så hon och Sarah hjälpte oss ordentligt, samt smutsade ner HELA köket. Den enda regeln vi hade var att man fick äta så mycket deg man ville, wohoo vilken bra regel.

Efter 9-10h bakning var Ingrid och jag helt slut och stupade i säng. Nu ska vi iväg med våra famlijer till the Northpole. Där bor tomten och hans alla nissar, fullt med karuseller ska det också vara.

Utomhus är det 15+ så idag kör vi på vår kläder, superduper!

Söt bild på mig och broren, hehe

14 DECEMBER

Tre prov på en dag. Visserligen var proven lätta, men det tar ändå på krafterna. Imorgon väntar matte och engelska test så vi slutar innan lunch. Det är ovanligt här i Amerikat kan jag lova, så det ska bli super skönt. Jag skippar att på Christmas Caroling med kören ikväll, tyvärr... Jag ska istället plugga till engelska provet och skriva en extracredit sak, in case I do really bad on the test.


IF YOU FALL HARD I FALL HARDER

I had my playing test in guitar today, and actually it went better than expected. Usually my nerves hit me right when I enter stage, but they didn't, which took me by surprise.
Today was the last normal school day for this semester. Tomorrow the three final days begins. This is what my schedule looks like:

Wednesday:
Spanish
U.S. Government
Choir

Thursday:
Maths - Algebra 2
English

Friday:
(guitar - already had it, I'm preparing to sleep in!!)
U.S. History

I should probably study now..The government class is really hard, but lucky me I got a special test since I haven't taken the class all semester. I got four topics and out of them I have to choose three and on the test write essays about them. I got the questions in advance(lucky me again) and that is what I'm gonna study on tonight. The good thing is that I can google it and find the answer online, copy and right an essay about the answer. Unfortunately I don't know enough about the U.S. government nor history to even anwer half of the questions.. Thanks for saving me internet, haha 

I better start studying now, cuz tonight is my tv night. The Biggest Loser Finlale is on and an exciting episode of Gossip Girl, I've been longing for both of these tv programs in a week now and I can't wait any longer!!!
mohahah


This photo is dedicated to my dear elites in Sweden. My friends dissected a cat the other week....


SARAH'S OWN BROADCAST


Please comments and write your name so we can make shot outs to you. Thanks for watching! / Sarah Pomeroy

BRONCOS vs. BEARS

Kom just hem från matchen. Det var väl ingen höjdarmatch men det var ju för fasen NFL och det gjorde ju hela grejen oförglömlig. Jag som tvekade på att gå är så grymt glad att jag gick tillslut, SÅ KUL!!
Jag hejade på the bears(chicago) i alla fall, svårt att inte göra det när de man går med de som gör det och man själv inte riktigt gillar broncos. Som vi hejade, men ack ingen vinst... Slutresultatet blev 13-10 med förlängning in till en femte kvart. Grymt kul att gå i alla fall, nästa gång blir när jag är 21 och sitter och hejar med en stor kall öl i handen, för att få the full experience så att säga, hehe.

Jag fick ett paket av min mormor och morfar idag, jihoo. Där i fanns bla skumtomtar, att jag nästan hade glömt bort dem.. Så innan jag lägger mig, spelar lite på gitarren och skriver dagbok ska jag ta och micra ett par skummisar. Fint avslut på dagen och helgen

Här är en video från matchen. Solen hade gått ner och i publiken fanns BARA 75,500 människor. Några fler människor och det hade varit fullsatt. Jag har aldrig varit på en match med så mycket folk!!


GO BRONCOS!!!

SKypar med Erik hemma i Sverige just nu. Om några minuter blir jag upphämtad för att åka till Denver och se NFL football. Broncos vs. Bears. Ska heja på broncos(denver) bara för att irritera Ingrids familj som är Bear fans haha


CHRISTMAS PARTY

Jag hade sjukt kul igår! Jag fick tre necissärer av Audrey, vilket jag verkligen behövde om jag ska sova borta i fortsättningen. Musiken var på högsta volym så det blev lite dans och sjuka videos. Kvällen avslutades med att somna i sofforna till Sex and the City 2. Amandas hus är sjukt stort och vad jag skulle kalla lite á la California. Jag är så grymt glad över att ha så galet bra amerikanska kompisar här!











WANNA BE WITH YOU BUT YOU ARE AWAY

Efter att ha skypat med mamma, pappa, mormor och morfar så ser jag att jag fått ett par nya låtar i min spotify inkorg. Åååhh, jag blir alltid så glad över lite kontakt med de bästa på andra sidan jordklotet. Detta betyder såklart att inlägget är dedikerat till världens bästa Hanna. Puss och kram till alla sötnosar där hemma, speciellt till Ms. Lindqvist!!


Jag och Hanna för två sommrar sedan. Det måste varit en av de absolut bästa sommrarna då jag, Hanna, Jacob och Karin jobbade tillsammans.


DU GÖR MIN DAG

Åååååhh!! hehe.. Jag tycker att många tjejer i kören är väldigt duktiga och jag verkar vara en av dem. Fick just ett mail av en tjej i kören som tycker att jag och en tjej som heter Ashlee är "awesome singers" och ville rekommendera oss till hennes sångpedagog. Detta gjorde helt klart min fredag!! Ska dock tacka nej. Jag går trots allt på sång hemma i fina Sverige och sjunger i kör fem dagar i veckan här. Men rikigt roligt i alla fall.

Nu är paketen inslagna och jag blir snart upphämtad för att dra iväg till Amanda. Tar med systemkameran också så förhoppningsvis ska den komma till användning. Godnatt Sverige!


Enligt Audrey ser jag väldigt amerikansk ut i den här skjortan haha

KÄRASTE FREDAG VAD JAG LÄNGTAT EFTER DIG

Gud så skönt det är med fredag!! Sedan jag kommit hit har jag varit så beroende av att få ordentligt med sömn, kanske beror på att jag varit så uppe i varv förut och verkligen lugnat ner tempot och känt vad jag behöver för att orka med allt? Kanke, kanske.. Utifrån det förstår ni säkert att jag varit otroligt trött den här veckan.

Dagen ahr varit helt ok. Nästa vecka är det "final week", vilket i mitt fall betyder 7 slutprov på tre dagar. Om jag hade varit i Sverige där alla är mycket smartare eller om jag hade mer avancerade kurser här hade jag nog brytt mig mer, men jag har kommit in i the american chill mode. Pluggar aldrig, gör allt jag måste på lektionerna och annars leker jag bara med Iphonen. Hur ska detta sluta när jag kommer tillbaka till svenska skolan?

Ikväll ska jag iväg till Amanda för att ha paketlek. Lite annorlundare än vad jag är van vid. Vi lottade om vem som ska ge till vem. Jag fick Audrey. I hennes paket finns ett par vs trosor, vs läppglans(candy babe, bääästa) och två paket med vit chokladtäckta oreos. Det blir en toppen present till henne. Bäst att jag slår in paketet och packar väskan. Åker till Amanda om en timme och ska sova över där.


Sarah och vovven på thanksgiving.

BACK FROM THE GAME

Matchen var helt ok, inte något super speciellt men men. Vi vann mot Irwin med 57-37 så det var ju bra i alla fall.

Kom just på att jag har matte prov imorgon. Jag vet inte riktigt vad det är om, men det ska nog gå bra. De senaste proven har gått bra, bara ett fel på varje så jag är nöjd. Mer nervös är jag över engelskan. Vi har skrivdelen för vårt final imorgon...Borde kanske läsa igenom lite anteckningar innan jag lägger mig. Sen har vi ju gitarren också... Har tagit hem den tre dagar i rad för att träna till mitt final, men har jag spelat? Ikke!!

Ska försöka dra mig mot sägen nu, lite tidigare än vanligt för omväxlingensskull.

Första bilden på mig och Sarah tillsammans. 3 månader gamal

AUDREY'S 18th BIRTHDAY

I måndags var det Audrey's födelsedag. Jag och Andrea mötte upp henne och Amanda i the mall. Blev lite oplanerad shopping på hollister som hade rea och sedan satte vi oss för att käka middag. Det blev såklart snabbmat, Audrey's fav. Hon äter inget annat än skitmat. McDonald's, kakor, godis och pizza. Det är nog allt.. haha

Efter middagen åkte vi hem till Audrey för att äta chocolateship tårta och fira med presenter. Eftersom att Audrey älskar ugglor så var på jakt efter ett ugglearmband på blackfriday. Ett tunnt läderarmband med en silver uggla, super fint enligt mig. Hade en superbra eftermiddag, bortsett från att jag missade Ingrids julkonsert. Jag får ta igen det med vårens popkonsert hoppas jag. Nu, godnatt!!




Tycker jag ser ut som min pappa på sista bilden, haha..


Födelsedagsbarnet och vovven Toto

LET'S WATCH SOME HIGH SCHOOL BASKETBALL

De senaste dagarna har varit jobbiga. Jag har varit extremt dålig på att lägga mig i tid. Inte ens sju timmar verkar räcka för att jag ska vara pigg nog. Konstigt är det då jag sov mindre än det hemma i Linkan.

Hur som helst, två långsamma dagar har passerat och i denna kyla vet jag inte om de kommer gå mycket snabbare.
Igår blev det en kortis på minicollegemässan och ingen laserdome, vi var för trötta helt enkelt. Ikväll ska jag i all fall till skolan(igen) för att kolla på en basketmatch.

Utöver det borde jag nog börja plugga då nästa väcka är "final week" med alla "finals", vilket betyder slutprov i varje ämne. Redan denna vecka har vi börjat med vissa delar, som skrivdelen i spanska. Det var sjukt löjligt! Skriva fem meningar om helgen och det ska vara den mest avancerade spanksa kursen. Jaf funderar på att hoppa av och läsa psykologi eller ekonomi i stället, vad tycker ni?

Nu är det middag. Puss och Kram!!

Lite random skidbilder



Lagom storlek på glajjorna va?

TUESDAY

Hade en sjukt mycket att stå igår, som att lämna tillbaka alla snowboardgrejer och att fira Audrey's födelsedag. Skriver mer om det och laddar upp bilder senare ikväll, förhoppningsvis.

Nu ska jag iväg till skolan på collegenight. Även om jag inte ska söka till ett college så vill jag få lite inspiration. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli eller läsa hemma i Sverige. Kanske borde bestämma mig snart, ska ju välja alla mina ämnen inför nästa år i februari eller nått. Efter det åker vi och spelar lasertag(laserdome). Har fått uppdrag att spana in en kille och se om han är värd att satsa på för min kompis haha.

Bye!!


SÖNDAG

Vaknade upp lite halv stel efter gårdagens roligheter. Ägnade söndag, som vanligt till att tvätta städa och göra andra nödvändigheter. Jag och Marnie åkte och såg breaking dawn på eftermiddagen och på kvällen kom Andrea hit. Det slutade med att hon sover här. Det jobbiga är brara att hon är van vid att lägga sig vid 8.30-9.00 medan jag lägger mig 10-11, men det är bara att anpassa sig. Bäst att jag går ner och joinar henne för lite skönhetssömn, vilket lär behövas. Bye!!







Bilder från förra veckan då jag och Andrea tog en prombenad med hennes nya Nikon D3000. Vilket betyder att dessa bilder är hennes. Gutt att Charlie ser helt strypt ut på bilderna... det vara han inte haha.

SKI TRIP NUMERO UNO



Det tog oss hela 3,5 timme att åka upp till Keystone. Värdet var riktigt dåligt, men på hemvägen tog det bara 2 timmar så det kändes bättre. Keystone ska vara ett av de bättre ställena här, men eftersom många backar var stängda pga. för lite snö så kändes det inte som det. Snön är torrare här än i Europa och var faktiskt riktigt bra, inga guppel osv. pga. snö som lagt dig på lager(svårt att förklara). Vi stannade kvar länge och åkte i de upplysta backarna när mörkret kom. Jag har aldrig åkt i mörker så det var riktigt häftigt. Jag gillade det faktiskt bättre än när det var ljust, haha. Beror nog på att det var klent med folk i backen.. Efter en lyckad och utmärkt dag i backen som varade mycket längre än planerat var det dags att ta av snowboarden och sätta sig i bilen samt käka lite mcd.
















Hela Vista Ridge gänget på sista bilden.

KEYSTONE

Nu blire åka av med snowboarden! We're going to keystone for the day and I'm so excited!! Uppe med tuppen är jag också, vaknade kl 0500 och snart blir jag upphämtad för att åka till skolan där vi får skjuts upp till skidstället. Tacka Vista Ridge snowriders för dessa resor, kommer bli grymt, can't wait!!! Byeeee


HALLOJ

Tjosan! Har just gått en runda med vovven och käkat clementiner och äpple. Ska straxt åka iväg till Dick's(sportaffär) och några andra affärer för att lämna tillbaka, byta osv. viss saker från black friday. I helgen väntar första skidresan och det ska bli sviiin kul så det är bäst att jag fixar allt inför kvällen. heejdåå


RSS 2.0