NYTT I GARDEROBEN




Lite nytt i garderoben. Bh:n köpte jag på h&m igår för 75 spänn(halva priset, yey!) och väskan är från DNA, gillar sommarkänslan i den enormt!

Puss 

IMPULSKÖP




Helgens impulsköp! Har funderat på den här klänningen länge, tycker den är jättefin osv, men jag är fortfarande inte riktigt säker. Det är ju inte långt kvar förrän det är skolavslutning och avslutningsmiddag så just nu är det klänningar till det jag spanar efter. Känner att fyra slitiga år på IESL måste förkäna något och i det här fallet, klänningar...hehe. Jag är väldigt kräsen av mig och vill ha två stycken som sitter bra och är snygga. Och problemet med den här klänningen är att den inte sitter perfekt, eller det är modellen kanske. Det blir som en bulle med luft vid magen hela tiden vilket betyder att jag måste gå och dra ner klänningen, inte kul någonstans. Plus att min förra skolavslutningsklänning var i samma modell. Så tyvärr lär nog den här fina klänningen åka tillbaka till h&m, men jag är fortfarande inte helt säker...buhu!

@ fias

Är hemma hos fia nu, ska plugga lite hade tänkt träna lite också men så blev det inte. CYA!


VARNING FÖR RAS



Tee och leggings(favoriterna, med mocka på insidan av knäna. häst byxe inspererat) från Zara

Gått runt lite halvsjuker i skolan idag, förstår inte vad det är med mig och vår, jag blir alltid sjuk på våren? I alla fall så fick vi våra klass tröjor idag(tänkte lägga upp bild på dem imorgon) yey! Va hemma hos Simon idag med ett par andra vänner och gjorde någon Fysik sak(som jag knappt fattar). Och påtal om NO, så måste koka lite potatis nu, ska tydligen ta med mig det till skolan i morgon - wierd?!?

Puss!

SWEETLY



Bild på hyffsat nya ringar från Glitter.

tjugoandremarstvåtusentio

 



Bilder från fika med Amanda igår(känns bra att bilderna var tagna åt olika håll så att amanda blev ihopklämd och bred, haha lyckat) Diggar bilden på mig längst ned!
Trevlig fika med Amanda som vanligt!

Nu; mot sängen!


FOTOSESSION MED FIA



Bilder från fotosession med Fia igår. Bilden är tagen av fia och redigering av mig(börjar äntligen lära mig lite i photoshop (a))

Vanlig seg söndag idag. Spenderas med att göra färdigt en redovisning, räkna matte kolla på tv och slappa. Sen ikväll blir det nog promenad med en vän. Förövrigt kan jag knappt sätta mig ned efter två fysträningar i fredags..

Åter till matteboken Puss




SÖTA SHORTS



Söta shorts från modekungen för 349 :-


HOME

Kom hem för ett tag sen, de var jätteduktiga på scen. Speciellt småbarnen som var utklädda till krokodiler, möss osv. jätte gulliga var dem (a)

TÄnkte återvända till mitt plugg när jag kom tillbaka, men icke sa nicke, det blev inget av. Känner mig så trött. Ska ta och lägga mig i sängen kolla tv och läsa lite i en bok som ska vara utläst på fredag. About a boy heter den, tror att jag har nämnt den tidigare. Den var sjukt seg i början, men nu är den väl okej, dock inget jag hade dykt in i och läst frivilligt.

(hade tänkt ladda upp lite bilder på ett par ringar jag köpte häromdagen, men jag hittar inte sladden...buhu!)
PUSS


BALETT - ASKUNGEN

Nu drar jag iväg och kollar på balett med Amanda, första gången jag kollar på balett faktist. Min kompis är med och dansar så det ska bli jätte kul!
Det blir mer update ikväll. Puss!



Bild på soluppgången från förra året när vi flög till Schweiz!

SATURDAY NIGHT

Nu blire fika med Amanda CYA!


MATCH

Drar iväg på match mot söderköping nu! tror att det är tredje matchen mot dem bara nu i vår, eller det känns så i alla fall. Sen ska jag fira mamma med släkten osv. Hon fick ett jättefint nattlinne av mig, hih :)





Tänkte ladda upp lite bilder på vad jag köpte på stan igår. Men det blir ikväll!

Hejsvejs! :D

ECLIPSE



ECLIPSE TRAILERN är här och filmen är på bio den 30 juni. Jag har knappt kommit halvvägs i tredje boken, tänkte att jag inte behövde ha så bråttom men nu få jag allt ta och börja läsa igen! Längtar så grymt till filmen!

BELLATYRASHOW.SE

Haha, kollar på bella & tyra show (klick) just nu. Haha, älwskar början där de snackar om första intryck osv. Intervjuen med Kenza och när de provar på yrkena är också kul, sitter här och småskrattar lite för mig själv. Jag försökte kolla igår med då hackade det så enormt när alla tittade så jag antar att det är bättre att kolla på avsnitten efteråt. Det ända lite småirriterande är att Tyra slår med korten hela tiden , hehe.

Kolla avsnittet på bellatyrashow.se

Puss!

PLOJFOTO

Ledsen för dålig uppdaterande men jag har legat nerbäddad i sängen med sjukdom. Blir bättre när jag har tillfrisknat. Här kommer lite bilder från vårt plojfoto, vi hade tema grottmänniskor/kanibaler ;)




Sleep Tight




OH I COULD HIDE NEATH THE WINGS OF A BLUEBIRD AS IT SINGS

Hemkommen från min vän amanda för ett tag sen. Åkte hem till henne efterskolan vi skulle plugga...men ni kan ju gissa hur det gick med den saken?^^
Just nu letar jag kläder att ha på mig imorgon, vi har nämligen plöj/spex foto, vad det nu kallas. Känner på mig att jag kommer se riktigt ful ut, hah!

Btw. Jag gick ju på Alice in wonderland igår. Hade inte så mycket förväntningar på den men den var jättebra. Alltid kul att se gamla barnfilmer när man är äldre, dock var inte den här riktigt som orginalet.


AND OFF I GO


Tröja - H&M, Jeans - H&M(köpte dem på mellandags rean för 100 spänn, kap om nått!)

Nu iväg till en mumsig och trevlig middag hos Christine! 
PuSS 

ALICE IN WONDERLAND

Ikväll blire middag och sen alice i underlandet med tjejerna!

Någon som har sett filmen? Är den bra?


NY BIBKINI



Köpte ny bikini igår, var dock lite tveksam först eftersom att det knappt har blivit vår men, aja. Gillar modellen och den blå färgen!

Nu blire att räkna matte!

TOLVMANNABACKEN



Liten lovisa med skidorna på

Halloou! Gick upp vid 7 idag(på en lörda :o! ) Har nämligen åkt skidor hela dagen eller inte bara skidor, snowboard med! Har endast åkt snowboard en gång innan och då var jag åtta år. Trodde att jag skulle ha problem med liften först men, nae det gick gallant och likaså själva åkandet. Jag var lite rädd i början men tredje gången så åkte jag faktiskt bra! hehe, jag känner mig lite smått stolt, dock ramlade jag ett par gånger när vi åkte i de brantare backarna. Blev väldigt osäker när jag fick fart på't!




MOREMOREMORE



Mer fint från Garden Collection.  Funderar på att köpa linnet och någon av de shortsen jag la upp för någon dag sen. PUSS!

Mer från Garden Collection by H&M





Sitter i skolan med ett teknikprojekt. Vi ska bygga en bil, hehe. I eftermiddag blire kickboxning I think, kul!


GREY'S



Om 30 minuter börjar ett av mina favorit pogram, det är hur bra som helst! (A)

SO - religion

Sitter just nu i datasalen i skolan. Jobbar på en presentation jag ska göra inför klassen. Eller ja, jobbar och jobbar ;)
 Vill ha shorts från Garden collection by H&M!


Without A Warning


Hallu! Känner mig enormt seg fortfarande, ont i huvudet, halsen, hostar osv. Istället för att gå runt halv sjuk kan jag väl lika gärna bli sjuk så är det över om ett tag men, nej nej! Kroppen vill inte samarbeta med mig.
Aja, solen börjar ju komma fram också, det gillas! Önska bara att jag hade haft kameran så att jag skulle kunna fota när det är så vackert ute. Finast är det vid 12-1 men då sitter man ju i skolan och när man kommit hem har solen nästan gått ner. Nu blire, läsa about a boy(bok vi läser på engelskan, hehe jag ligger efter kan man ju säga) sen time for bed. Puss!


MUMMA





Åt det här i uppsala på coffehouse by george, så himla gott. Känner mig inte lika sugen på hamburgare, men aja det är vad som serveras hos mig ikväll!

RSS 2.0