TIME FOR WALK

Ska ut på promenad men my friend Natalie nu. Myskläder (check)
Anna kommer hit lite senare, hon sover här också! Har inte träffat henne på år och dar?!


CYA later!

 

 PARAMORE - PLAYING GODBED-TIME

Blev tyvärr inget fotande idag. Sofia och jag bestämde oss för att ta en dag på stan istället, shopping shopping! Har bl.a. köpt en svart kavaj (äntligen) och ett par "låtsas skinn byxer". Har även gymmat med handbolleen idag + fika efteråt. Väldigt trevligt!

Time for bed, puss!


HOS FIA


Är hos sofia just nu, ska sova här. Studiedag imorgon, yey!
Förhoppningsvis så blir det updatering med fina foton inorgon. Bye!


- lightning up -


Slutar det aldrig att snöa? Det snöar och snöar hela tiden. Kände att jag skulle vara lite duktig och skotta idag, men när jag var färdig hade allt snöat igen i alla fall. Nödvändigt! Egentligen gillar jag snön men nu vill jag ha vår, är så trött på att gå med blött hår och mascara i hela fejat!
JEANS-SKJORTAKöpte den här jeans sKjortan från Kapphal för någon dag sedan. Gillar den men jag vet inte riktigt om jag ska behålla den. Vad tycker ni, should I keep it?NYTT TILL HÅRET

Kom hem med dessa grejer från stan idag. Bilderna är inte de finaste, men jaja.. ;)

På sistonde har jag upptäckt att jag har väldigt skandinaviskt hår. Det går av hela tiden och eftersom att jag sätter upp håret i tofs varje gång jag tränar(det finns en metal sak på tofsen som håller ihop den) sliter det. Min frisör upptäckte för några månader sen att jag mitt hår har gått av i mitten av huvudet för att mina tofsar sliter bort det.

Lösning: tofs utan metall sak, yey!

Så nu har jag köpt en svinborste som reder ut håret utan att slita för mycket, gles kamm, vanlig kamm och tofsar. Allt från Åhlens. Passade på att köpa tre par over knee strumpor och en vanlig vit T-shirt från H&M.

Nu..sova! Puss

Mot stan

Ska dra iväg mot stan och göra lite ärenden. CYA!
GÅRDAGEN - GYM + MIDDAGTränade två jobbiga pass igår. Först fys i skolan sen gym med handbollen för första gången. Avslutade kvällen med middag/fika tillsammans med ett par tjejer i klassen. NU...träningsvärk! bilderna är Amandas


FÄRDIG


Hyfsat färdig med pluggandet nu, sådär mitt i natten, yey. Räkna med en snygg tjej med knall blåa påsar under ögonen och gående som en zoombie i morgon ! haha


SVARIGE CUPEN


Hemkommen efter 9 timmars handbolls tittande, härligt!

!

TutanCamo!? 


URBAN OUTFITTERS

Hej hopp! Ska iväg till min vän amanda på liten tjejkväll nu! CYA
YOU KNOW I WANT YA!

ÄNDRADE PLANER

Hade tänkt åka och kolla på Sverige cupen i Handboll i Katrineholm idag men så blev det inte så jag åker imorgon istället. Skulle egentligen foto med min vän Sofia men vi får tyvärr ta det en annan dag.

Ser fram emot att åka dit imorgon så enormt. Ska träffa min skånska syssling och heja som fan på Östergötland.

Kolla in hennes blogg här, hon tar fantastiskt fina bilder!

Bilder från sist vi fotade i höstas. Fias D80SOFIA foto av mig


Jag foto av Sofia


LONG CHAMP


Sitter här och småskrattar åt min pappa som nyss har upptäckt spotify som spelas på högsta volym, då och då sjunger han med i refrängen också, söt fader jag haver!

   


Drömväskan
just nu. Long champ-Le Pliage


MI LAJKISmycken från Mi Lajki, designade av Amanda Berg. Gillar berlockerna, perfekta att bara fästa i en kedja.

Mer smycken av Berg och bl.a. Josefine Crafoord och Anine Bling hittar du här

18:46

Trött efter första dagen i skolan, men jag avslutade på ett gott sätt iaf. Fika på ett nytt café i stan, det var helt okej. Med sällskap med vännerna blev det mycket skratt och flams!

Ken Ring - Nu måste vi dra

Fast på hjärnan - sjunger på den hela tiden!


13:38Skola imorgon, känns sådär men samtidigt skönt att komma in i vardagen. Har hunnit med en del på lovet trots allt. Paketparty*3, Julafton*3, middagar med släkt och vänner skridskoåkning, shopping(lite för mycket kanske) och en massa mer. Året har börjat bra och jag hoppas det fortsätter så. Viktigt att det går bra i skolan nu eftersom att jag går sista terminen i nian. Ska försöka vara lite kreativ och plugga lite nu dagen innan det drar igång så att det inte slutar med att jag går in i väggen eller något liknanade, man vet ju aldrig.

Puss L

Just a little bit

Har bara 2-3 smågrejer att fixa, sen ska jag fanimig börja b-l-o-g-g-a-!

RSS 2.0