JAG SAKNAR SNELUGG OCH VOLYMIGT HÅR LITE


YOU'RE THE BEST FRIENDSMina favoriter är här och jag överlycklig, men jag kan inte riktigt vuttrycka det på rätt sätt. I stället för att hoppa runt som galning(brukar vara så) nyser jag var och varannan minut samt gråter(förkylningstårar), hostar och smittar ner dem.
Känns inte vidare kul, med tanke på att de är i stan nu och jag ligger här hemma med 38 graders feber. Men det är bara att stå ut..
På torsdag ska jag åka snowboard i fjällen och jag hoppas verkligen att förkylningen lindrat sig lindrat tills dess.

Aja, ska bege mig tillbaka till one tree hill nu.

P.S. nu börjar jag gråta igen... jävla förkylning ska komma ut på så jobbiga sätt... D.S.

SPORTSBREAK

Aloha! Jag har haft en awesome start på sportlovet! Sov länge, var på stan med mamma och träffade pettan igår. Idag har jag också sovit ut ordentligt, ätit grym frukost och kollat färdigt alla Rebecca&Fiona avsnitt. Nu ska jag bara chilla fram till att min saknade Hanna kommer hit i eftermiddag. I morgon kommer Jacob också, det kommer bli grymt! Förkylningen sitter dock kvar i kroppen, attans.. Ciao!

Åh, härliga sommarbilder..
BACKGROUND

Hihi, kolla min fina bakgrundbild på datorn. De fina vännerna kommer hit på lovet och jag är superglad(och förkyld...)


HIPHOPHIPHOPHIPHOPHIPHOP OSV OSV OSV

Vissa dagar förgyller webbkameran mitt liiiiv!


YOU ARE ON MY RADIO

Den här dagen har bara gått fel. Får tillbaka mitt fysikprov och inser att jag som vanligt är 1-2 poäng ifrån VG. Kunde jag inte bara få de där ynka poängen hade jag varit hur glad som helst?!
Trött, ont i huvudet och hes röst, min bankkort vill inte sammarbeta osv. När jag väl är hemma och ska göra mina kursval till årskurs 2 och 3 så funkar det inte att logga in heller... Ska ta en Ipren, räkna matte, öva till Katedralskolans klasskamp och sen sooova! Sa jag förresten att tisdagar är min favoritdag?

En smaskig bild från helgen


NO KENT FAN

Hejsan! Kom just på mig själv sitta och lyssna på kent, KENT!?! hallå. Jag gillar inte ens dem. Visst att jag har varit på deras konsert, men det var bara för att mina vänner ville att jag skulle följa med... Aja, det var ju överranskande. Lyssnar på "Utan dina andetag" och "Sverige" just nu i alla fall.

Ska försöka ladda upp lite bilder från helgen senare i veckan.
Men nu ska jag sova, puss!

YOUR DREAMS ARE WAKING UP

Hej!

Drömde sjukaste och konstigaste sakerna i natt. Min familj förvandlades till bönder och sen spårade det bara ur.

Annars började dagen ganska dåligt. Jag försov mig, stressade och missade bussen(resulterade i 10 min vänta i kylan). Det har snöat som bara den idag, kändes som att det skulle blev vår snart, men dagens snöoväder påminde mig om att det fortfarande är februari. Tror jag håller på att blir sjuk(gick runt och slickade på Schöldens klubba idag, inte så himla smart när hon är sjuk)... Huvudet halvt dunkar, jag är lite snorig, fryser och är svin trött. Kul men Fysik prov i morgon också, score typ..

Ska försöka få till att träffa den här pysen på söndag också tänkte jag, mihi!
2-3 år gamla bilder (också de första bilderna tror jag)på mig och fia. Puss!  

PÅ STORA BIBBLAN

Sitter på bibblan och pluggar med min hållbar utvecklings grupp, sköna typer det! Efter att vaktmästaren hjälpt mig med en massa krångliga saker med datorn är jag äntligen uppkopplad. Så nu kan jag bidra lite med arbetet i alla fall. Puss


I SIT AND WATCH HIM GO TO WHERE I DON'T KNOW

Hej!

Blev en lång skoldag med elevlektion på idrotten som avslutning. Det gick okej, men inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig... Handlade en del födelsedagspresenter till min bror som fyller år i morgon också, samt ett datafodral till mig. Nu borde jag väl ge mig på fysikboken, men jag känner mer för att sova. Vi får se hur det blir med den saken. Jag har studiedag i morgon så det känns super. Ska hem till Karl, plugga, baka och lite annat mys sen blire kör och finmiddag för broren. Puss


HAPPY SATURDAY

Några bilder som anna tog igår. Vi hade det jättetrevligt och det känns som vanligt att man inte har hunnit gå igenom alla samtalsämnen man tänkt och vill berätta om. Å andra sidan är det väl så en toppenkväll ska sluta, att man bara vill träffa människorna igen?! 


Jag med ansvaret för förrätten; honungsmelon och parmaskinka.


Anna och värden Ebba


Ebbsen, jag och Vickan


Karin hugger in i annanasen.
Ebba, jag och Sofia


Vickan och Ebba


Den utsökta efterrätten


Sofia

SUPER-G

Firade Jakob idag med trevlig lunch och bowling. Jag och johan gjorde i vårt lag cirus 4 strikes, värt! Vi kom dock tvåa.. Så grattis Jakob 17år för en vecka sedan! Nu drar jag iväg på tredje tjejmiddagen i rad(räknat helger). Den här gången med mina mumsiga gransnäs brudar. PussFAR ACROSS THE DISTANCE AND SPACES BETWEEN US

Hejsan hoppsan!
HAr varit på bio idag, Winter's Bone hette den. Filmen var ganska grym, hemsk och lite långtråkig. Det är inte något jag skulle betala pengar för att se. Gick med pettan och våra mammor så priset behövde jag inte bry mig om den här gången.

Jag har just räknat ett par tal matematik och hjärnan verkar faktiskt hänga med(förvånande?!). Ska nog hoppa i sängen nu, har en timmas sovmorgon i morgon också, nice!


RSS 2.0