Bloggish

Heeej!' tänkte bara säga att jag skaffat blogg.se appen så jag kan uppdatera även när jag är på äventyr, jihooo!!

Ikväll är det homecoming game och jag vet inte alls hur allt ät planerat om vo ska stå j svarta kläder eller i sport bh och hotpants med bodypaint eller hur det blir!?!

Ska se till att uppdatera mer om veckan i helgen, har haft så mycket grejer på g under homecoming week.
Blir nog en uppdatering om varför jag bytte värdfamilj också då det har efterfrågats :)

Pöss så hörs vi!


HOMECOMING WEEK

Så anledningen till att jag klätt upp mig den här veckan är för att det är homecoming week, vilket betyder olika dresscodes för varje dag.

Måndag - Superhero day
Tisdag - Clone day (vi senior bestämde oss för att klonas, vilket innebar vit topp och blå jeans)
Onsdag - Hoedown Trowdown, alltså cowboy/country klädsel
Torsdag - Dress up day (finkläder!!)
Fredag - Spirit day (VR kläder)¨

På fredagen är det också homecoming game, alltså football och på lördag homecoming dance. Har förresten bestämt mig för att inte visa klänningen och skorna förrän det är dags mohaha..

Pöss!


CONSERT

Idag är dagen då det smäller, konsert med kören och mitt och Mandie's solo ska framföras.

Dagen är varit bra, har blivit värsta bokmalen.. Läste ut första boken i gossip girl serien och nu läser jag "it girl" som handlar om Jenny(från gg) när hon byter till ett nytt high school. Har verkligen fastnad med jag vet inte varför riktigt. Har för en gångs skull funnit grejen med att läsa kanske. Tog med mig 4 svenska böcker från min bokhylla hemmifrån som jag inte läst förut. Tänkte att om jag det är de enda svenska böckerna jag kommer ha kommer jag allt läsa dem. Nu är jag inne på min tredje så det går fort. Älska att ha tid till saker, även om jag har en massa att pyssla med här varje dag så är det skillnad från hemma. Jag är helst enkelt inte van vid att ha tid.

Spelade in våra låtar 2/3, eller rättare sagt Luke. Tar ett tag att ladda upp dem, men förhoppningsvis kan jag publicera dem imorgon. Så här såg jag ut under konserten idag i alla fall.




Ny (seglar)blus/linne från Werthinton


SUPER HERO DAY - CROSS COUNTRY

Förberedde mig för superhero day men att sova för jävligt. På med makeupen som jag sedan ändrade till vanliga sotade ögon, föda läppar och lockar i håret. Till det bar jag svarta kläder och en cap(starwars).
När jag kom till skolan var det precis som i sverige, bara några som klätt upp sig. Kände mig felplacerad.. MEN, jag behöll capen på och sket i det, är det superhero day så är det superhero day.



Efter skolan var det cross country som gällde. Önskade redan då att jag druckit mer vatten under dagen. Sprang iväg 1 mile(1,7km) till ett fält som kändes som en öken. Torrt gräs, massvis med sand, torkad lera(ser ut som pusselbitar ni vet). Tillsammans med det lägger vi på 35 grader, strålande sol, ingen skugga, blå himmel och sjukt torr luft. Har ännu inte vant mig vid altituden. Tänk att de riktigt duktiga löparna åker till sånna här ställen bara för att tränna höghöjdslöpning. I alla fall, mitt i den så kallade öknen sprang vi 800m intervaller. Vilket helvete säger jag bara!! Sedan sprang vi 1 mile tillbaka.

Nu sitter jag här halvtrött och skypear med Elsa igen.


SEGERN ÄR VÅR

I'm back from the game! College football är bara liiiiiiite större än highschool football. Flygplan släppte ner folk i fallskärmar, de tog in en falk som flög omkring, massor mat, folk kommer dit timmar innan matchen börjat för att peppa, cheerclinic(som Sarah deltog i), ett väldigt väldigt bra martching band och såklart en massa blivande soldater från 18- och uppåt. Massa saker helt enkelt. Antar att jag är så övervälmd att jag inte minns allt + att jag börjar ta vissa amerikanska saker för givet.
Vi vann väldigt lätt, så vi åkte hem lite tidigare. Go Falcons!!







 




EFTER TRE TIMMARS TITTANDE PÅ FOOTBALL I STEKANDE SOL

 

AIRFORCE FOOTBALL

Efter en skön morgon med skype med schöld och gröt??! till frulle drar vi nu  iväg på college football. Go AirForce!!


PHOTOSHOOT #2

 



 








PHOTOSHOOT #1





 

 




TJENIXEN

Tjena mittbena!

Ledig idag, skönt! Sov till 10, käkade en god och lugn frulle och nu har jag hängt här ett tag. Ska ta och ta på mig träningskläder och sedan gå(för första gången) till skolan. Har nämligen träning med Powder Puff idag, vilket betyder att football senior killar ska träna 35 senior tjejer i amerikansk fotboll. Det ska bli intressant! Har tre träningar och på onsdag väntar match. Sjukt kul ska det bli!! Vetifasen hur jag ska hinna med mitt plugg, menmen det tar vi då.

Igår var jag och handlade Homecomingdress och skor. Kunde inte bestämma mig, så jag köpte två, men efter lite rådgivning från herrarna i huset har jag nu bestämt mig vilken jag ska ha. Har inga bilder än, men det kommer ikväll, båda klännningarna OCH skorna.

Luke kom hem igår också, min värdbror. Skön kille på tretton vårar som påminner om min riktiga bror, Ludvig, väldigt mycket. Typisk 13årig kille som ska bryta mot regler och snacka med brudar hela tiden. Det ska bli ett roligt år det här!

Nu måste jag dra, pusselipuss

Skickar en fet kyss till tjejen till vänster på bilden, KAKAN!!



HAPPY GIRL!!

Hola amigos!
Hade en riktigt bra dag i skolan. Hade uppspelning på gitarr lektionen och jag scorade 8/10. Är ändå nöjd då jag legat efter sedan jag hoppade in i klassen och spanskan är hyfsat rolig faktiskt. På kören hade vi idag auditions till ett solo. På tisdag har vi nämligen konsert där vi ska uppträda med tre sånger. Jag deltog i auditionen(då jag provar på allt möjligt här) Så här gick det till:
Vi var ca. 10 pers som sökte. Vi stälde oss i en halvcirkel med resterande 30 pers av kören bakom oss. Så sjöng vi solot om och om igen medan vär lärare gick fram och tillbaka och lyssnade. De som inte skulle sjunga petade hon på så vi kan ju säga att jag blev lite nervös.
Tillslut var vi fyra kvar som fick sjunga solot ensamma. Tillslut frågade honoss om vi kunde sjunga högre(i volym) och då jävlar slutade med att vi bara var två kvar, Jag och Mandie. Marnie är sjukt duktig och sjöng the national athemn på en volleyboll match. Jag och Mandie fick stå långt ifrån varanda, kolla på varandra och sjunga samtidigt flera gånger.
Allt slutade med att vi båda fick solot, alltså kommer vi sjunga det tillsammans.
Gaaash!!! Där fick jag en lyckokick!! då mitt självförtroende i sång inte är det bästa så känns det ju SUPER!! Resten av skoldagen susade förbi.

Jag har tyckt att det varit för krångligt att komma med i volleyboll laget, även om jag efter många "jag vet inte" svar från tränarna slutade med att jag kom med så dumpade jag det. Istället gav jag mig idag på cross country ,alltså löpning............. Detta blir en utmaning tänkte jag och det blev det också..

Idag körde vi easy training vilket innebär 25min löpning. Och inte fan kallar jag det easy när maninte har sprungit långdistans på över två månader och har problem med altituden!! Känner ju mig som ett torkat löv i munnen efter endast 1 km.

Jag deltog i deras lagfoto så nu är jag verkligen med i laget, ingen återvändo. Kul att jag provar på en massa olika sporter och saker i alla fall. Förhoppningsvis ska detta bränna lite fett så jag kan käka vad jag vill utan dåligt samvete. Hehe, blir ganska mycket små snacks vill jag säga och ändå äter jag mindre än vad många andra gör.

Nu äre läggdags soom gäller och imorgon pepp rally!!


Måste tillägga att jag har varit väldigt duktig och städat mitt rum, badrummet och resterande delar av källaren idag. Pluss poäng!!

Efter mycket velande blev detta min bild för yearbooken:


SURPRISE

Följe med ett par snälla fotografer idag för att fota två andra seniors. Bilder på dem kommer när jag har redigerat och fixat lite med dem. Åkte igenom Garden of the Gods och det är verkligen vackert där. Helt slut efter fotograferandet kom jag hem lagom till söndagsmiddagen. På bordet fanns även en överraskning för mig:

Jag har världens bästa värdfamilj man kan tänka sig!!


DENVER SATURDAY

Vaknade upp hos Shelby och gav mig sedan på våfflor till frulle. Skön morgon som sedan följdes av  Denver med familjen, Sarah blev upprings av en modell agentur där vi spenderade en timme. Sedan bar det av till the Aquarium, Vi gick runt där och jag med huvudvärk. Avslutade Denver med att äta middag på samma ställe. Jag beställde in räkor och spicy pasta, mycket gott!! Alla delade på en god efterrätt och sedan åkte vi till Ingrids familj. Grace sov här inatt och jag och Ingrid gick på bio igår, "I don't know how she does it" Den verkade inte så bra according to the trailer, så vi hade inte så höga förhoppningar. Därför tyckte vi väl att den var bra. Utytte en massa norska och svenska prat och åkte jag hem lycklig som en gris och somnade som en stock.

 

 

FOOTBALL

Efter mycket om och men fick jag reda på att jag får vara med i c-laget om jag vill. HAr inte bestämmt mig än, kanske blir cross country istället. C öaget består bara av 97or och några 96or, vilket betyder ganske mycket drama och annat omoget. Vet inte om jag pallar med det i höst. Spelar ju en sport för att jag vill lära känns människor också. Främst seniors.

Efter skolan bar jag, Shelby och Aspen av till Aspen's hus. Där fixade vi oss iordning och åt pizza. Älskar alla sjuka frågor de ställer till mig om Sverige. Sedan vidare till Walmart för att handla glitterspräy och ögonglitter. Efter att ha fixat med allt det stod vi på Falcon Stadium där vi, Vista Ridge mötte våra rivaler Sand Creek. Vann gjorde vi med ungefär 34-3. Efter att matchen var slut och jag lärt ut x antal svenska fraser sov jag hos Shelby. Mycket trevligt!! Toppen start på helgen kallar jag detta.




Aspen, jag och Shelby!!

AND I'M BACK

Tillbaka från volleybollen, som också vanns med 3-1. Riktigt duktiga brudar de där! Fick disken med bilderna från min photoshoot när jag kom hem. Yeeeee vad kul!! Det är dock väldigt svårt att välja vilken jag vill ha som senior pic. Vet inte hur mycket jag får göra med bilderna än, men förhoppningsvis blir det ännu ett inlägg med fler bilder i ett senare inlägg. Här är en av bilderna jag gillar, känns dock inte som den är kvalificerad till the yearbook då man inte ser ansiktet ordentligt, eller? Folk kanske inte känner igen mig från det här perspektivet?

Här har ni ett smakprov:


THURSDAY

Tjenis!!

Det svenska vädret verkar ha kommit hit, suck!! Igår började det regna och det fortsatte fram till i morse. Väldigt ovanligt för att vara Colorado Springs, det har i stort sätt aldrig regnat så mycket här sedan min värdfamilj flyttade hit. I Sarah's skola har det läkt in och något kontor i min nybyggda skola har också blivit drabbad(men bara lite).

Dagen har varit bra, en del plugg att göra men men. Blev fastfood efter skolan, Arby's, mums mums! Nu kollar jag på näst sista avsnittet av OTH season 8 slltså senaste. Blir att spela lite gitarr och göra färdigt min historialäxa innan det bär av till Vista Ridge för att titta på mina kompisar som spelar Varsity Volleyboll, kul kul!!

 

IT'S NEW YORK!!!!!!!!!!

Det gör mina, dagar, veckor och månader till ett enda stort leende. När jag haft mina dåliga dagar då jag tänker alldeles för mycket på allt mellan himmel och jord har jag kollat klippen från NY med sex and the city brudarna. Och NU finns ett stort klipp med stora delar av småklippen samlade. Det känns så konstigt att under de tre dagarna jag umgåts med brudarna kom vi varandra så nära.

Stor är till ELSA som gjort NY-filmen!!!

Så sätt dig skönt i kontorsstolen, luta dig tillbaka och njut av ett par minuters glädje från New York City.


ONSDAG

Onsdag och idag har jag 90 min lektioner istället för 48 så det var ju lite intressant. Tränade volleyboll med c-team, JV och Varsity. Jag kanske kanske kommer spela med ett bättre lag, men vi får se.. Nu ska jag lyssna på Sarah som ska läsa en saga för mig, kolla oth och fall preview för kanal CW. Näjs, puss!


SENASTE DAGARNA

Jag har haft lite för mycket att stå i och lite för mycket förkylning för att blogga, men nu är jag tillbaka efter en sjukt bra helg.

Fredag Efter att ha käkat cupcakes osv. kollade vi på bridewars(tror det var titeln) Sedan gjorde jag en massa småsaker på kvällen(kommer inte ihåg vad) men jag la mig vid halv två cirkus.

Lördag God frulle och The proposal. Tog tag i mitt pluggande, eftersom att Vista Ridge började skolan 2 aug så ligger jag efter i varje ämne. Spanska läxan var jobbig, då jag gjorde mer än vad som skulle behövas. Kan ju säga att det uppskattas om lärarna säger exakt vad man ska göra. Tillslut, vid fyratiden begav vi oss till en engelska pub kallad the golden bee. Det är en local pub men det var trrevligt, jag bestälde in fish n' chips, vilket smakade helt okej. De har alltid någon slags sång grej där på kvällen, hela puben sjunger med så vi ska dit igen någon gång.
Sen gick vi vidare till dagens huvud aktivitet, BROADAMOORE! The Springs' lyxhotell och mums vad fint det var. Två bröllop hölls där och det var bara alldeles för vackert. Efter bridewars var vi ganska inne på bröllop så jag och Sarah har nu bestämmt vart vi ska gifta oss(Note to mamma och pappar: BÖRJA SPARA!!) Där fanns hela väggar med kända personer som har varit där, en kostgjord sjö och affärer i hotellet. När det började bli mörkt och kallt begav vi oss till närlliggande restaurant/bar för att käka efterrätt. Mums!
När jag kom hem var jag nära på att spy dock..Blev för mycket friterat till middag, efterrätt och kaffe. Men Kaffet behövdes då jag behövde hålla mig uppe för att fortsätta med pluggandet.
Något som uppskattas är att familjen Pameroy har bestämt att de vill betala för mig när vi äter ute, fikar osv. Superduper snälla är dem!!

 

 







Söndag Idag är det Elsas 17 årsdag och det firade jag med att skypr med henne kvällen innan samt ringa henne 00.01. Så...STORT GRATTIS TILL ELSAPELSA!!
Idag var det också 10 år sedan the twintowers föll. Vi har inte gjort något speciellt för att sörja de omkommna(trodde det skulle vara skitstort här) men i stort sätt alla affärer var stängda. Under kvällen kollade jag tv:n för att sre lite av cermonin, sedan en massa youtube klipp på reflections of 9/11. Sorgligt!

Började dagen tidigt för att fortsätta mitt catch-up plugg. The contitution och The declaration of Independence är vad jag har ägnat stora delar av helgen till. Läst och svarat på frågor. Det är tur att jag har Steven(värdispappis) som kan hjälpa mig. Han älskar historia så det passade ju bra.
Vid elva tiden åkte vi iväg till Sarah's pageant som hon också vann. Det firades med att åka till Panera där jag fick i mig kaffe och kaka.
Fortsätta plugga.
Ta mina senior pictures. Även om jag var finnig(fortfarande), trött och stressad så gav vi oss iväg för att ta mina bilder hos en fotograf. Tog med mig x antal ombyten och mötte de vid en golfbana. Jag berättade att jag också gillar att fota, vilket slutade med att jag kommer följa med dem och fota en annan senior med min kamera nästa helg. YAY!!!




När barnen inte ens kan stå själva eller måste ha med sig en förälder anser jag att de är för små för det, men men på bilden finnes en 3månader gammal bebis........



Måndag FÖRSOV MIG = DAGEN ÄR FÖRSTÖRD!! Kom iväg till skolan i tid, men vaknade ändå 30min för sent. Trött, täppt i näsan och en massa saker på g. Jag fick totalt 4 hall passes under dagen för att fixa massa saker, känns om att jag har sprungit omkring i hela skolan idag. Gick in i ett klassrum och satte mig, efter fem min frågade min gov. lärare om jag hade bytt klass och jag svarade såklart nej. Heh.. bra, Lovisa hade gått till fel klassrum........
Under dagen bestämdes det att Aspen, Shelby och jag ska måla oss blå till footballs matchen mot rivalerna på fredag och efter det väntar förmodligen en sleepover. Nästa helg blir även homecomingdress shoppning med Shelby.
Hade tryout för volleybollen på eftermiddagen. C-laget här är inte alls lika bra som Wasson's... Kändes som att jag ver bättre än de som spelat sedan sexan och då har jag bara spelat i tre veckor. Får se hur det blir med volleybollandet.
Lade mig hyfsat tidigt då jag kände mig både trött och sliten efter den hårda dagen.

Tisdag Kände mig mycket bättre idag, men fortfarande trött. Bra dag men ingen volleyboll. Åkte till SuperTarget efter skolan. Marnie tyckte det såg ut som att jag behövde en starbucks och så passade vi på att handla lite också. Det var första gången jag verkligen gott igenom matbutik här i Amerikat. Fyllde på godisförrådet(mormor du behöver inte oroa dig för att jag äter för mycket, det här är mitt förta förråd). Avslutade med starbucks, som ligger inne i butiken och sedan hemfärd. Gjorde läxor, kollade på filmen THOR. Den var inte speciellt bra, om inte Chris Hemsworh hade varit med i filmen hade jag nog inte sett färdigt hela. Godnatt.


I SÄKERT FÖRVAR

Sååå.. Första dagen på Vista var ju som sagt bra, men om jag nu inte hade bytt skola hade jag varit med om en lockdown.
Klockan fyra i fredags så kom nämligen en 21-årig kille tilll skolan med pistol. Han slog en kille och jag vet inte om han riktade pistolen mot den andra killen, men han hade i alla fall två i bilen.
Folk har gjort väldigt stor sak av det då ingen sköts och mannen är fast är det lugn nu. Men vapen på skolans property är ju aldrig särskilt bra. Nyheterna var där och spelade in något litet med.  KLICKA HÄR

MIN ANDRA FÖRSTA DAG

Hemkommen med cupcakes i magen och sliten kropp och hjärna pga. alla nya intryck som ständigt trycks in huvudet mitt sitter jag nu här vid datorn och väntar på att maccaronies and cheese ska serveras.

På ett år och två veckor har jag nu bytt skola tre gånger. På sätt och vis går jag ju kvar i min svenska skola också men men.. Som ni förstår blir det en del överamitiösa leenden och en del situationer där man verkligen försöker låta intresserad av allt som pågår när man egentligen bara vill låsa in sig på toa för att pusta ut. Har halft ont i ryggen pga min sträckta hållning jag omedvetet försöker med. I de flesta fall är jag ju faktiskt intresserad av det som händer, men ni förstår, det tar på krafterna och ibland blir det lite mycket.

Den här dagen var väl lite så kan man säga, men jag gillade det. Skolan är sjukt fräsh och det finns stora platt tv apparater i varje klassrum, sköna stolar, nya datorer och böcker. Alltså motsatsen till Wasson. Eftersom att det var det enda jag sett av amerikanska high schools så nörjde jag mig med det, men nu får jag konstant höra att den är dålig och att hela området är läskigt och dåligt. Jag som tog kontinuerliga promenader där och jag märkte det inte ens. Folk har nog lite föör mycket förutfattade meningar om södra delen av staden.

Nytt schema har jag nu också, men jag kanske ska byta min engelska klass så jag väntar tills det är klart. Engelska 3 är för juniors, men när jag var snäppet bättre än tjejen jag satt bredvid(hon är uppväxt här och engelska är hennes första skråk) så känner jag att en svårare klass med seniors är bättre. Men tydligen ska inte den heller vara jättesvår.

Under dagen var Andrea min "värd", hon visade mig runt och vi åt lunch tillsammans. Alltid trevligt att ha en sån person med sig sin första dag. Hon är den andra utbytesstudenten på skolan, vi är de enda. Andrea är från Jag är nöjd med klasserna och dessutom ser människorna lite bättre ut här. Behöver inte längre klättra upp i ett utkikstorn för att hitta snygga killar, även om det inte finns så gott om ett här heller. I VISSA STUNDER SAKNAR MAN VERKLIGEN SVERIGE!!

Okej, jag har verkligen blivit riktigt bra på att skriva långa inlägg, bra om jag ska skriva uppsatser men inte nu. Men det är svårt att få in allt i en kort text då jag vet att många av er vill höra detaljerna.

Allt som allt, toppen dag! Toppar på sätt och vis första dagen på Wasson samtidigt som jag saknar det där stabila med volleyboll brudarna och min kompis Nate som jag träffade första dagen där..

Cupcakesen var goda för er som inte förstår det på bilderna. Om en timma eller så blire en eller två till tillsammans med kaffe eller te. Väntar nu på att dra igång en film och bara fredagsmysa.






DAGENS SHOPPING

Min först ensamma dag har jag spenderat byta med att byte header då en kompis snällt påpekade att det stod spings istället för springs... Så blind man han vara ibland. Är det många av er som inte ser headern förresten? Jag får inte upp den på min dator och har inte fått det på ett halvår eller så. På min Iphone funkar det dock...
Har dessutom slappat, spelat in en film på huset som jag ska visa er så småning om och gått till affären. Det ligger nämligen en stripmal 500meter härifrån, sjukt nice! Där har de frisörsalonger, massagesalonger, mataffärer och en massa annat trevligt. Nästa gång när jag har mer tid ska jag ta en take-away caffe med mig, har nämligen ett starbucks café där, mohahah den ni!!

Fick med mig lite småsaker från affären. InStyle kostade knappt 35 kr och är fylld med 600 sidors mode, hemma skulle det nog kosta 100kr minst..


PUEBLO, STATE FAIR

Här kommer bilder två bilder från State Fair. Hade tänkt göra en film med massa ihopklippta klipp, men jag orkar faktiskt inte. På bilderna ser ni familjen Myers, mina räddare i nöden och Ingrid som inte är med på bild den här gången.

Videoklippet är bara... jag vet inte vad, trodde aldrig jag skulle göra detta, men när kassören bettade med mig så gjorde jag det... Åt torkade/friterade larver!??!?!?


 






BREAKFAST

Hello there!
Tänkn så skönt det är att sova i en källare, allt är så tyst och mörkt, love it!! Drömde massor om min nya värdis och om hur jag kommit in i deras vanor osv. kuligt ni! Men drömmen var inte verklighet ochdet visade sig i morse. Jag tänkte att när jag ändå har tid kan jag laga pannkakor, så jag börjar leta efter ingredienser och en stekpanna. Jag går ifenom varenda skåp och hittar inte ens pannan.. Var fasen har de stekpannan?!?! Ger upp och tänker att jag kan steka i en kastrull i stället. Nu var det bara att hitta ingredienserna, det går bra till en början, men mjölet hittar jag inte även om jag går igenom alla skåp tre gånger samt garaget.
Jahopp, det blir väl flingor och mjölk då tänkte jag. Men tror ni att man hittar flingorna då eller?!?!?!? NEJ!!
Efter ett tag inser jag att det finns en garderobsdörr intill köket, så varför inte titta in?! Och vad tror ni inte jag hittar om ett STORT SKAFFERI......... Yay, jag hittade det, men nu orkar jag inte med pannkisar längre, även om jag inser att stekpannan hänger mitt i köket.
Te, cookie crisps och rostade mackor med nutella fick bli dagens frukost, men jag klagar inte. Det är ju ändå nutella vi snackar om!!!

Kolla, de lämnar lappar till mig!! Åhhhhh vad jag gillart!!



MOVIN' IN

Tror inte jag har sovit till tio sedan jag kom hit, men idag fick bli den första. Var ledig från skolan så jag passade på att skypea med M&P, Karl och Schöld. Har bestämt att jag inte ska skypea hem så mycket som jag gjort, då jag känner att jag måste lära miga att klippa banden.
Åkte med Marnie(värdmamma) och Sarah(värdsyster) för att registrera mig. Sarah vill hålla mig i handen hela tiden, mihihihi. Efter det begav vi oss till min skola där de visade mig runt lite. Vista Ridge HS bygdes för fyra år sedan så den är liiiiiiite fräshare än Wasson. Skolan är jättefin, men det som oroar mig lite är att de började skolan 2 aug, vilket betyder att jag kommer behöva ta igen en massa. Marnie har haft jätteroligt med att när vi först kom in glodde cheer tjejerna som fasen och ett par killar satt på golvet och låtsades som att de inte tittade. En lång och blond tjej är väl inte det vanligaste man ser i detta land. Uppmärksamheten man får i här är en aning större än den man får i Sverige, så om man inte känner för att läsa blondinbellas bok Egoboost kan man ju åka hit isället.
Hemma väntade den galet skällande hunden Chrlie på oss. Han är såå himla söt!! Vi åt middag och jag gav de mina presenter som de verkade gilla(fick tillbaka de jag gav till fam. Ricks. haha). Familjen Pomeroy är verkligen måna om att jag ska få det så bra som möjligt här och är verkligen hur bra som helst. Sedan lekte jag en del med Sarah.
Nu har vi varit och handlat hyllor till mitt rum och allt är uppackat. Jag bor i källarn och resten av familjen på andra våningen, vilket betyder att jag har hela källaren för mig själv om kvällarna. Känns toppen då jag inte kommer behöva tänka på att vara tyst i huvud taget.
Imorgon väntar ännu en ledig dag då min registrering tar ett tag att få in i systemet. Detta innebär att jag och Charlie är ensamma här imorgon. Det ska blir både kul och skönt.
Något annat kul som hänt idag är att de som hört att jag gått på Wasson gör världens "whaat?!?" faces. Området där är considered as dåligt område och skolan som ghetto skola. Att det är dåligt område har jag dock inte märkt av.
Nu väntar tv, dagbok, bok, säng osv på mig. Bäst jag drar. Håller tummarna för Karin och alla andra Texasbor att inte de ska brinna upp i bränderna där nere. Puss!

Skolan min, Vista Ridge:


LAST DAY AT WASSON

Gick min sista skoldag på Wasson HS igår. Med en ganska chill dag trallade jag mest runt och tänkte att detta är sista gången jag ser de här människorna, åtminstone nästa alla. Tråkigast var det att lämna Nate, han har varit min bästa vän här sedan jag dag ett.
Sen till den sorgligaste delen av dagen, volleybollträningen. Då min första värdfamilj inte var den roligaste fick jag helt enkelt göra det bästa av situationen och hitta något jag verkligen tycker är kul. För mig har det varit volleybollen, det är det jag har älskat att göra här. Brudarna är hur bra som helst och har gjort att jag inte varit den där borttappade ungen i matsalen eller den där personen som gått vilse konstant. Speciellt bra överens har jag kommit med Emily, Nates lillasyster. Hon den där tjejen som älskar att spana på snygga killar och som jämt säger högt och tydligt "He's so HOT!" eller "He's so CUTE!" och går fram till killen efteråt. Hon är också tjejen som övervälmt mig med komplimanger, skämtar och håller humöret uppe på träningarna och konstant slår mig på rumpan(och jag gör såklart likadant tillbaka). Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Och efter denna beskrivning kan ni ju inte annat en gissa på att jag tycker att hon är totally awesome! Något jag inte nämnt är att hon är 97a och som ni förstår är det inget problem, vilket bådar gott till nästkommande år som jag ska spendera med 95or.
Efter träningen släppte jag bomben om att jag har bytt värdfamilj och därför också byta skola. Detta slutade med rena gråtkalaset och en massa "I'll miss you" och "I love you bunches" snack. Som väntat var det grymt jobbigt att säga hejdå till Emily, men jag hoppas vi kommer ses på helger i alla fall, och likadant med Nate. De där Willis syskonen är en guldkorn de där. Men jag måste säga, som jag nämde i föregående inlägg att det här verkligen oroar mig. Jag har inte ens känt dessa prickar i en månad och grät som jag gjorde..
Även om det var jobbigt ångara jag inte att jag kommer byta skola.


STATE FAIR

Ær tillbaka från State Fair i Pueblo. Kom hem med solbrænna, adrenalin kick och en massa upplevelser. Berættar med nær jag har min egna dator. Har filmat en massa under dagen så jag tænkte klippa ihop en film. Så himla kul!
Jag ær så himla lycklig!! Puss!

NEW HOST FAMILY

Okej..var ska jag børja? Anledningar till varfør jag bytt værdfamilj kan jag ta nær jag har ett svenskt tangentbord.
Efter att jag kom hem från car wash grejen igår fick jag ett samtal från min area rep. Debbie, som før øvrigt ær jættebra. Det visade sig att de hittat en ny familj till mig och jag komemr flytta in redan på tis/ons. Familjen består av Marnie(mamma), Steve(pappa), Sarah(8år) och Luke(14år). Luke ær dock på utbyte i Kanada fram till december. De ær katolliker och går til kyrkan ungefær 2 gånger i månaden. De gillar som jag att hitta på saker och ær vældigt exalterade øver att ha mig dær.
Det var Ingrids værdfamilj, Myers som hittade dem. Hon hade inte frågat om en plats utan bara berættat om min situation och frågat om de visste några som skulle kunna tænka sig att ta emot en utbytesstudent. Detta hænde nær Sarah var och lekte med Grace(de ær bæsta kompisar) och 15 minuter senare hade de ringt upp Kim(Ingrids værdmamma) och jag att de ville ha mig hos sig. Och att de ær kompisar med Ingrids værdfamilj gør bara saker ænnu bættre eftersom att jag trivs bra med dem och Ingrid.
Nær jag fick beskedet blev jag førstås jætteglad, men jag kunde inte riktigt leva ut det då min (gamla) værdfamoilj var i rummet bredvid. Men samtidigt som alla kænslor kom till mig blev jag ledsen. Det finns i det hær som många andra saker också en hake, vilken ær att jag måste byta skola..
På ett sætt kænns det bra men på ett anant dåligt. Jag tycker i stort sætt att alla lærarna ær bra och jag gillar mina lektioner. Det finns ett par guldkorn, men folket kunde också vara roligare. Den personen jag har roligast med ær nog Nate, då vi æter lunch och har matte tillsammans varje dag, vilket ska bli tråkigt att læmna. Men værst ær volleyboll laget. Det ær volleybollen som har varit roligast hær, det har alltid varit dagens højdpunkt. Visserligen ær alla yngre æn mig, men redan nu kænner jag att det inte ær åldern som spelar någon roll. Tjejen jag har roligast med ær Emily, Nates lillasyster. Hon ær den skønaste, roligaste och underbaraste jag lært kænna sedan jag kom hit. Men också sjælva laget, vi blir ju bara tajtare och tajtare och har så roligt tillsammans. Jag børjade næstan gråta på grund av det. Sen blir jag førstås orolig øver mig sjælv. Om jag tycket det ær jobbigt att læmna folk som jag bara kænnt i två/tre veckor, hur kommer det då vara efter 10 MÅNADER?!?! Som tur ær har de ett volleyboll team påp nya skolan, Visa Ridge och jag ska verkligen gøra allt før att komma med.
Så, eEfter att jag kom hem från kyrkan børjade jag dirket packa ner allting i mina resvæskor(hade får x antal kilon i øvervikt om jag åkt hem nu, bådar gott...). Myers var dær før att hæmta upp mig før att sedan føra mig till min nya værdfamilj.
Det førsta jag la mærke till att det ær en høgre standard i det nya området. Det ær ett tvåvåningshus + en kællare. Jag sover i kællaren dær jag har eget rum + ett rum som nu ær fullt med andra grejer men ska førhoppningsvis bli en walking closet och sen har jag eget badrum. Resten av huset ær också fint, men jag orkar inte førklara allt i detalj, detta ær redan en uppsats.
Familjen var vældigt vælkomnande och menade att detta nu också ær mitt hus. Før att fatta mig kort - awesome!! Om organisationen tillåter kommer jag också resa utomlands med dem, till Kanada dær Marnies familj bor. Hike upp till Pikes Peak væntar(jag kommer dø), Sarahs skønhetstævling(det ær inte den seriøsaste av dem) och annat kul.
Jag flyttar in på måndag och jag just nu kænner jag mig bara lycklig och exalterad. Det hær ær en så mycket bættre match æn førra familjen.
I morgon ær jag ledig och då væntar State Fair i Pueblo med familjen Myers, på tisdag går jag min sista skoldag på Wasson och på onsdag har jag min registration på Vista Ridge. Førhoppningsvis ska alla papper vara klara så jag kan flytta in på onsdag och børja nya skolan på torsdag, men fram tills dess bor jag hos Myers.
Nu ære sængdags som gæller, puss!

THE CHURCH OF LATTER-DAY SAINTS

Gick till kyrkan idag för andra gången. Gillade den här gången mycket bättre. Förra gången var det så långa tal, nu var det mer korta intensiva känslomässiga tal. Men dit ska jag inte tillbaka igen(tyvärr). Nu sitter jag och äter russin och godis, det är min lunch idag. Var fjärde söndag fastar nämligen den här familjen från frukost och lunch. Jag kunde ju göra något större till min lunch, men jag är fortfarande mätt sedan gårdagen så det är lugnt.

Just nu pågår packning för fullt, verkar som att jag har spenderat min sista natt i familjen Ricks' hus. 
Åter till pckningen, puss!

BRÄNNAN

Update: JAG HAR FAKTISKT SOLKRÄM, MEN EFTERSOM DAGEN BÖRJADE KALL OCH BLÅSIG SÅ ANVÄNDE JAG INTE DET DENNA MORGON, INTE FÖR ATT DEN HAR KOMMIT TILL ANVÄNDNING ANDRA DAGAR MEN MEN..

OCH JAG KAN INTE STRÄCKA UT BENEN FÖR ATT DET SVIDER SÅ...


Brännan var visst lite värre än väntat... Är öm på alla brända ställen, speciellt knävecken/vaderna. Ser ni sträcken eller?? Gash it hurts!!


OCH HÄR KOMMER ALLA KÄNSLORNA PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

irjsnibnrskbfksdkököasköaåwåfowmgvkenibneriobnslkdnbilsknbiksenbknslkenvAÄBÖ,PSBKÖSLKBVLMAmveombosanbisnbmäsäapwojqönweknbiehrbnujrnbfjdrnfbkösmvldösbmisrkndbujrdfubjnsikbdn sköd  - känner jag just nuuuuu !?!?!?!?!?!?!?!?? :D :D :D  :'( :'( :'(

CAR WASH BABE

Är nu hemma efter en car wash som började med gåshud och slutade med solbränna, ingen vacker dock. brända knäveck, armar, näsa, haka och kinder, haha! Jag jobbade båda passen, 9-3 då jag ändå inte hade så mycket annat för mig. Förutom att tvätta bilarna har vi försökt locka bilar till att tvätta sin bil, vilket resulterat i raspig hald, huvudvärk och trötthet. Coach bjöd på pizza och Maya, som fyller år bjöd på cupcakes och godispåsar till alla. Fet som en get väntar jag nu på dagens andra dos av pizza som serveras till middag. Allt som allt har jag haft en toppen dag, men nu väntar en powernap. Puss!




Jag och födelsedagsbarnet




The coaches. Headcoach i mitten och min till höger.

FIRST TIME WHATCHING FOOTBALL

Idag intog the thunderbirds football team hemmaarenan. Advisory spenderades i den stora gymnastiksalen för pepp rally, vilket var toppen. Kvällen spenderades i Gerry Berry Stadium för att se premiärmatchen för footballslaget. Allt började bra, men det slutade med två avbrott, regn och åska. När jag lämnade arenan var det avbrott pga. åskan och sedan förlängning. Får kolla vad resultatet blir med volleybollbrudarna imorgon. Kul var det i alla fall och snacka om att det är high school spirit på hög nivå.

Imorgon väntar skype med ms. bjursåker och sedan carwash!!! Woho!! Maya fyller år imorgon så jag funderar på att baka något, om jag hinner.. time just flies away sometimes!

Bild (1) jag (2) jag och Tabea(tysk utbytesstudent och vår lagkapten i C-squad + grymt duktig spelare!). (3) Jag och Kathrine. (4) FOOTBALL!! (5) Kathrine, Haley och en skön kille jag inte kommer ihåg namnet på.

 

 


GRATTIS TILL SOFIA BENGTSSON

Stort grattis till min fina vän bengan, vet att det här komemr en dag för sent för dig, men inte för mig, haha! Klippet är tillägnad dig sweetie!




Puss på dig födelsedagsbarnet!

MÅNADENS CITAT KOMMER FRÅN GRYNET


WE WILL STAND VICTORIAS!!

Mycket saker på g.. och gud så trött jag är. Har stannat uppe sent på kvällen för att kunna skypea med famlijen på morgonkvisten(extra trevligt var det att prata min brorsan min!!). Här på high school är det inte stora prov som gäller, utan det blir istället en massa småläxor. Får i stort sätt läxor i varje ämne var eller varannan dag. Eftersom att jag har matte varje dag så gäller också läxa varje dag. På lektionen går vi igenom läxan och har genomgång om det nya ämnet, mendan i stort sätt allt räknande görs hemma. Har varit och fixat grejer med mobilen och spelat volleyboll och bara haft alldeles för mycket att göra och tänka på för att orka hålla huvudet på topp att jag glömt mina biljetter jag ska sälja.

På lördag har volleybollaget car wash funraiser och jävlar vad det ska tvättas!! Ska sälja tio biljetter för $3 styck. Än har jag bara sålt en.. Hoppas på att min värdfamilj vill köpa, har nästan förhandlat mig till en biljett, men så lätt är det inte. 

Imorgon väntar premiärmatch och jag är sjuuukt taggad!! För att visa att vi ställer upp för laget och tar det seriöst är det finkläder som gäller i skolan imorgon, det är även för att vi ska se proffsiga ut när vi intar Michell High( Isaac's skola). Har redan packat ner matchstället och ska förhoppningsvis få en god natts sömn. Humöret ska vara på topp hela dagen har jag bestämmt och då krävs en extra timmes sömn.

Så.. nu har jag suttit och pluggat historian inom Internet med favvofikan och nu väntar (bara) förberedelser till en engelska uppsats. Har ingen aning om vad jag ska skriva om så problemet återstår att se över.  



RSS 2.0