IT FEELS LIKE HOME TO ME

Hejsan! En helt vanlig måndag har ni passerat. När jag kom hem kollade jag på filmen "I am number four". Det är väl ingen höjdar film som jag skulle rekommendera men det var en skön måndagsfilm att bara ta igen dagen till.

Just nu håller jag på och väljer vilken låt jag ska sjunga den 10 mars. Det är nämligen obligatoriskt för min för att medverka i en, jag vet inte vad man ska kalla det, men en liten tävla mot sig själv grej. Vi ska antingen sjunga solo eller i en liten kör inför en jury som sedan kommer att bedömma oss på en skala från 5 till 1. Det är helt enkelt en dag då vi får veta om vi är bra på att sjunga eller ej. Jag vet att jag kan sjunga i kör så därför vill jag hellre sjunga solo för att bli bedömd på min egna röst. Jag har hittat en grabb i skolan som ska ackompanjera mig, men att välja låt är desto svårare då det inte får vara någon pop låt.

Jag har inte mycket annat att skriva om, med tanke på att det här faktiskt är min vardag nu, konstigt nog. Det får mig att undra över hur min vardag kommer se ut när jag kommer hem för efter det här äventyret borde den ju ändras lite i alla fall. Vem vet, jag kanske bara går tillbaka till hur allt brukar vara av ren vana när jag kommer hem. Det får vi se då, men det är helt klart svårt att sluta tänka på hur saker kommer se ut och vara när jag är tillbaka i mitt underbara Sverige.


EVERY DAY IS A GIFT

Trött är jag men förkylningen verkar ge sig, äntligen på bättringsvägen. Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags var jag med Audrey, Aaron och David. Vi åkte runt hela stan, kul att se ghettot at night haha. Vi gjorde inte mycket annat än det och att stanna ett tag hos en polare. Kl. 2 var vi äntligen hemma och mötte upp Amanda. Sen blev det en sleepover at my house.

Vi vaknade tidigt på lördag morgon då jag och Marnie skulle iväg på en scrapbook dag. Efter att ha gjort det i 7h och ätit Arby's åkte vi hem. Jag tog en liten nap och sen åkte jag med brudarna till en annan tjej där vi kollade på Bridesmaids. Jag var så himla övertrött att jag skrattade mig igenom hela filmen. Mina kompisar här har inte sett mig på det sättet så de bara garvade och tyckte jag var konstig. Mina närmsta vänner där hemma vet nog vad jag snackar om. Sedan sov jag sött som en gris hos Audrey.

Söndag: Skype, cinnamon rolls och french toast. Åkte hem och mötte damsugaren när jag öppnade dörren. Jag drog igång med lite städningen, slängde mig i dushen och kollade på film med Sarah.

Nu måste jag ta igen lite på gitarren och försöka läsa Harry Potter. Jag bytte upp till Spanish 4 istället för 3 och just nu läser vi Harry Potter PÅ SPANSKA!! Eftersom jag påbörjade kursen ett halvår sent så har jag en del att ta igen, hela kapitel 1.... Goodnight!


COUSE YOU GOT THAT SPECIAL KIND OF SADNESS

Hejsan!

Har haft två hyfsat slappa dagar i skolan. Jag hoppas morgon dagen ser likadan ut. Stannade kvar i skolan lite extra igår också och fick skjuts av Kevin hem, en kille jag sprang X-country med.
Idag var min långa skoldag, men som tur var piggades den upp med att jag, Audrey och Amanda åkte och köpte Little Ceasar's pizza vid lunch. Efter skolan följde jag med Sarah till hennes balett lektion. Jag har gjort min Historia läxa och nu ska jag ge mig på engelska glosorna. Det är de dummaste glosorna jag haft, värdmami kände bara igen 3/15............ Aja, lika bra att börja. Ikväll ska jag också välja ut vilka foton jag ska skriva ut till på lördag då det ska scrapbookas. Kul att alla åkte på bio och jag måste sitta hemma och deala med den här skiten. Hejdå!


Amerikanarna har allt fina byxor ibland, att gå i flip-flop mitt i vintern är också ganska skönt

DA HOUSE

Har ju inte visat huset för er än, men här är det. Tog bilden julafton tror jag för inte finns det snö på backen nu inte. Bye!






SKOLANS SNYGGASTE BRUDAR DRAR ETT KRIS SNACK PÅ TOAN


En lång tisdag

Stannade kvar i skolan i 3(!) timmar idag och har precis ätit middag. Även om jag känner mig hur trött som helst och bara vill kolla på gårdagens gossip girl avsnitt ska jag ge mig på att spela gitarr. Imorgon väntar en lång och skön sovmorgon och två lektioner, varav en innebär spelprov på gitarren.
Ha en trevlig kväll/natt/dag mina vänner!





Titta vad jag fick hem igår, mitt scrapbook album, personligt och fint. I helgen väntar en scrapbook dag, ska försöka få färdigt Oktober och November hade jag tänkt. Puss!

SÖTISEN

Tjejen verkar ha tagit efter mig nu. När hon lånar min mobil för att spela Tempel Run spelar hon inte bara spel utan tar en massa egobilder. Haha, sötisen som inte kan låta bli att vara med på bild, så fort hon ser en kamera drar hon till med en pose, även att hon är sjuk på den här bilden.

image description 

NAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ

Sov ju som skit inatt och som tur var lyckades jag överleva dagen. Efter skolan följde jag med Sarah för att sälja girl scout cookies samt hämtade upp något jag visar er en annan dag. Förkylningen verkar inte ge sig, alla utom min värdmamma är sjuka nu... Imorgon är en viktig dag så jag ska se till att gå och lägga mig tidigt och förhoppningsvis sova en hel natt. Skulle kännas bra om halsen gav sig i alla fall.

Under kvällen har vi kollat efter biljetter till the book of mormon musikalen. Det är samma personer som skrivit South Park(som förövrigt utvecklades och finns här i Colorado) skapade denna Broadway musikal. Den ska enligt reviews vara århundradets musikal(kul att bara 12 år har gått haha). Biljetterna i Denver ligger just nu på 4000kr/utsålda så det blir nog inget, men det hade verkligen varit grymt kul att gå och kolla och lyssna på, nästa gång jag är i USA då jävlar ska jag se den, även om jag ska behöva gå ensam.

Klockan är snart nio så jag ska hoppa in i duschen och sen sussa sött.

Fejn bild på mig och Sarah, hon älskar pingviner.


DU ÄR NÅN ANNAN NU I OCH FÖR SIG

Tjenis! Helgen började riktigt bra, men tyvärr slutade inte lika bra... Jag trodde jag blivit bättre och sprang 3km men det var ett misstag och likaså att jag var uppe länge med mina kompisar. Att jag aldrig blir av med förkylningar...

Audrey och Amanda sov hos mig på fredagen och resten av helgen har jag skypat och umgåtts med mina brorsor. Grant, Lukes kompis sover hos oss hela tiden så han är typ min värdbror. De har pratat om att jag ska se den klassiska skräckfilmen, the exorcist, men dem och när vi väl skulle kolla så laggar netflix nonstop...

Jag hostar så mycket varje natt att ligger vaken i flera timmar..

Nu får vi se om jag klarar av skoldagen, bye


LUISA BLEV DET ALLT

Tjenare! Sitter och snackar med en kompis men hans namn kommer jag inte ihåg, bra där...
Jag ska snart på lunch i alla fall och då blir det att åka till McDonald's eller McDick's som vi kallar det här haha, gött!
Btw. Eftersom ingen kan säga Lovisa här så presenterar jag mig nu mera som Luisa för det är ändå vad folk kallar mig. Plus att jag hatar när folk säger Lovissa, Melissa och luuvisa

Såhär myser jag omkring under mina sovmornar, underbart!! :)


TUESDAY GOING ON WEDNESDAY

Gick till skolan idag, men känner mig inte riktigt hundra än. Imorgon har jag sovmorgon till 12 så jag ska försöka utnyttja den så mycket som möjligt till att bli frisk. Jag satte precis ihop Sarah's och min Christmas Broadcast. Jag har varit så seg på att klippa ihop allt, men här är den i alla fall. Sarah bjuder bl.a. på dans
Puss o Kram Sverige


UTAN ETT TVIVEL

Så blev man sjuk, som väntat. Hela 4-dagars helgen var jag sjuk, väldigt onödigt. Under helgen har jag lyckats fått lite scrapbookande gjort. Jag är nu färdig med halva oktober så det säger väl en del om hur efter jag är. Om två veckor ska jag och Marnie iväg och få en massa gjort så förhoppningsvis lyckas jag få färdigt november och kanske lite av december. Jag har även kollat på en massa filmer, sett färdigt gossip girl säsong 4, nytt avsnitt av sista säsongen(9) av One Tree Hill som börjat sändas, förtrollad, en midsommarnattsdröm, en hel dags gleemaraton, cry-baby och en dokumentär om dollarsedeln och hur den och många byggnader är involverade i illuminati. Jag satt uppe tre timmar på natten för att kolla på dokumentären, SÅ jäkla intressant (och läskigt).

Jag var i skolan idag och fick veta vad jag missat under helgen, alltid lika kul... Men det är lungan, jag tar igen allt nästa helg.

Nu vill Sarah spela in en broadcast season 2 så det är bäst att jag rappar på här, bye!


Bild från en skypedate med soffe förra året


WHYYYY??

Vad har hänt på sistonde? Jag har lagat pasta pesto, varit med på ett bodycombat pass, umgåts med mina vänner och fått reda på när min familj kommer hit och hälsar  på mig. Som jag längtar, det ska bli så himla roligt att visa upp allt här samt visa upp min familj. De kommer i maj, lagom till graduation, men inte bara min utan också till graduation för militären. Om inga planer ändras så kommer Mr. Obama hit och håller tal så det ska vi självklart köpa biljetter till. Efter att jag slutat skolan drar vi på semester i en vecka, antingen till Florida eller Cali. Wohoo!!

Jag har nu inlett min fyra dagars helg, men det har inte börjat så bra som tänkt. För det första har jag börjat sova väldigt länge, ända sedan jag kom till Colorado typ. Jag har aldrig kunnat sova tolv timmar, men nu gör jag det utan problem, som om jag skulle vara 14år.

Till saken... JAG VAKANDE OCH HADE ONT I HALSEN......satan i gatan! Jag som hade tänkt ta en riktigt lång dag på gymmet, träna ordentligt, simma, basta och sedan läsa en bok, men nej det verkar inte som att det komemr hända. Förra gången jag planerade en dag som den här blev jag magsjuk, tur att jag bara har ont i halsen och snuvar den här gången. Jag föstår inte varför mitt immunsystem ALDRIG vill sammarbeta med mig, för jag blir alltid sjuk när jag planerat in saker. Hoppas att det försvinner under dagen, haha.

Hitils har jag legat i soffan och läst en tidning och käkat lunch och nu är klockan snart 2, aja det är skönt att vara ledig i alla fall. Så här lätt var det att laga min lunch(kycklingsallad) idag:




YOU NEVER SHINE IF YOU DON'T GLOW

Häj fäns!

Har mått super sedan i fredags. I måndags hade jag en så himla underbar dag. Gick runt med ett stort leende på läpparna och bjöd på mig själv hela dagen. Kändes som att jag var mitt riktiga jag. Det är lite svårt att vara sig själv här ibland, men nu verkar det ha släppt, mycket pga. mina underbara vänner tror jag. Dagen slutade tyvärr med att jag fick magont..

Igår var också en bra, även att jag var trött så susade dagen förbi hyfsat fort. Stannade kvar med guitar club efter skolan och lärde mig några småsaker, härligt. Kom dessvärre hem sent. Slängde i mig lite mat, promenerade till Audrey och sedan åka vi tillsammans med Amanda och kollade på årets basketmatch. Vi spelade mot rivalerna så det var ett jävla liv. Vi brukar vinna över dem på football och förlora på basket. De flesta trodde att vi skulle förlora med stora siffror, men istället blev det en riktigt jämn och spännande match. Den slutade med förlust dock, men det är okej, vi tar ju dem på football!!

Idag har jag sovmorgon till 12, SÅ skönt! Fick i mig lite frukost för ett tag sen, ska snacka lite med mamsen och papsen, städa och sen kommer Amanda och Audrey och hämtar upp mig. Ska bli skönt med bara två lektioner idag, Spanska och Gitarr!! Bye Bye




:)

Lycka och glädje!


I WAS ENCHANTED TO MEET YOU

Efter en slapp dag slutade dagen på gymmet. Lyckades få till ett riktigt hårt pass, vilket kändes superbra. En football play off match sändes när jag var på gymmet och Denver Broncos(colorado laget) vann, vilket resulterade till en massa skrik på gymmet, trots att nästan inga var där.
Jag går i skolan i fyra dagar den här veckan och sedan väntar en fyra dagars helg och därpå en till fyra dagars skolvecka, AWESOME! Godnatt!

STAYING UP ALL NIGHT

Klockan är 14.30 och jag har inte ens fått på mig kläder, vart ska detta leda?

Igår åkte jag tillslut till gymmet, men det gick inte alls bra annat än det så scrapbookade jag lite också. Jag ligger eftre big time, hjorde nyss färdigt homecoming bilderna och det var i början av oktober.. Jag har alltså en del att ta igen.

På kvällen kom Audrey och Amanda hit för att chilla lite, vilket slutade med att dem sov över. Vaknade vid 11 tiden, tog det lugnt och kollade på High Schooll Musical 3. It makes me wanna graduate NOW, samtidigt som det känns som att det tiden kommer gå alldeles för fort tills dess.

Den här helgen har helt klart varit den bästa på VÄLDIGT länge! Och den är inte slut än, yay!!


INCREDIBLE

Jag sov till tolv idag, vilket jag lyckades göra rätt ofta på lovet också. Jag som aldrig brukar kunna sova längre än till 10-11 känner mig rätt stolt över mig själv. Dagens planer är inte spikade ännu, men ikväll ska jag umgås med kompisar i alla fall. Gym eller promenad innan dess, still undecided. Puss!!


SECOND SEMESTER SCHEDULE

1st - Speech off
2nd - Spanish 3 (ska nog byta till fyra eller läsa en drejningskurs)
3rd - Guitar 2
4th - Concert Choir
5th - Algebra 2
6th - English 4
7th - U.S. History

Nu är jag nästan helt nöjd men mitt schema. Min mornar är helt klart sköna och slappa, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med 2nd period.. Beslutsångest - Kommer jag glömma bort all spanska till i höst?!


Stämmer inte den här hur bra som helst eller? Just nu har jag bra betyg och ett socialt liv, men sover inte så mycket. Dags att hoppa i säng, puss och kram på er!!


FILL IT UP FILL IT UP HEY HEY HEY HEY FILL IT UP FILLL IT UP

"Hey Bitch!" eller "Hey Babe" är var jag och mina närmsta kompisar säger till varandra hela tiden och nu verkar det som att jag fått nått ryck på att säga det, haha. Just nu känns det som att det skulle komma så naturligt att jag skulle kunna råka säga det till mina värdisar..

Har inte bloggat så aktivt den här veckan så här kommer en liten uppdatering:

Tisdagen var bra, väldigt jobbigt att gå upp på morgonen bara. Åkte till Citadel mal med brudarna och fick med mig lite mer klädesplagg hem. Jag har hittat en sjukt bra affär, Pacson. Lyckades hitta tajta jeans där så det gjorde mig glad, plus en massa fina linnen. Allt på rea, woho! Fashion/Skate affär skulle jag kalla det.


Allt jag shoppade mån och tis: Sex linnen, en kjol, två jeans, två bh:ar, en t-shirt, en pjamas och ett par pjamasshorts

Onsdag var en helt ok dag. Varje onsdag har vi sovmorgon till 9 den här terminen. Skönt och varmt väder, åkte med Audrey till gymmet på kvällen, hard-core workout.


Jag har blivit mackfixarn i gänget tror jag haha

Torsdag var en härlig dag. OMG det var typ 25 grader varmt!! Vädret i Colorado är weird. Gick en promenad med Challe i bara linne(!) och på kvällen åkte jag med Audrey och Amanda när det piercade sina belly buttons. Brev riktigt snyggt faktiskt, men såg ut att göra väldigt ont. Jag som inte ens gjorde kunde inte somna då jag låg och tänkte på det...


Fina Mornar här i Colorado

Fredag, woho! Skönt med fyra dagars vecka, kommer ha två till sånna i rad. Jag har haft "speech" som första lektion den här veckan, då Government bara var en termin lång. Jag gillar klassen och människorna i den, men jag gillar att inte vara i skolan och att umgås med Audrey och Amanda mer så jag hoppade av den kursen. Det betyder alltså att jag har 48 min sovmorgon varje dag och på tisdagar behöver jag inte vara i skolan förrän vid 12(!)
Efter skolan hängde jag med Amanda och sen åkte vi med några andra kompisar till "The Coffee Exchange", ett café för att se våra vänner spela och sjunga. Det kändes som att jag var med i "One Tree Hill".
Kom hem för ett tag sen så nu blir det att titta på gossip girl, bye bye

 

Ashley och Kolby - Duktiga




SHOPPING

Satan vad mycket shoppande det blev idag, spänderade lite mer än 1000 spänn men det var det värt, fick mycket för pengarna. Jag kom precis hem från middag med Amanda och Audrey. Vi gick till min favorit restaurang, Olive Garden, sååååå gott!! Unlimited breadsticks <3! Det är en italiensk restaurang och pastan är super. Vet inte vad det jag åt hette men det var med kyckling, pasta, tomat och spenat mumma!!

Imorgon börjar skolan igen och jag är inte ett dugg sugen på att börja. Ska jag vara ärlig så gillar jag inte alls den amerikanska skolan.. Aja, jag har ju köpt nya kläder i alla fall och det gör ju alltid saker roligare. Goodnight kompisar!!



JUST SET THEM UP

Hallå där!

Stälde kl. på 830 idag, men det var alldeles för jobbigt så jag gick upp senare och missade bion vi skull egå på, aja skit samma. Skolan börjar imorgon och jag är inte alls taggad..

Skypade med nära och kära nu på morgonen så jag har fått lite förslag på vad jag borde passa på att göra när jag är här. Just nu är jag väldigt inne på att åka till Aspen, måste bara komma på ett bra sätt att lägga fram det till värdfamiljen.

Idag ska jag göra lite shopping, gymma och ikväll blir det att äta middag med mina brudar. Jag ska försöka övertala dem att vi borde gå till Olive Garden, SÅ GOTT!!


Fin utsikt från parisehjulet hos tomten


NEW YEARS EVE - 2012

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Gjorde iordning mig hos Amanda och sen åkte hon och jag till några kompisar samt hämtade upp Audrey. Största delen av kvällen spenderades hemma hos Amanda med alla hennes gäster. 2011 var ett oförglömligt och superbra år så jag hoppas år 2012 blir lika bra om inte bättre. Gott Nytt!!












RSS 2.0