SOVMORGON

Åh, vad jag älskar att ha lov! Vaknade upp vid tiotiden och insåg att jag var ensam hemma, drog ner till köket och skar upp en hel annanas och hämtade en smoothie. Nu ligger jag i sängen och käkar medan jag kollar på the O.C. Livet är allt bra!


YOU´RE SO HYPNOTIZINGChillar med Pettan och Schölden, trevligt värre! Kanske blir en inlinestur inatt också, vem vet vart kvällen tar oss?! Kisses

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Tumblr_ljl36qxgjp1qei7bao1_400_large

FEELS LIKE HOME TO ME

Har haft en superhelg, mestadels bara slappat och tränat (vilket behövdes). Jag tränade zumba igår. Det är andra gången jag kör det och jag måste bara säga at det är grymt roligt!

De senaste dagarna har jag njutit av det fina värdet och bytt till vårjacka, I love it! Cyklat till skolan har jag också börjat göra, awesome! Haha, vilken kontrast det här blir jämfört med förra veckan!

Satt på utecafé med tjejerna igår också, riktigt trevligt! Måste bara säga att jag verkligen har världens bästa vänner, de är verkligen svårslagna! Sen har jag träffat Karl i helgen och han är ju ganska svårslagen han också!


FREAKYFRIDAY

UPDATE: Smoothien var visst inte så god...


Hola!

Äntligen är provet gjort och jag kan fokusera på annat. Det första jag gjorde när jag kom hem efter skolan var att koppla in datorn till TV:n och kolla på en massa olika serier samtidigt som jag glufsade i mig godis. Så n uhar jag kollat på lite The O.C, Glamourama 2 och I Form med Anna Anka(heh). Därefter tappade jag upp ett fotbad, rensade i badrummet och tog en galen promenad med Schölden (jag förstår att ni tycker det är oerhört kul att veta exakt vad jag håller på med).

Jag och Schöld har anmält oss till ett pass som börjar vid halv tio i morgon och vi har tänkt åka inlines in(hurtigt om något) så jag har förberätt lite.. Tänkte att jag inte kommer orka göra någon stor frulle imorgon så jag började redan ikväll. En smoothie/juice blev det. Ingredienser:

Morötter
Kiwi
Ingefära
Gul paprika
Citron

Själv tycker jag att det verkar väldigt äckligt, men det lär väl märkas i morgon. Receptet hette "Upp och Hoppa" så jag hoppas vi ska få någon energi av smoothien.

Nu blire bedtime, vi räknar med motvind till gymmet så det gäller att vara ute i god tid, dvs. ingen sovmorgon..
Godnattpuss!

 

FRIDAY MORNING

Imorgon smäller det, eller, ja.. Imorgon gör jag fysikprovet, sen är helvetet för den här vackan över. Jag har inte världens största förhoppningar på att det kommer gå super i morgon, så jag laddar upp med b&j's och gråt film som jag ska kolla på imorgon kväll för att lindra smärtan/ångesten/paniken över provet. Superfredag..!

Natti


ON TOP OF THE WORLD IS BEAUTIFUL

Tumblr_lj7f6rwvb81qb67gho1_500_large

WHAT PASSES ME BY

Tid måste vara det mest värdefulla som finns, ibland. Om man hade mer tid skulle man inte missa bussen, komma i tid till skolan, hinna plugga in allt i det redan fullproppade huvudet, umgås med vänner, familj och pojkvän, sova, chilla osv. Allt jag behöver har jag, förrutom tid(och pengar), vilket betyder att jag inte hinner med allt jag vill, ska och behöver. Det blir en ond cirkel, får jag inte tid till att chilla orkar jag inte plugga och om jag inte kan plugga får jag ångest och kan inte sova. Mitt probelm är tid, tid, tid på alla språk.

Anledningen till att jag har tidsångest kan bero på att jag har Nationella prov i Fysik A på fredag, med andra ord har jag en helvetesvecka. Men det känns ju bra, eftersom att Fysik är mitt starkaste ämne och för att jag förstår precis allting, eller det är väl det jag drömmer och fantiserar om nu och då.

Jag antar att det inte finns mycket annat att göra mer än att stå ut den här veckan och inte ta för hårt på det(mitt motto det här året). Sen har vi ju mina andra ”gör det inte till en så stor grej”, ”ta det som det kommer”, ”onödigt att stressa upp sig”, ”det löser sig” och  ”tar det i morgon” motton.

Egentligen borde jag väl bara inse att jag måste lägga ner mer tid på skolan än vad jag gör just nu, men det har jag inte tid till.

Tid handlar främst om är att prioritera och att ta sig tiden till vissa saker, vilket är precis vad jag ska göra nu. Jag ska ta mig tiden att sova.


KLASSFEST

Hej bloggisen, det var ett tag sen!

Jag hade klassfest här igår, livat värre och trevligt värre! Temat var "Oj, jag kom fel!" dvs. maskerad till tusen! Jag var utklädd till hippie och i huset kunde man även hitta ett par tjuvar, en katt, en polis och en FBI agent, petson, pocahontas, rödluvan, en boxare, ballerina osv osv. Kvällen var helt klart lyckad! Bilder kommer senare, minneskortet är hos annis just nu. Peace Out!

RSS 2.0