GOODBYE

Nu drar jag iväg till Gransnäs för sommarjobb i tre veckor. Så det lär tyvärr i nte bli vidare mycket bloggande.

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!

Bild från ett lågstadiedisco förra året när jag var kofirmand på GRANSNÄS! WIHOOOO

Lovisa utklädd till tant, AMAZING

STOCKHOLM

Var som sagt i Stockholm igår. Gick på stan och träffade mina småkusiner som skaffat katter. Kisse och Misse heter dem, sött!


Kisse

GRADUATION

Två små bilder från min graduation. Kändes väldigt värt att ha på sig en ny klänning när man ändå har gowns på sig under hela "cermonin" eller vad man ska kalla det :)


Brorsan och jag innan vi åkte iväg

Mormor och morfar plus en graduated Lovisa

SOMMARLOV

Den här dagen är årets första sommarlovsdag, och känns det som det? njaa, det vetifan..MEN.. Det är skitsamma att vädret ser ut som det är oktober. Första dagen har varit okej, vaknade upp hos min fina Sofia åkte hem packade till Gransnäs(ska sommar jobba där tre veckor) och sen åkte jag inte till stan igen för att träffa vännerna. Måste säga att det är kul att se alla studenter springa runt i fina klänningar och kostymer. Om bara tre år är det jag, men jag ska väl inte säga bara, antar att det kommer bli tre slitsamma år.

Avslutningen igår var jättebra samtidigt som den var jättesorglig. Kommer sakna 9a <3

Orkar inte skriva mer, måste lägga mig i sängen innan jag somnar här. Imorgon bär det av till huvudstaden. Puss


HOME AGAIN

Är hemma från klassresan nu,  tyvärr för trött för att göra en uppdatering med bilder. Det får vänta :)

Kisses

GRADUATION DINNER

Kom hem igår natt efter avslutningsmiddag i konsert och kongress. Sen blev det att fortsätta fira och hoppa runt ja, allt vi nu gjorde. Lyckad kväll! :) Nu bär det av till landet för att sedan åka på klassresa, mer update på tisdag!

PUSSAR

BEAUTY WEEK +++++++++++++++++++

Hallu! Kom hem från stan för en timma sen. Inte nog med att jag slingade håret i måndags och naglarna igår, var jag idag på ansiktsbehandling och massage. Hur bra låter inte det? Det jag har kvar är att epilera benen och busa lite, sen ska nog jag vara mer än förberädd på avslutnings middag, avslutning och sommarlov. Skulle vilja förja ögonfransarna med men jag vet inte riktigt, det har börjar bli en vana, vilket inte kommer hålla speciellt bra i längden.
Hittade en skolavslutningsklänning igår som jag handlade hem idag också, den är super fin!

Nu ska jag fixa lite med klassresan som bär av på söndag. Puss!

tvåettfyraåtta

Hejsan! Sitter här med nymålade slipade klippta och lackade naglar och tånaglar. Jag och Lisa var nämligen och gjorde manikyr och pedikyr efter skolan idag. Det var inget planerat, bara impuls. Vi gick även lite på stan  och plötsligt hittar både lisa och jag varsin skolavslutningsklänning, perfect!
Har just nu en gratis vecka på feelgood så jag passade på att träna lite också. Det blev ett pass som hette coreball, bygger på att träna mage rygg eller ja bålen kan man väl säga samt balans. Eftersom jag inte har varit där speciellt många gånger innan kändes det skönt att vi inte var så många på passet och bäst var att jag inte var den enda som inte testat passet innan. Jag provade på ett Aerobic pass på feelgood för nästan två år sedan. Kände mig som en liten vilsen gris pland alla vuxna som hade tränat in koreografin tusentals gånger. Coreball passet var bra men jag var sugen på något jobbigare så jag sprang och cyklade lite efteråt tills jag kom på att jag hade sju km att cykla hem också.
Just nu provar jag klänningar och tittar på O.C. season 3 avsnitt 8, great!

Hade tänkt ladda upp lite bilder från idag som jag tog med mobben men tyvärr så hittar jag inte sladdjäveln...


RSS 2.0