FRÅGA OCH SVAR

2011-11-02 @ 19:20:59

FRÅGA: "heej! jag tycker om din blogg jätte mkt och tycker det är jätte häftigt att se när du pratar om såna saker som är sååå typiskt amerikanskt!! skulle vara jätte kul att vara utbytesstudent!!
jag har bara en fråga och det är vem är den ingrid du pratar om hela tiden?? hur känner du henne?? du kanske har skrivit om det i din blogg men jag har nog missat det då!:) "

SVAR: Hej! Tack, kul att du gillar bloggishen! Spenderar trots allt ganska mycket tid här. Till frågorna:
Jag lärde känna Ingrid i New York, vi delade hotellrum tillsammans med en annan norsk tjej. Ingrid är alltså också norsk. När jag fick min flygbiljett som jag använde inom landet stod det Ingrids namn på och när vi presenterade oss för varandra sa vi båda samtidigt "INGRID?, LOVISA? ÄR DET DU? Hahahaha". Vi flög tillsammans till Colorado Springs och umgicks en gång innan skolan började. Det var när jag var påväg till henne som hela "byta värdfamilj" processen började. Det var hennes värdfamilj som hittade min nuvarande och jag sov även där några gånger när allt var som värst.
Hennes familj känns som min andra värdfamilj  här. De är så grymt underbara! Våra syskon går i samma klass och är bästa vänner. Vi ses typ två gånger i månaden skulle jag tro. Det är så härligt att kunna träffa någon att prata svenska med ibland och bara prata om hur konsigt vissa saker är här om inte hur konstiga vissa människor är. På senaste tiden har vi vänt på det så att jag försöker med norskan och hon med svenskan haha det är så moro!

Har ni mer frågor så är det bara att fråga på. Det är faktiskt lite roligt att svara! :)


Kommentarer
Postat av: Siri

Varför gjorde du och Kalle slut? Var det för att du skulle flytta till USA eller andra anledningar? Ska ni bli tillsammans igen när du är tillbaka i Sverige? Ni va söta. Mvh

2011-11-05 @ 13:50:52
Postat av: Siri

Skulle vara jätte snällt om du svara på min f.d kommentar. Jätte nyfiken. Kram

2011-11-10 @ 02:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0