MONDAY

2011-10-26 @ 05:13:44
Första dagen tillbaka i skolan efter två veckors lov, och det var inte så farligt, snarare helt underbart.

Under lovet verkar det som att alla har suttit och gömmt sig i sina hus, vilket många också verkar ha gjort. Men det skadar inte mig idag, då alla var så himla glada och social. Pratade med olika människor hela dagen och satt faktiskt och asgarvade och hade det jättetrevligt vid lunchen. Märks att alla samlat på sig ny energi och jag kan inte göra annat än att gilla det.

Under kvällen åkte vi till Texas Roadhouse för att äta, då Marnie fick en $30 kupong dit. Träffade en kille från skolan som jobbar där, vilket var trevligt. Bortsett från maten som smakade hyfsat gott var det väldigt rörigt och högljutt där inne. Vi lämnade reatauranten med tre hundpåsar, heh..

Åh, det är så kul att ha en lillasyster. Jag och Sarah flummade hela kvällen tom. när vi gjorde läxor, tills Sarah bestämde sig för att vi skulle leka tysta leken för att få något gjort, ambitiös 7-årig.

Det var 25-30 grader varmt idag, sommar sent i oktober. Men det komemr inte vara länge det. Dagens outfit fick se lite somrig ut, kanske blir sista gången innan våren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0