I LIKE MY MUSIC REAL LOUD REAL LOUD CAN YOU TURN THAT SHIT UP FOR ME RIGHT NOW RIGHT NOW

2012-05-09 @ 17:39:22
Nu har det gått en vecka sedan jag uppdaterade sist och det har hänt SÅ mycket. I torsdags hade vi vår Senior Prank Night, och vi lyckades få skolan att se ut som jag vet inte vad, en bil i ingången, 3000 party cups i trapporna med ris och salt i, glad papper, teepee, kritor och kartongeer över allt. Det såg ut osm att vi hade vandaliserat skolan, hahah bra jobbat!! I fredags hängde jag med brudarna ett tag och åkte longboard och sen gick jag ut med David.
Vi hade regionals i tennis torsdag och fredag så jag behövde inte gå till skolan, skönt!! Som lag kom vi 5:a av 12 vilket är svinbra för vår skola som inte är så bra på tennis annars. Efter två dagar av tennis och ca 35 grader celcius var man ganska matt.
Lördagen var såklart fullspäckad med fix till prom. Satte upp håret hos frissan, fixade naglarna och sen åkte jag till Emily's hus där vi tog en massa biler. Vi åt middag på Cheddar's, ett steakhouse, det var väldigt gott.  Vi hade hyrt en limo och åkte runt med den hela kvällen. Dansade 3,5h på prom, sviiiinkul!!! och sen in i limon och vidare på efterfest osv.
Jag är fortfarande trött sedan förra veckan då det hände saker i stort sett varje dag. I måndags firade vi födelsedagar på Tucanos. Det är en braziliansk restaurant där de kommer och choppar upp kött på ens tallrik hela tiden. Amanda var med också, som tack för att hon har skjutsat runt mig alla dessa månader, bortsett från det ger jag henne $2o varje månad också.
Igår lyckades jag ta mig till gymmet där jag träffade ett par kompisar och fick skjuts av Brandon hem. Väl hemma åts det pizza och tårta för att fira Luke's födelsedag och idag är det Sarah's så det blir att fira idag också.

Allt som allt har de senaste dagarna varit underbara, prom var över förväntar(hade inga förhoppningar i oh för sig). Allt har varit perfekt på sistonde!!! Slitna efter dansen


Slitna efter dansen


Beast


Andrea, grym!!!


Fint att ha mat i munnen på kortet


Best friend!!


Luke, sarah o grantVärdmammis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0